Hvordan sette opp AOL Mail i Windows Mail

AOL Mail er en gratis, nettbasert e-posttjeneste levert av AOL. Hvis du har en AOL Mail-konto, er du ikke begrenset til AOLs nettsted eller app for å få tilgang til e-postmeldingene dine. Det er enkelt å synkronisere AOL Mail til en tredjeparts e-postklient, for eksempel Windows Mail, slik at du kan lese, laste ned, sende og svare på AOL-meldinger fra Windows Mail.

Instruksjonene i denne artikkelen gjelder for synkronisering av AOL Mail med Windows 10 Mail og Mail-appen i Windows 8.


Få tilgang til AOL Mail med Windows 10 Mail

Mail er standard, innebygd e-postprogram i Windows 10 og Windows 8; den kalles Windows Mail i Windows Vista. Mail gir deg tilgang til forskjellige e-postkontoer, for eksempel AOL Mail-kontoen, på ett, sentralisert sted.

Windows 10 Mail støtter automatisk alle e-postkontoer som støtter POP eller IMAP, så det er enkelt å synkronisere den med AOL Mail.

Du må kanskje kjenne AOLs IMAP-serverinnstillinger eller POP-serverinnstillinger for å laste ned e-post til Windows Mail, samt AOL SMTP-serverinnstillinger for å sende e-post. Disse innstillingene vil bli nevnt nedenfor når det er nødvendig, siden nyere Windows Mail-programmer allerede vet denne informasjonen.


Få tilgang til en AOL-e-postkonto med Windows 10 Mail

  1. Åpne Mail og velg innstillinger (tannhjulikon) nederst til venstre.

  2. Plukke ut Kontoer> Legg til kontoer. De Velg en konto boksen dukker opp.

  3. Plukke ut Annen konto fra listen over alternativer.

  4. Skriv inn E-postadressen din i det første feltet, og fyll deretter ut resten av siden med navnet ditt og passordet for kontoen.

  5. Plukke ut Logg inn.

  6. Plukke ut Ferdig.

  7. Du kan nå bruke menyknappen øverst til venstre i Mail for å veksle mellom e-postkontoer og få tilgang til AOL Mail via Windows 10 Mail.


Få tilgang til en AOL-e-postkonto med Mail i Win 8

  1. Åpne Mail-appen og skriv inn WIN + C tastaturkombinasjon.

  2. Plukke ut innstillinger fra menyen som vises til høyre på skjermen.

  3. Velg kontoer.

  4. Plukke ut Legg til en konto.

  5. Velg AOL fra listen.

  6. Skriv inn AOL-e-postadressen og passordet ditt i feltene.

  7. Velg Koble -knappen for å legge til AOL-e-postkontoen i Mail-appen.

    Hvis du ikke ser noen meldinger, har du kanskje ikke nylige e-poster på den kontoen. Mail vil gi deg et alternativ som: "Ingen meldinger fra forrige måned. For å få eldre meldinger, gå til Innstillinger." Velg den lenken du vil gå til innstillinger, og deretter under Last ned e-post fra delen velger Når som helst.

Legg igjen en kommentar