Hvordan gjenopprette Facebook-passordet ditt

Mange brukere velger å holde seg pålogget Facebook på datamaskiner og mobile enheter, slik at det er enkelt å få tilgang til det sosiale mediasiden. Men når du utilsiktet er logget av, kan det være vanskelig å huske passordet ditt når du logger inn. Hvis du trenger tilbakestilling av Facebook-passord, er det dette du trenger å vite for å komme tilbake til kontoen din.

Informasjonen i denne artikkelen gjelder gjenoppretting av en Facebook-konto på skrivebordet eller med Facebook-mobilappen for iOS eller Android.

Web / Grace Kim


Slik kommer du tilbake til Facebook-kontoen din

Det er ingen reell måte å gjenopprette ditt gamle Facebook-passord på. Facebook kan ikke sende det til deg fordi de ikke vet det, noe som er en vanlig sikkerhetspraksis. Du kan imidlertid komme tilbake til Facebook-kontoen din ved å tilbakestille passordet ditt.

Tilbakestill Facebook-passord på skrivebordet

Slik gjør du det fra Facebook på skrivebordet i en nettleser:

  1. Hvis du er på en enhet som nylig var logget på Facebook-kontoen din, kan Facebook kanskje redde dagen ved å presentere deg for det Nylige innlogginger. Hvis du ser kontoprofilen din, velger du den for å logge på kontoen automatisk.

  2. Hvis du er på en ny enhet eller Facebook ikke husker din siste pålogging, naviger til Facebook Finn kontosiden.

    Alternativt, velg fra påloggingssiden Glemt passord.

  3. Skriv inn e-postadressen, telefonnummeret, det fulle navnet ditt eller brukernavnet ditt. Velg deretter Søk.

    Facebook lar deg søke etter navnet ditt i dette feltet, noe som er praktisk hvis du ikke kan huske e-postadressen du brukte da du opprettet kontoen.

  4. Hvis du skrev inn en e-postadresse eller et telefonnummer og Facebook finner en kamp, ​​velger du hvordan du vil motta tilbakestilling av passord og deretter velger du Fortsett.

    Hvis du registrerte et telefonnummer og en e-post på Facebook, ser du alternativer for å motta koden din via tekst eller e-post. Hvis du bare registrerte en e-post, er dette det eneste alternativet.

  5. Hvis du skrev inn et navn i søkefeltet, viser Facebook deg matchende søkeresultater. Plukke ut Dette er min konto hvis du ser profilbildet ditt, eller velger Jeg er ikke med på denne listen.

    Hvis du valgte Jeg er ikke med på denne listen, Facebook ber om en venns navn for å identifisere kontoen din.

  6. Hvis du valgte kontoen din, velger du hvordan du vil motta kode for tilbakestilling av passord, og velger deretter Fortsett.

  7. Hvis du fant kontoen din, men ikke har tilgang til telefonnummeret og e-postadressen du konfigurerte, kan Facebook ikke bekrefte identiteten din.

  8. Hvis du fant kontoen din og valgte en metode for å motta tilbakestillingskoden, skriver du inn sikkerhetskoden du mottok og velger Fortsett.

  9. Skriv inn et nytt passord og velg Fortsett. Du har endret passordet ditt.

  10. Facebook viser en melding som råder deg til å logge av andre enheter i tilfelle noen andre har tilgang til det gamle passordet ditt. Plukke ut Logg av andre enheter or Forbli innlogget, Og velg deretter Fortsett.

  11. Du er tilbake på kontoen din, klar til å dele og like.

Tilbakestill Facebook-passord fra Facebook-appen

Hvis du bruker Facebook på en iOS- eller Android-enhet, kan du gjenopprette kontoen din.

  1. Trykk på på Facebook-påloggingsskjermen Glemt passord.

  2. Skriv inn et telefonnummer, e-postadresse, navn eller brukernavn.

  3. Plukke ut Bekreft via e-post or Bekreft via tekst, avhengig av innstillingene dine, og trykk deretter på Fortsett.

  4. Skriv inn koden for tilbakestilling av passord.

  5. Velg Hold meg innlogget or Logg meg ut av andre enheter og trykk Fortsett.

  6. Skriv inn et nytt passord og trykk på Fortsett. Du er nå tilbake i Facebook-kontoen din.


Legg igjen en kommentar