Hvordan vite om noen har blokkert deg på Snapchat

Hvis en venn ser ut til å ha forsvunnet fra Snapchat og lot deg lure på om de blokkerte deg fra kontoen sin, er denne artikkelen noe for deg.

Snapchat sender ikke ut varsler til brukere som er blokkert, så hvis du mistenker at du har vært det, må du gjøre etterforskningsarbeidet selv for å bekrefte det. Heldigvis er det ikke veldig vanskelig.

Disse instruksjonene gjelder for Snapchat-brukere på alle enheter med den nyeste versjonen av appen.


Måter å finne ut om du er blokkert på Snapchat

Her er hovedhandlingene du bør ta for å avgjøre om noen har blokkert deg på Snapchat.

  1. Sjekk de siste samtalene dine. Den første store ledetråd som kan fortelle deg om en bruker har blokkert deg, er å se på om de dukker opp i chatloggen din. Dette trinnet er bare nyttig hvis du har chattet med brukeren som kan ha blokkert deg før du tømmer samtalene dine.

    Åpne Snapchat-appen og naviger til samtalefanen ved å trykke på ikonet for talebobler nederst på skjermen til venstre for kameraets trykknapp. Hvis brukeren du mistenker at du har blokkert deg ikke vises i din Chat liste til tross for å ha en nylig samtale med dem, det er en stor anelse. Imidlertid må du fortsatt gå videre til neste trinn for å bekrefte blokkeringen.

    Alternativt har du kanskje ikke hatt en nylig samtale med den aktuelle brukeren eller glemt at du har ryddet historikken din. Hvis dette er tilfelle, fortsett til neste trinn.

  2. Søk i brukernavnet eller det fulle navnet. Hvis en bruker har blokkert deg, vil de ikke vises når du søker etter dem i Snapchat. Hvis de har slettet deg fra vennelisten deres, bør du imidlertid kunne finne dem ved å søke etter dem.

    Det er viktig å forstå forskjellen mellom å bli blokkert og å bli slettet på Snapchat. Hvis en bruker blokkerte deg, ville du ikke finne noe spor av kontoen deres, og du vil ikke kunne kontakte dem på noen måte fra den blokkerte kontoen din.

    Hvis en bruker slettet deg fra vennelisten sin, vil du fortsatt finne dem i vennelisten din, og du vil kunne fortsette å sende dem snaps. Avhengig av personverninnstillingene deres, kan de imidlertid ikke motta dem hvis de bare tillater vennene sine å kontakte dem.

    Trykk på for å søke etter brukeren du mistenker Søk funksjon øverst på skjermen i samtalefanen eller snap-fanen, merket med et forstørrelsesglassikon. Begynn å skrive inn brukernavnet eller det fulle navnet på brukeren du vil slå opp.

    Du får mer nøyaktige resultater hvis du kjenner brukerens brukernavn. Det kan være flere andre brukere med lignende fulle navn, men brukernavn er alle unike. Likeledes kan fulle navn endres når som helst, mens brukernavn er permanente.

    Hvis brukeren dukker opp i søkeresultatene, vises de under Mine venner du er fremdeles i vennelisten eller under Legg til venner etiketten hvis de slettet deg fra vennelisten.

    Hvis brukeren du leter etter ikke dukker opp i det hele tatt til tross for at de søker etter sitt eksakte brukernavn, blokkerte de deg enten eller slettet Snapchat-kontoen sin.

  3. Søk i brukernavnet eller det fulle navnet fra en annen konto. Å ikke finne brukeren du søkte etter i det siste trinnet øker sannsynligheten for at de blokkerte deg; Dette er imidlertid fortsatt ikke nok til å bekrefte det. Du kan potensielt bekrefte at kontoen deres fortsatt eksisterer ved å søke etter brukeren fra en annen konto. Du har to alternativer:

    • Be en venn om å søke etter brukeren fra kontoen sin.
    • Logg av kontoen din og opprett en helt ny konto for å søke etter den brukeren.

    Det første alternativet er det enkleste fordi det betyr at du ikke trenger å gjøre alt ekstraarbeidet med å registrere deg for en ny konto. Velg en venn, slektning, kollega eller annen bekjent som er på Snapchat og ikke er venn med brukeren du tror kan ha blokkert deg. Be dem søke etter brukeren etter brukernavnet (hvis du vet det) eller deres fulle navn.

    Hvis du i stedet bestemmer deg for å opprette en ny konto, må du logge av din eksisterende Snapchat-konto eller laste ned appen til en annen mobilenhet hvis du har tilgang til en. Trykk på Melde deg på knappen for å opprette kontoen din.

    Snapchat vil be deg om å oppgi fullt navn, fødselsdato, brukernavn, passord og telefonnummer (eller e-postadresse).

    Gå videre og instruer enten vennen din eller bruk den nye kontoen din til å gjenta trinn to ovenfor. Hvis du eller vennen din lykkes med å finne brukerkontoen du lette etter, er det nok å bekrefte at de faktisk har blokkert deg.

Hvis ingen av disse trinnene virket, har vennen din sannsynligvis slettet kontoen sin.


Legg igjen en kommentar