Hvordan spille FarmVille 2 uten Facebook

FarmVille var et av de største spillene på Facebook, og nå er det en oppfølger, FarmVille 2: Country Escape. Heldigvis trenger du ikke lenger å være logget på det sosiale nettverket for å spille siden Zynga har gjort FarmVille 2 tilgjengelig via sin egen nettside og mobilapp. Du kan også spille av den opprinnelige FarmVille mens du ikke er på Facebook via Zynga-nettstedet.


FarmVille 2 krever ikke en Facebook-konto

Du kan spille FarmVille 2: Country Escape på Zynga-nettstedet uten en Facebook-konto. Alt du trenger å gjøre er å logge på med Zynga-kontoen din, eller opprette en ny konto gratis. Du kan også logge på FarmVille 2 ved hjelp av Facebook-kontoen din hvis du foretrekker det.

Web / Chloe Giroux

For å kunne spille FarmVille-spill via en nettleser, må du ha Adobe Flash aktivert.

Selve spillet ser ut og spiller akkurat som det gjør på Facebook, bare uten de sosiale nettverksbeslagene. Disse har blitt erstattet med en rekke FarmVille-spesifikke funksjoner. For eksempel er det en aktivitetsstrøm på siden som gir deg de siste oppdateringene fra vennene dine i spillet og alle andre som spiller. Du kan også se alle dine nåværende forespørsler og holde deg oppdatert med FarmVille nyhetsfeed, som holder rede på den siste utviklingen i spillet.


Spill FarmVille 2 på din Windows-PC, smarttelefon eller nettbrett

Selv om den opprinnelige FarmVille ikke er tilgjengelig som en app for mobile enheter eller PC-er, kan FarmVille 2: Country Escape spilles av på flere plattformer, inkludert Windows, Android og iOS.

  • For å spille på en Windows-PC, last ned FarmVille 2 fra Microsoft Store for Windows 10, Windows 8.1, Windows 10 Mobile eller Windows Phone 8.1.
  • For å spille på Android-enheten din, installer FarmVille 2 fra Google Play-butikken.
  • For å spille på Apple iOS-enheten din, last ned FarmVille 2-appen fra iTunes ved hjelp av iPhone, iPad eller iPod touch.

FarmVille 2: Country Escape-appen kobler deg til spillet via Zynga-nettstedet, noe som betyr at du ikke trenger å logge på Facebook-kontoen din for å spille.


Spiller FarmVille uten Facebook

Du kan spille den originale FarmVille på Zyngas nettsted, men du må logge på med en Facebook-konto. Du pleide å være i stand til å spille ved å bare lage en Zynga-konto, men det har tilsynelatende endret seg. Å vite hvordan du skal spille FarmVille mens du ikke er på Facebook, kan likevel være nyttig hvis du vil drive gård i nedetiden på jobben eller skolen der Facebook er blokkert, hvis du overvinner Facebook-avhengighet, men likevel vil spille FarmVille, eller hvis du bare liker ikke å spille spill mens du blir bombardert med Facebook-varsler.


Krever FarmVille: Tropic Paradise Facebook?

FarmVille: Tropic Paradise er en mobileksklusiv. Den kan bare spilles på Android-, iOS- og Amazon Fire-enheter; det er ingen Facebook- eller webversjon. Derfor trenger du ikke en Facebook-konto for å spille.

Legg igjen en kommentar