Hvordan sette opp Microsoft Office for iPad

Kombinasjonen Microsoft Office-app som kobler Word, Excel og PowerPoint sammen, er en spillveksler for noen Office-brukere. Det er bare ett problem: Det er ingen Microsoft Office for iPad. Det er virkelig Microsoft Office for iOS.

Det betyr at appene er størrelser på iPhone-skjerm, ikke iPad-skjermstørrelse. For tiden er den ideelle måten å bruke disse applikasjonene på iPad gjennom individuelle appnedlastinger. Fortsett å lese for å lære mer.


Slik installerer du Microsoft Office for iPad

Microsoft Office for iOS har et par forskjellige alternativer. Du kan laste ned Microsoft Office som en enhet, som dekkes her. Men du har også muligheten til å laste ned individuelle applikasjoner - Word, PowerPoint, Excel og andre - som separate programmer. Slik installerer du Office all-in-one-applikasjonen på iPad.

  1. I App Store søker du etter Microsoft Office og finner det i søkeresultatene. Trykk på for å laste ned og installere appen.

  2. Når det er lastet ned og installert, trykker du på Åpen.

  3. Du blir bedt om å logge på Microsoft-kontoen din (hvis du ikke har en, kan du opprette en), og du må kanskje gi noen tillatelser til Office-appen. Husk å lese dem slik at du vet hva du gir.

  4. Under installasjonsprosessen vil du sannsynligvis motta et varsel om at appen er optimalisert for iPhone og muligheten til å Skaff deg apper til iPad. Klikk på det alternativet hvis du vil laste ned iPad-versjoner i full størrelse av appene.

    Microsoft Office alt-i-ett-app er optimalisert for iPhone når dette skrives. Imidlertid vil det fortsatt fungere på iPad, men ikke som et fullskjermalternativ.

    Du kan også velge å Hopp dette alternativet og fullfør installasjonen hvis du foretrekker å ikke laste ned applikasjoner i full størrelse.

  5. Hvis du klikker deg unna for å få versjoner av programmene i full størrelse, vises en liste. Trykk på for appene du vil installere og du blir ført til App Store for å laste ned den iPad-optimaliserte versjonen. Du må gjenta disse trinnene for alle individuelle apper du vil installere.


Hvordan bruke Microsoft Office for iPad

Til tross for at den ikke er optimalisert for iPad, tilbyr Microsoft Office-appen noen fordeler for iPad-brukere.

  • Det tar mindre plass enn de tre frittstående appene som dekkes i Office-appen.
  • Det er noen flere funksjoner du sannsynligvis ikke finner i de frittstående appene.
  • Diksjon direkte til Microsoft Office fra iPad Voice Recorder er mulig.

Forutsatt at du har tenkt å bruke alt-i-ett-Microsoft Office-appen på iPad-en din (i stedet for de enkelte programmene), er det noen få ting du trenger å vite for å bruke dem.

Microsoft Office-startskjermen

Når du først begynner å bruke Office-appen på iPad, kan du bli frustrert fordi det er et lite rektangel midt på en ellers tom skjerm. Du kan endre det. Bare trykk på Expand ikonet nederst til høyre på skjermen.

Dette vil utvide skjermen slik at den stort sett tar opp all eiendommen på iPad, og etterlater bare en liten del øverst og nederst på skjermen ubrukt. Den utvidede versjonen forblir slik til du trykker på igjen for å redusere størrelsen på appen, selv om du lukker Office og åpner den igjen.

Fra startskjermen har du muligheten til å velge anbefalt filer, som er filer du nylig har åpnet, eller du kan trykke på Ny -knappen nederst i midten av skjermen for å åpne en meny som lar deg velge hvilken type dokument du vil lage.

Alternativene er:

  • Merknader: La oss skrive inn et nytt notat (Sticky Note), som du deretter kan lagre eller dele med andre.
  • Lens: Åpner kameraet slik at du kan skanne (eller ta et bilde) av et dokument, bilde eller tavle som du deretter kan lagre som et Word-dokument, PDF-fil eller bilde og dele det med andre.
  • dokumenter: Åpner en skjerm som lar deg velge mellom Skann tekst, Tomt dokumenteller Lag fra mal for Word, Excel eller Powerpoint.

Det er også et Handlinger-ikon på startskjermen. Dette er hvor du finner alternativer som Overfør filer, Bilde til tekstog Bilde til tabell. De to sistnevnte alternativene lar deg skanne et bilde eller dokument og konvertere hvilken som helst tekst i skanningen til elektronisk tekst.

En annen veldig nyttig funksjon i Office-appen er muligheten til å jobbe med PDF-filer. Du kan signere PDF-filer eller skanne og konvertere dokumenter til PDF ved hjelp av Handlinger-menyen.


Arbeide med dokumenter, regneark og presentasjoner

Når du velger å åpne eller opprette et nytt dokument, regneark eller presentasjon, vil du oppdage at du har mange av de samme alternativene du ville hatt hvis du brukte de frittstående versjonene av disse appene.

dokumenter

Når du arbeider med dokumenter, finner du formateringsmenyene slik du forventer. Og menyen glir til høyre eller venstre for å avsløre flere alternativer. Det er også et stort mikrofonikon som flyter på høyre side av dokumentet. Hvis du trykker på dette ikonet, kan du diktere hva du vil skrive i stedet for å prøve å skrive ved hjelp av skjermtastaturet.

Apple-tastaturet og musen fungerer med alle disse appene hvis du har dem tilgjengelig for deg. Hvis ikke, kan du oppnå alt du vil gjøre ved å bruke fingerbevegelser og skjermtastaturet.

regneark

I regneark kan du bevege deg rundt i en arbeidsbok eller et ark som du gjør med Microsoft Excel. Skriv inn dataene dine ved hjelp av skjermtastaturet eller det trådløse tastaturet. Og du finner kontekstmenyer når du velger en kolonne eller rad.

Du har også tilgang til kortslutnings-, formaterings- og formelverktøy, akkurat som du ville gjort i den enkelte Microsoft Excel-appen.

Presentasjoner

Arbeide med presentasjon i Office-appen for iOS ligner veldig på å jobbe med PowerPoint. Du kan velge å jobbe fra bunnen av eller lage en presentasjon fra en mal. Og du har tilgang til de samme formateringsverktøyene som er tilgjengelige i den frittstående PowerPoint-appen. Du kan legge til notater og kommentarer, og til og med automatisere presentasjonen.


Toppmenyen i Microsoft Office på iPad

Det er en siste meny du bør bli kjent med. Det er menyen som vises øverst i hver av appene - Dokumenter, regneark og presentasjon. Denne menyen er stort sett standard på alle tre appene. Du finner alternativer der for:

  • angre: La oss angre handlingene du har utført på dokumentet.
  • Tekstformatering: Åpner et bredt utvalg av tekstformateringsalternativer, inkludert skrifttyper, størrelse, formater, avstand og justering.
  • Søk: Utfører en søke- eller søk og erstatt-funksjon.
  • Dele: Lar deg invitere andre til å samarbeide om dokumentet ved hjelp av en lenke sendt via e-post eller meldinger.
  • Flere : Denne menyen inneholder alternativer for lagring, utskrift, eksport og historikk.

På et dokument vil du også oppdage at du har en Mobile Vis alternativ. Dette lar deg se hvordan dokumentet ditt vises på en mobil enhet. Og på en presentasjon finner du et pennikon som du kan trykke på for å aktivere Blekkkommentarer.


Legg igjen en kommentar