Hvordan sette opp GoDaddy-e-post på skrivebordet

Når du registrerer deg for GoDaddy webhotell, vil du også motta e-posthotell med kontoen din. Selv om GoDaddy gir tilgang til innboksen din via Webmail i nettleseren din, er det ikke alltid så praktisk. Derfor er det hyggelig å kunne konfigurere din egen stasjonære e-postklient for kontinuerlig tilgang til e-postkontoen til GoDaddy-arbeidsområdet, og det er raskt og enkelt å komme i gang.


Installer Thunderbird

Denne veiledningen vil fokusere på Mozilla Thunderbird fordi det er en fullverdig klient som er helt gratis og tilgjengelig på Windows, Mac og Linux. Hvis du har en annen klient du foretrekker å bruke, kan du absolutt gjøre det, og instruksjonene vil være like, men de samsvarer ikke nøyaktig.

Thunderbird tar ikke mye tid å bli satt opp. Gå over til Thunderbird-nedlastingssiden, og hent den siste utgivelsen. Installatøren vil lede deg gjennom prosessen. Det er ganske selvforklarende, og det skal bare ta noen minutter å løpe gjennom. Standardalternativene fungerer i de fleste tilfeller.

Hvis du bruker Linux, kan du sannsynligvis finne en Thunderbird-pakke i distribusjonens repositorier. Det kalles vanligvis 'Thunderbird'.


Hvordan få tilgang til GoDaddy-e-posten din på skrivebordet

GoDaddy nettbaserte e-post kan brukes, men det er kanskje ikke akkurat det du vil ha. Det er ikke et problem. Du kan enkelt konfigurere en stasjonær klient for å hente meldingene dine.

  1. Hvis du allerede kjenner GoDaddy-e-postkontoen din, er du foran spillet. Ellers logger du på kontoen din og åpner hostingpakken. Plukke ut cPanel Admin for å åpne en cPanel-fane.

  2. Rull ned i cPanel-fanen, og velg E-postkontoer.

  3. Her ser du e-postkontoer oppført. Hvis du ikke allerede har opprettet en, kan du klikke Opprett å sette opp en for deg selv.

  4. Når du vet hele e-postadressen din, kan du starte Thunderbird.

  5. Så snart Thunderbird starter, blir du bedt om å konfigurere kontoen din. Skriv inn navnet du vil vises når du sender e-post. Skriv deretter inn e-postadressen du setter opp i cPanel, etterfulgt av tilhørende passord. Når du er ferdig, trykk Fortsett.

  6. Thunderbird vil komme til handling, slå opp e-postadressen din og prøve å oppdage innstillingene for e-postserveren. Det kan ta noen minutter, men hvis du konfigurerte alt riktig på GoDaddy, vil Thunderbird finne de riktige innstillingene. Når det gjør det, trykk Ferdig for å legge til kontoen din.

  7. Hvis kontoinnstillingene dine ikke ble oppdaget riktig, som i eksemplet ovenfor, kan du alltid konfigurere dem manuelt ved å trykke på Manuell konfigurering nederst til venstre. Husk at hvis du konfigurerer en e-postadresse i Outlook, må du konfigurere de manuelt knyttet til cPanel manuelt.

    Endre IMAP-adressen til på den manuelle konfigurasjonsskjermen post. etterfulgt av domenet ditt. Sett porten til 143. Sett SMTP-adressen til post. og domenet ditt også. Porten for den er 587. Brukernavnet ditt er den fullstendige e-postadressen.

    Når du er ferdig, trykk Test på nytt for å sikre at Thunderbird nå kan koble til. Hvis det kan, trykk Ferdig.

  8. Du kan se en advarsel om at kontoen ikke er sikker. Bekreft at du fortsatt vil koble til. Det kan ta noen minutter å komme i gang med Thunderbird. Deretter kommer du til innboksen din, klar til bruk.


Legg igjen en kommentar