Hvordan se French Open Live Stream

French Open er årets andre Grand Slam-tennisturnering, og du kan fange hvert øyeblikk av handlingen uten å slå på TV-en din. Alt du trenger er en enhet som en PC, bærbar PC, nettbrett eller telefon, en høyhastighets internettforbindelse og riktig TV-streaming-app.

Med syv runder spilt ut over to uker på leirbanene til Stade Roland-Garros i Paris, Frankrike, blir French Open allment sett på som en av de mest krevende og mest spennende tennisbegivenhetene av veldig gode grunner.

NBC og Tennis Channel har kringkastingsrettigheter i USA, slik at kabel- og satellittabonnenter kan streame gjennom det offisielle NBC Sports-nettstedet, og alle andre kan komme inn på handlingen gjennom en streamingtjeneste som Hulu With Live TV eller YouTube TV.

Konkurransedetaljer

Sjekk dine lokale oppføringer for tider i ditt område; tidene som vises her er sentraleuropeisk sommertid.

Første runde: 21. september kl. 10 CEST

Finale for kvinner: 10. oktober kl. 11 CEST

Finale for menn: 11. oktober kl. 11 CEST

Sted: Roland Garros stadion, Paris, Frankrike

Strøm: NBC, Tennis Channel


Hvordan streame French Open fra NBC

Hvis du har et kabel- eller satellittabonnement, men du foretrekker å streame til datamaskinen eller den bærbare datamaskinen i stedet for å se på fjernsynet, kan du bruke NBC Sports live streaming-nettstedet. Dette nettstedet gir gratis tilgang til sportsbegivenheter som NBC har rettighetene til.

Du kan bruke NBC Sports live streaming-nettstedet på din Windows-, macOS- eller Linux-datamaskin eller laptop, med hvilken som helst moderne nettleser, så lenge du har en høyhastighets internettforbindelse og et kabel- eller satellittabonnement.

Når du besøker det offisielle NBC Sports-nettstedet under turneringen, kan du se det som ser ut til å være en gratis live stream av den nåværende kampen. Dette er bare en gratis forhåndsvisning, og den varer bare i noen minutter. Hvis du vil oppheve den gratis prøveversjonen av videobegrensningen, må du logge på via kabel- eller satellittleverandøren eller finne noen som er villige til å låne ut passordet ditt.

Slik strømmer du French Open gjennom NBC Sports:

  1. Naviger til NBC Sports French Open-nettstedet. Spilleren vil laste inn, og så vil French Open live stream aktiveres så snart Even går live. Når den gratis forhåndsvisningen din går tom, klikker du FORTSETT.

  2. Velg kabel- eller satellittleverandør.

  3. Logg inn på kabel- eller satellittkontoen din.

  4. Grensen for direkte forhåndsvisning vil bli fjernet, og du vil kunne streame hele kampen.


Hvordan strømme French Open gjennom Tennis Channel

I tillegg til kampene som sendes av NBC, sendes noen av French Open av Tennis Channel. Dette er en kabelkanal som er allment tilgjengelig i grunnleggende kabel- og satellittpakker, så hvis du betaler for TV, kan du ha tilgang til den.

Hvis du vil streame French Open fra Tennis Channel, kan du gjøre det slik:

  1. Naviger til Tennischanneleverywhere.com/watchnow, og klikk Logg på med TV-leverandøren.

  2. Velg kabel- eller satellittleverandør.

  3. Skriv inn brukernavnet og passordet for kabel- eller satellittkontoen, og klikk Logg inn or Logg Inn.

    Innloggingssiden din kan se litt annerledes ut hvis du har en annen TV-leverandør. Uansett hvordan siden er satt opp, må du oppgi brukernavn og passord og logge på.

  4. Gå tilbake til Tennis Channel-nettstedet i løpet av turneringen, så kan du se live-dekning av French Open.


Hvilke streamingtjenester inkluderer French Open?

Kabel- og satellittabonnenter kan streame French Open gjennom NBC Sports og Tennis Channel, men ledningskutter har ikke det alternativet. For ledningskutter er den beste måten å streame French Open på å bruke en TV-streamingtjeneste.

TV-streamingtjenester er mye som kabel- og satellitt-TV, og du kan bruke dem til å se live TV akkurat som kabel og satellitt. Forskjellen er at i stedet for å se på TVen din via en kabel- eller satellittleverandør, strømmer du innholdet via internett. Du kan streame til datamaskinen eller bærbare datamaskinen, nettbrettet, telefonen eller til og med TV-en din hvis du har riktig enhet.

Siden French Open sender på både NBC og Tennis Channel, er det viktig å velge en tjeneste som inkluderer både din lokale NBC-stasjon og Tennis Channel.

Dette er de mest populære streamingtjenestene som gir deg tilgang til French Open:

  • YouTube TV: Denne tjenesten har den nest bredeste dekningen for NBC, og den inkluderer Tennis Channel uten ekstra kostnad.
  • Sling TV: NBC er tilgjengelig i en håndfull store markeder gjennom denne tjenesten. Du kan også få Tennis Channel med enten Sling Orange eller Sling Blue, men bare hvis du betaler for Sports Extra-pakken. Prisen er fortsatt god, så det er verdt å sjekke ut om området ditt er inkludert.
  • fuboTV: Denne tjenesten fokuserer på sportsrelaterte kanaler, men NBC er bare tilgjengelig i utvalgte markeder. Du må også betale for Sports Plus-pakken for å få Tennis Channel, noe som gjør dette til et dyrt alternativ.
    • Du kan få en gratis prøveversjon av fuboTV her.
  • DirecTV nå: Du trenger ikke DirecTV for å bruke denne tjenesten, til tross for navnet. Den er tilgjengelig for alle i USA, men den tilbyr ikke NBC i alle markeder. Det tilbyr heller ikke Tennis Channel.
  • Hulu med Live TV: NBC er tilgjengelig i de fleste markeder gjennom denne tjenesten, men den inkluderer ikke Tennis Channel. Hvis du vil se hver kamp, ​​er dette ikke et godt alternativ.

Hver av disse tjenestene tilbyr en eller annen type gratis prøveperiode, så dette er en god måte å streame French Open gratis.


Streaming French Open på mobil, streamingenhet og konsoller

I tillegg til å streame på din stasjonære eller bærbare datamaskin, kan du også bruke de samme metodene for å streame French Open på mobile enheter, som telefoner og nettbrett. Du kan også se på TV-en din via streaming-enheter, som Roku eller Apple TV, samt spillkonsoller.

Hvis du har et kabelabonnement, kan du streame French Open gjennom NBC Sports-appen. Hvis du abonnerer på en streamingtjeneste eller registrerer deg for en gratis prøveperiode, må du laste ned appen for den spesifikke tjenesten.

Her er appene du trenger for å streame French Open gjennom NBC Sports eller Tennis Channel:

  • Android: NBC Sports, Tennis Channel
  • iOS: NBC Sports, Tennis Channel
  • Amazon-enheter: NBC Sports, Tennis Channel
  • Roku: NBC Sports, Tennis Channel
  • PS4: NBC Sports
  • Xbox One: NBC Sports

Hver av streamingtjenestene som er nevnt i forrige seksjon tilbyr også et utvalg av smarttelefon- og streaming-apper.


Legg igjen en kommentar