Amazon Fire HD 8 gjennomgang: En inngangsnettbrett som lever opp til prislappen

Web / Jordan Provost


Design: En holdbar skjerm og skjerm med komfortabel størrelse

Amazon Fire HD 8 er veldig lett på 12.8 oz, og den har en ubeskrivelig design som var lett å glide inn i en ryggsekk eller messenger bag. Hvis du ønsker å lese en eBok på pendlingen din eller streame noen YouTube-videoer før du legger deg, er det et fint alternativ til smarttelefonskjermen. I tillegg trenger du ikke å bekymre deg for mye for å slippe den. Fire HD 8 føles solid, enda mer enn storebroren Fire HD 10.

Vi fant 8.4 x 5-tommers størrelse behagelig å holde. Hjørnene gravde ikke i håndflatene, og tommelen satt midt på skjermen for enkel bruk. Plasten på baksiden av enheten var utrolig glatt - vi prøvde å støtte denne tingen mens vi så på videoer, men Fire HD 8 hadde den ikke. (Du må skaffe en sak eller folio for å avhjelpe dette problemet.) Heldigvis betyr den tøffe konstitusjonen at hvis den glir, kan den overleve noen støt og riper.

Hvis du ønsker å lese en eBok på pendlingen din eller streame noen YouTube-videoer før du legger deg, er det et fint alternativ til smarttelefonskjermen.

To porter er plassert øverst på enheten: en mikro-USB-kontakt for lading og en 3.5 mm hodetelefonkontakt. Gitt at Apple har sagt farvel til alle unntatt USB-C-portene på den nyeste iPad, er dette et velkomment tillegg for brukere som fremdeles opererer med kablede hodetelefoner. Det er også et praktisk microSD-spor som lar brukerne oppgradere lagringsplassen forbi den innebygde 16 GB kapasiteten.

Denne enheten er ikke vanntett, men den er robust. Dette er et stort salgsargument for alle som kjøper et nettbrett til et barn - Amazon lager til og med sin egen serie av Kids Edition Fire-nettbrett. HD 8-versjonen selges for $ 130 og inkluderer en "barnesikker" støtfangerveske og et år med Fire for Kids Unlimited, som åpner et bibliotek med barnevennlige spill, bøker og videoer. Hvis nettbrettet primært skal brukes av barn, gir dette deg litt ekstra trygghet. I tillegg har den to års bekymringsfri garanti.

Som et tillegg til Fire HD 8 kan du hente Show Mode Charging Dock. Den kobles til nettbrettet via mikro-USB og støtter den opp slik at den ser ut og oppfører seg som Echo Show. Skjermen etterligner skjermens skjerm som du kan bruke til å få rask visuell informasjon og ringe venner og familie. Du kan aktivere Show-funksjonaliteten manuelt på enheten (uten dock), men det er fortsatt et smart tillegg som kan appellere til brukere som liker smarte nav.


Installasjonsprosess: Enkel og klar til å selge deg noen tjenester

Å sette opp Amazon Fire HD 8 var raskt og enkelt. Etter å ha valgt språk og koble til Wi-Fi, ble vi bedt om å registrere vår enhet med Amazon og tilbød en pakke med prøveabonnementer til andre Amazon tjenester (en god mulighet til å teste ut Audible, Prime Video eller andre abonnement pakken du kan være nysgjerrig på).

Etter det ble vi sendt til startskjermen og kjørt gjennom en påfølgende OS-opplæring som forklarte de forskjellige menyskjermene. Dette er nyttig hvis du ikke er kjent med Android-nettbrett, og du vil lære hvordan visse funksjoner fungerer, som de håndfrie Alexa-talekommandoer.

Web / Jordan Provost


Skjerm: Skarp, men litt vasket ut

Skjermen på Fire HD 8 er skarp og teksten er leselig, men den ser også vasket ut med full lysstyrke. Det er mangel på levende farger som er skuffende, spesielt sammenlignet med den langt overlegne skjermen på storebroren Fire HD 10.

Oppløsningen klokker seg inn på 1280 x 800 og leverer HD-video på 189 piksler per tomme, noe som er imponerende for en nettbrett av denne størrelsen (spesielt med tanke på budsjettprislappen). Streaming av innhold gjennom Prime Video var stort sett bra, selv om det føltes som en ganske svak skjerm. Naturligvis blir det verre i solskinnet.

Skjermen ... er skarp og teksten er leselig, men den ser også vasket ut med full lysstyrke.

Når det er sagt, la vi merke til mye detaljer i bildet mens vi så på HD-innhold på Prime Video. Samlet sett, på $ 79.99, gir Fire HD 8 deg mye penger for pengene.


Ytelse / produktivitet: Svært begrenset prosessorkraft

Å navigere i menyene til Fire HD 8 er stort sett morsomt, men multitasking blir problematisk hvis du er vant til en iPads hastighet og flyt. Vi fant ut at det var frustrerende tregt å bytte inn og ut av Show Mode og åpne nedlastede apper.

Under testingen frøs systemet opp da vi kom tilbake til det etter en stund borte fra enheten, og utløste en symfoni av vanvittige klikkelyder og en tilfeldig appåpning.

OS er også designet for å barrage deg med anbefalinger, og vi fant det frustrerende at en litt feilplassert klikk kan åpne opp et program eller en webside som vi ikke vil ha-noen ganger vi kan ikke lukke det eller gå videre umiddelbart, og det var enda mer irriterende.

Navigering var bare flytende når vi begrenset oss til et lite antall applikasjoner. Når en låstes, falt systemet som et korthus, og vi havnet ofte på svarte skjermer og lastet inn sider i lang tid. Hvis vi trakk ned toppmenyen for å endre en innstilling, ville det slite streaming-økten vår.

Alt er langt fra arkitekturen til en iPad, eller skrivebordsopplevelsen som finnes i andre produktivitetsfokuserte nettbrett. Dette skyldes for det meste 1.5 GB RAM - det meste holder systemet omtrent på å trå vann.

Fire HD 8 er ikke rettet mot produktivitet. Det er mer en multimediamaskin for familier som trenger å holde barna opptatt, eller voksne som vil multitaske på en skjerm som er større enn den gjennomsnittlige smarttelefonen.

Vi syntes at skrivingen til tider ikke reagerer, og det var frustrerende å bare svare på en e-post på Fire HD 8 — vi fant det lettere å nå frem til smarttelefonen vår. På baksiden var det mye lettere å surfe på nettet og bruke sosiale medier. The Fire 8 briset gjennom apper som Instagram og Twitter.

I GFXBench-testen oppnådde Fire HD 8 16 bilder per sekund med T-Rex-referansen. For å gi deg en ide om hvor dette produktet er grafisk, ble et lignende resultat oppnådd av Samsung Galaxy Note 10.1 fra 2012.

Disse resultatene er ganske dårlige, men Fire HD 8 klarte likevel å gi en solid 2D-spillopplevelse med titler som Bowmasters og Candy Crush. Det kjempet til og med en kamp med mer krevende titler som Subway Surfers og Real Racing 3. I sistnevnte var teksturene hakkete og rammene per sekund falt, men det var fortsatt spillbart.

Geekbench-score var tilsvarende skuffende, men det er å forvente i den lave enden av skalaen. Fire HD 8s Quad-Core 1.3 GHz-prosessor scoret 632 i enkjernetesten og 1,761 i flerkjernetesten, som setter den til omtrent halvparten av effekten av Fire HD 10-ytelsen.

Bare vær sikker på at du ikke prøver å skyve grensene til denne enheten, ytelsesmessig, ellers vil den smuldre.

Med det avviket i ytelse er det vanskelig å anbefale Fire HD 8 over Fire HD 10. Den større skjermen er litt dyrere, men den er bokstavelig talt dobbelt så rask. Og hvis vi sammenligner spesifikasjonene til Fire HD 8 med den øverste enden av nettbrettets økosystem, ser du enda mer av en kløft - Apples 2018 iPad Pro og A12X Bionic-brikken fikk 5,019 i enkjernetesten og 18,090 i flerkjernen. segmentet.

Men det er grunnen til at iPad Pro er ti ganger dyrere enn Fire HD 8. (Dessuten kommer Apple-resultatene som overkill, gitt at de fleste applikasjoner ikke krever den slags strøm.)

Hvis du ønsker å streame videoinnhold, lytte til musikk, sjekke sosiale medier og lett surfe på nettet, er dette tilstrekkelig kraft - bare sørg for at du ikke prøver å skyve grensene for denne enheten, ytelse- klokt, ellers vil det smuldre opp.


Lyd: Høyt, men tynt

De integrerte Dolby Audio-høyttalerne på Fire HD 8 er anstendig for størrelsen på enheten. De var høye nok til å overmanne musikk fra en stasjonær skjerm, men lydkvaliteten høres tynn ut.

Det er knapt noen bass, og det dempes lett - de to høyttalerne er på den ene siden av enheten, så du må være forsiktig når du holder den. Enten du lytter til musikk eller streamer innhold, er det bedre å koble til noen hodetelefoner hvis du vil konsumere innhold regelmessig.

Web / Jordan Provost

Nettverk: Lav hastighet har minimal innvirkning på ytelsen

Vi satte Fire HD 8 gjennom en Speedtest, og enheten fikk 23.1 Mbps på vår 100 Mbps Wi-Fi-plan. Dette er skuffende i forhold til Brann HD 10 (51 Mbps) og Surface Go (94 Mbps), og disse lave hastigheter er noe å vurdere om du har en Internett-plan med mindre båndbredde.

Men til syvende og sist, i likhet med grafikkproblemet, påvirker det ikke virkelig brukeropplevelsen til Fire HD 8 fordi de fleste appene er små og lastes ned raskt. Websider lastes inn akseptabelt raskt, og applikasjoner for sosiale medier oppdateres effektivt.

Vi testet også signalstyrken til Fire HD 8. Det fungerte bra da vi kom til kantene på Wi-Fi-serien, men hadde fortsatt litt lavere signalstyrke enn Fire HD 10.

Kamera: En reell refleksjon av budsjettprislappen

Nettbrettkameraer virker ofte meningsløse, og linsene på Fire HD 8 er ikke noe unntak. Både de fremre og bakovervendte kameraene er 2 MP og gjør den virkelige verden til et kornete rot.

De tilbyr en liten forbedring i forhold til den forrige generasjonen av Fire HD 8, som tilbød et virkelig dårlig VGA-frontkamera. 2 MP-alternativet på den nyere Fire HD 8 er bedre for videosamtaler eller for å ta en rask selfie (selv om kamerakvaliteten betyr at du kanskje tenker to ganger om å dele den).

Batteri: Langvarig og sakte å lade

Amazon siterer en 10-timers batterilevetid for Fire HD 8. Dette sporer for det meste av testingen, hovedsakelig fordi det er vanskelig å bruke denne enheten i timevis. Det er mer sannsynlig at du leker med det på pendlingen eller bruker noen timer på å se TV-serier på den.

Da vi tok den ut for en dag med batteritesting, brukte vi den naturlig som en sekundær enhet for musikk, streaming og noen få sosiale nettlesingsøkter mens den bærbare datamaskinen vår løftet tungt. Mot slutten av den ni til fem arbeidsdagen var batteriet vårt på 38%, noe som er greit.

Dessverre tar Fire HD 8 veldig lang tid å lade, noe som undergraver den sterke batterilevetiden. I ett tilfelle la vi ladingen i fem timer, og da vi kom tilbake var den på 92%. Kanskje det føles som en nitpick, men realistisk betyr dette at du må stole på å lade Fire HD 8 over natten det meste av tiden, i stedet for å kunne bruke den på flere dager i varierende intervaller.

Programvare: Mettet i Amazon-annonser

Hvis du forventer den typiske Android-nettbrettet, kan du tenke igjen. Fire OS er helt skreddersydd for alt Amazon, som kan være til hinder eller glede avhengig av hvor involvert du er med Amazons utvalg av tjenester.

Hvis du tidligere har kjøpt Kindle-bøker, eier flere Audible Audiobooks og har et aktivt Amazon Music-abonnement, vil du være glad for å se alt innholdet ditt er tilgjengelig i strømlinjeformede menyer som er bare noen få bevegelser unna.

Hvis du er mindre forankret i Amazonas økosystem med tjenester, vil du bli sperret med annonser for dem til du gir etter. Fire HD 8 har en startskjerm som viser en annonse hver gang du trykker på av / på-knappen, og det blir definitivt gammelt raskt.

Du kan betale Amazon for å slå av annonsene, men det vil fortsatt tilby anbefalinger og skreddersy sprutskjermer nøye til funksjonene du bruker. Etter å ha testet Show Mode flere ganger, begynte vi å motta annonser for Show Mode Charging Dock.

Denne Amazon-overmettingen kan føles klaustrofobisk, og det er langt fra det åpen kildekode, ubegrensede potensialet til de fleste Android-operativsystemer. Du kan egentlig ikke lage dette nettbrettet ditt. I en eller annen forstand, uansett hvor mye du kler på det, er Amazon alltid der for å annonsere for et annet produkt.

Den beste effekten av Amazons innflytelse er Alexa. I dette tilfellet er Alexa sin smarte assistentintegrasjon håndfri og helhetlig. Alt du trenger å gjøre er å si ordet, og Alexa tar deg med til ethvert program, selv om det kan være noe avgang i prosessen. Dette er perfekt hvis du trenger å bestille varer fra Amazon, kontrollere filmavspilling eller hoppe gjennom sanger.

Det er kanskje ikke opplagt først, men vi tror Alexa er den beste måten å navigere på Fire HD 8, så jo mer komfortabel du er med talekommandoer, jo bedre.

Fire-serien har også sin egen appbutikk, som mangler en rekke viktige Google-apper og noen av de mest populære mobilspillene som PUBG Mobile og Fortnite. Selvfølgelig er det godt utformede alternativer og smarte løsninger, men det gjør ikke mye for å heve budsjettfølelsen til denne enheten.

Hvis du kjøper dette nettbrettet til et barn, er spørsmålet om "Vil det spille Fortnite?" er et vanskelig nei, men det vil spille Roblox og mange andre populære titler. Det er alltid en hit eller savn om den neste store tingen kommer til å lande i Fire OS app store.

Heldigvis, fordi Fire OS er et så unikt system, er de fleste apper godt egnet til å jobbe i dette proprietære systemet og fungerer riktig til tross for avspenningsfølelsen.

Pris: Utrolig rimelig og flott for uformelle brukere

Basismodellen til Fire HD 8 selges for $ 79.99 med annonser og $ 94.99 uten. Uansett er dette en absolutt stjele hvis du bare vil ha noe billig og munter som tilfredsstiller behovene til en uformell bruker.

Utover det er Fire HD 8 ikke noe spesielt - budsjettprisen og tilgjengeligheten støtter den når budsjettinnretningene drar den ned. Men det er ingen tabletter i prisklassen til Fire HD 8 som virkelig kan berøre den.

2:02 Alt du trenger å vite om våre favoritt-e-lesere

Konkurranse: Mer fra Amazon

Hvis du ønsker å kjøpe Amazon Fire HD 8, leter du mest sannsynlig etter noe som er kostnadseffektivt og i den nedre enden av budsjettbrettet, med de fleste profesjonelle produktivitetstabletter som starter rundt $ 600.

De eneste virkelige konkurrentene til Fire HD 8 ligger innenfor Amazons eget produktspekter. Du kan bruke litt mer og hente $ 149.99 Fire HD 10 med sin overlegne skjerm, marginale spesifikke oppgraderinger og flytende navigering, eller dyppe ned til ikke-Fire Fire 7 på bare $ 49.99. Sistnevnte mister noen få av ulempene, men gir en til slutt velsmakende opplevelse for uformelle brukere.

Hvis du handler etter et barn, er forskjellene ubetydelige. Både Fire 7 og Fire HD 8 er enkle å anbefale, spesielt hvis du henter Kids Edition som beskytter enheten med et solid etui og tilbyr et års innhold rettet mot et yngre publikum.

Endelig dom fra Amazon Fire HD 10

Et solid nettbrett på innledende nivå for uformelle brukere og barn.

Fire HD 8 er ikke et kraftverk på noen måte, men hvis du kan navigere gjennom de mange kompromissene i operativsystemet, er det verdt det. Hvis du leter etter et ubeskrivelig nettbrett med et stramt budsjett, er Fire HD 8 et flott alternativ.

Lignende produkter vi har anmeldt:

 • Amazon Kindle Paperwhite (7. generasjon)
 • Amazon Kindle (2019)
 • Amazon Kindle Paperwhite (2018)

Specs

 • Produktnavn Fire HD 8

 • Produktmerke Amazon

 • UPC 841667144146

 • Pris $ 79.99

 • Utgivelsesdato september 2018

 • Produktmål 9.6 x 6.9 x 0.3 tommer

 • Porter Micro USB-ladeport, 3.5 mm hodetelefonkontakt, MicroSD-kortspor

 • Kamera 2 MP fremover, 2 MP bakover

 • Lagring 16 GB eller 32 GB

 • RAM 4 GB

 • Prosessor Intel Pentium Gold Processor 4415Y

 • Platform Fire OS

 • Garanti 1 års begrenset maskinvaregaranti


Legg igjen en kommentar