Hvordan fjerne en PopSocket

PopSockets er gode for å holde en telefon med en hånd. Men hvis du har et nytt tilfelle eller oppgradert telefonen og vil beholde PopSocket, så fjern den fra din nåværende enhet.


Fjerne en PopSocket

Det er enkelt å fjerne en PopSocket. Limen som fester den til telefonen eller saken, kan gjenbrukes av design og etterlater ingen rester. Her er trinnene for å fjerne PopSocket:

  1. Skjul PopSocket slik at den ligger flatt mot enheten.

  2. Lirke PopSocket vekk fra enheten. Flytt neglen, spudgeren eller et annet verktøy under og rundt disken mens du løfter den.

    Har du vanskelig for å få PopSocket til å løsne? Skyv tanntråd under limet for å komme i gang. Dette er lettere med et par par hender å hjelpe.

  3. Trekk PopSocket forsiktig fra enheten til den løsner.

    Når du flytter en PopSocket til en ny posisjon eller en annen telefon, må du gjøre det innen femten minutter etter at du har fjernet PopSocket, slik at klebende gel ikke tørker ut.

  4. Mens gelen er klissete, flytt PopSocket til en annen enhet eller flytt den til et annet sted på den nåværende enheten.

Hvis gelen på en PopSocket blir skitten, må du vaske den av med vann og la den tørke i ti minutter før den byttes ut.

Telefonen er ren og PopSocket-fri, slik at du er klar til å legge til en ny sak, skyv telefonen i baklommen igjen, eller legg PopSocket på din neste enhet.


Legg igjen en kommentar