Hvordan finne skjulte apper på Android-telefoner

Få mennesker viser hver app de bruker på startskjermen på Android-smarttelefonen eller nettbrettet. Noen ganger flyttes apper for å rydde opp på startskjermen, mens andre ganger er apper skjult på grunn av emnet. Her er de enkleste og mest effektive måtene å finne skjulte apper på en Android-nettbrett eller telefon.

Tim Robbins / Mint Images RF

Informasjonen nedenfor skal gjelde uansett hvem som har laget Android-telefonen din: Samsung, Google, Huawei, Xiaomi, etc.


Forstå Android-mapper og skjermer

Som de fleste smarttelefoner og nettbrett, har Android-enheter en startskjerm som strekker seg horisontalt utover det du først ser når du slår på enheten. De andre delene av startskjermen brukes til å sortere apper og småprogram i grupper og skjule apper fra nysgjerrige øyne.

For å se alle delene av startskjermen på en Android-enhet, sveip fra høyre til venstre.

Det kan være mer enn ett skjermbilde til, så fortsett å sveipe til venstre til de synlige ikonene ikke kan bevege seg lenger.

En annen måte å skjule apper på Android er å plassere apper i en mappe. Mapper er synlige på startskjermen og ser ut som en samling med fire små appikoner. Trykk på mappen for å åpne den og vise appene.


Hvordan finne skjulte apper i appskuffen

Å vise apper på Android-startskjermen er en god start, men dette viser ikke alle apper som er installert på en Android-enhet. For å se den komplette listen over installerte apper, inkludert hvelvapps, åpner du appskuffen ved å trykke på ikonet nederst på midten av skjermen som ser ut som en sirkel med seks prikker i.

Etter å ha tappet på dette ikonet, vises en full liste med de installerte appene sortert alfabetisk. Dette skal vise deg de fleste appene på Android-enheten, men noen kan være skjult. Gjør følgende for å vise disse skjulte appene.

Denne metoden er ikke tilgjengelig på alle Android-enheter som standard. Launcheren bestemmer alternativene i skuffen. Hvis du ikke har disse alternativene, kan du prøve en annen launcher, som Nova Prime, som støtter skjulingsapper.

  1. Fra app-skuffen trykker du på de tre punktene øverst til høyre på skjermen.

  2. Pek Skjul apper.

  3. Listen over apper som er skjult fra applisten vises. Hvis dette skjermbildet er tomt eller Skjul apper alternativet mangler, ingen apper er skjult.


Hvordan finne skjulte apper i Innstillinger

En full appliste kan også nås fra Innstillinger-appen. For å åpne Innstillinger-appen, trykk på innstillinger (ikonet ser ut som et utstyr). Trykk på i Innstillinger Apper og varsler, og trykk deretter på Se alle appene.

Applisten viser også systemfiler og apper som gjør at Android-operativsystemet kjører riktig. For å vise disse, trykk på de tre punktene i øvre høyre hjørne, og trykk deretter på Vis system.

Se etter Android Trick Apps

Å se på appens ikon og navn er kanskje ikke nok til å fortelle hva som skjer på en Android-telefon eller nettbrett. Det er mange apper i Google Play appbutikk som ser ut som en slags app, men er designet for å skjule bilder, videoer og annen data.

Et populært eksempel er Smart Hide Calculator-appen som ser ut og fungerer som en grunnleggende kalkulatorapp, men er en fillagringsapplikasjon. Kalkulatorgrensesnittet er fullt funksjonelt, men når en bruker skriver inn PIN-koden, låses den opp og avslører dens virkelige formål.

For å dobbeltsjekke den sanne identiteten til en hvilken som helst Android-app, gjør du følgende.

  1. Trykk på appikonet til en liten meny vises.

  2. Trykk på det lille i i en sirkel ved siden av en blyant.

  3. En side som beskriver alt om appen fra lagringsstørrelse til tillatelser vises. Trykk på Appdetaljer.

  4. Appens produktside i Google Play app store vises. Herfra kan du lese offisiell informasjon om appen, inkludert anmeldelser fra andre brukere.

Ikke glem Web Apps

Flere selskaper legger til full app-funksjonalitet på nettstedene sine, noe som betyr at brukere ikke lenger trenger å laste ned og installere en app for å få tilgang til den. Instagram er et eksempel på en funksjonell webapp som kan brukes i en nettleser som Chrome, Edge eller Firefox. Tinder er en annen.

For å sjekke om en bruker har fått tilgang til et bestemt nettsted, åpner du nettleserappene på Android-smarttelefonen eller nettbrettet, og deretter sjekker nettleserloggen. Nettleserloggen kan slettes i de fleste nettlesere, så dette er ikke en idiotsikker måte å finne ut hvilke nettsteder som har blitt besøkt.


Legg igjen en kommentar