Hvordan finne skjulte Facebook-meldinger

En måte Facebook beskytter personvernet ditt på, er å opprette to separate innbokser for meldinger. Den ene er for vanlige meldinger fra vennene dine og ikke-venner som sender deg meldinger for å koble til. Den andre innboksen ligner på en søppelpostmappe. Den inneholder skjulte Facebook-meldinger fra ikke-venner, den sosiale medieplattformen mener du ikke vet.

Facebook sletter ikke disse meldingene. Det vil ikke sende deg et varsel for å fortelle deg det er nye meldinger i det skjulte innboksen, så du bør jevnlig sjekke det. Slik gjør du det på skrivebordet og gjennom Facebook Messenger-appen for Android og iOS.

Hvis Facebook tror du kjenner noen basert på forbindelser med dine nåværende venner, vil den levere en ny melding fra denne personen som en meldingsforespørsel. Hvis det ikke er bevis for at du kjenner avsenderen, sender Facebook dem til søppelpostkassen din.


Få tilgang til skjulte Facebook-meldinger fra skrivebordet

Den raskeste måten å sjekke de skjulte meldingene dine på Facebook på skrivebordet er ved å åpne de spesifikke lenkene for meldingsforespørsler og filtrerte meldinger i nettleseren din.

Du kan også se etter disse skjulte meldingene på skrivebordsversjonen av Facebook ved å følge trinnene nedenfor.

 1. Åpne Facebook, og velg Messenger ikonet øverst til høyre på Facebook.

 2. Plukke ut alternativer som ser ut som tre prikker øverst på Messenger-menyen.

 3. Plukke ut Melding forespørsler i menyen.

 4. Velg meldingen fra listen over meldinger, og velg en av dem Svar for å åpne samtalen, eller Delete for å fjerne forespørselen.

 5. Plukke ut Se alt i Messenger for å se etter søppelpostmeldinger.

 6. Velg Se Spam i venstre rute. Eventuelle søppelpostmeldinger vises i hovedvinduet.


Vis skjulte Facebook-meldinger med Messenger på Android

 1. Åpne Messenger-appen på Android-telefonen din, og trykk på personikonet nederst på skjermen. 

 2. Trykk på profilbildet ditt øverst til venstre i Chats-vinduet.

 3. Plukke ut Melding forespørsler.

 4. Plukke ut Du vet kanskje for å se meldingsforespørsler og spam for å se meldinger merket som spam. Velg å godta eller slette

Vis skjulte Facebook-meldinger med Messenger på


iOS

 1. Åpne Messenger på telefonen og trykk på porsjoner ikonet nederst på skjermen.

 2. Trykk på Samtale øverst til høyre for å åpne en ny side som viser dine forespørsler.

 3. Trykk på hver melding og trykk på Aksepterer for å åpne samtalen eller Avslå for å fjerne forespørselen.

Facebook-meldingsforespørsler og fellesskapsstandarder

Facebook håndhever fellesskapsstandarder som dekker mobbing, trakassering, trusler og seksuell vold eller utnyttelse. Hvis du føler at du har mottatt en melding som bryter med disse standardene, kan du rapportere meldingen til Facebook. Rapportering av en hemmelig melding vil dekryptere den krypterte meldingen, slik at Facebook-hjelpeteamet kan gjennomgå meldingen.

Når dette skjer, forteller ikke Facebook personen som startet den hemmelige samtalen. Når du rapporterer en hemmelig samtale, dekrypteres nylige meldinger fra samtalen og sendes sikkert fra profilen din til Facebook for gjennomgang. Du har også muligheten til å blokkere hvem som helst fra å sende deg meldinger på Messenger. Du kan også blokkere dem på Facebook.


Legg igjen en kommentar