Hvordan fikse et problem med svart skjerm på Google Chrome

Noen mennesker som bruker Google Chrome, opplever en svart skjerm på Windows 10-, Windows 8- og Windows 7-enheter. Dette er en kjent feil og ganske enkel å fikse.

Trinnene som er gitt i denne artikkelen for å løse problemet med svart svart skjerm på Google Chrome, gjelder for enheter med Windows 7, Windows 8 og Windows 10.


Årsaker til problemet med Chrome Black Screen

Google Chromes svartskjermproblem er en av de dessverre vage tekniske feilene som kan dukke opp av en rekke årsaker. Ofte er det et resultat av inkompatibilitet eller eksperimentelle funksjoner. Utvidelser som faller ut av synkronisering med den siste utgivelsen fra Google, ligger bak det, oftere enn ikke. Imidlertid kan det være vanskeligere årsaker.


Slik løser du problemet med Chrome Black Screen

Det finnes en rekke potensielle løsninger på problemet med svart svart skjerm på Chrome. De dekker spekteret av potensielle årsaker, og de fleste er ganske enkle. Hvis du støter på denne feilen, kan du prøve følgende løsninger for å løse dette problemet.

 1. Deaktiver Google Chrome-utvidelser. Ikke alle utvidelser er like, og noen ganger er utvidelsesutviklere sakte med å oppdatere produktene sine. Verre ennå, utvidelser blir forlatt hele tiden. Når det er et problem med Chrome, må du alltid prøve å deaktivere utvidelsene dine først.

  Det kan være tider når du må tvinge til å avslutte søknaden for at endringene skal tre i kraft.

 2. Deaktiver Chrome-flaggene dine. Google Chrome-flaggene er i sin natur eksperimentelle funksjoner. Det betyr at de kan gå i stykker når som helst. Deaktiver noe du kanskje har aktivert for å se om det løser problemet.

 3. Endre størrelse på nettleservinduet. Du kan endre størrelsen på nettleservinduet ved å trykke på Gjenopprett ned ikon ved siden av X øverst til høyre i nettleservinduet. Bare trykk og hold nede kantene på vinduet for å endre størrelsen på det som du vil.

  Dette er bare en midlertidig løsning. Hvis du bare endrer størrelsen på vinduet, kan problemet oppstå igjen.

 4. Kjør Chrome i kompatibilitetsmodus. Du kan kjøre Google Chrome i kompatibilitetsmodus, men først må du opprette en snarvei hvis du ikke allerede har en for Google Chrome. Dette vil kjøre Chrome som om det er et program for en eldre versjon av Windows.

  De fleste brukere velger Windows 7 hvis de bruker en nyere versjon av Windows-operativsystemet. Imidlertid, hvis du allerede kjører Windows 7, kan du prøve å kjøre den i en enda eldre versjon.

 5. Deaktiver maskinvareakselerasjon. Når maskinvareakselerasjon er på, håndteres de mest intensive oppgavene i nettleseren av GPU som frigjør CPU-bruken slik at annet program kan kjøre bedre. Det legger imidlertid mesteparten av belastningen på nettleseren. Derfor, hvis du opplever det svarte skjermvinduet, kan du fortsette og deaktivere innstillingen for maskinvareakselerasjon i Chrome-nettleseren.

 6. Tilbakestill Chrome til standardinnstillingene. Hvis du fremdeles opplever problemet med svart skjerm, kan du alltid tilbakestille Chrome-nettleseren til standardinnstillingene for å sikre at det ikke er et konfigurasjonsproblem.

  Ved å tilbakestille vil alle utvidelser, bokmerker og nettlesingslogg bli fjernet.


Legg igjen en kommentar