Hvordan logge ut av Facebook Messenger

Du har gjennomsøkt hver eneste fane i Facebooks Messenger-appen, men finner ikke et alternativ for å logge av. Hva gjør du?

Uten at det er noen god grunn til det, har Facebook designet sin Messenger-app slik at du ikke kan logge av den - i alle fall l ikke med et direkte avloggingsalternativ tilgjengelig i appen. Det er imidlertid noen triks du kan gjøre for å koble kontoen din fra Messenger-appen (som egentlig tilsvarer utlogging) uten å måtte slette appen fra enheten din.

Disse instruksjonene dekker hvordan du logger ut av Messenger som er logget på fra en Android- eller iOS-enhet.


Logg ut fra Messenger via Android-innstillinger

Colleen Tighe / Web

Android-brukere har en fordel i forhold til iOS-brukere takket være appinnstillingene de har tilgjengelig for deres programvare. Med denne metoden trenger du ikke engang tilgang til den offisielle Facebook-appen eller Messenger-appen, fordi alt kan gjøres fra appinnstillingene dine.

Denne prosessen skal fungere like bra på Android-enheter fra Samsung, Google, HTC, etc.

  1. Åpne Innstillinger appen.

  2. Trykk på Apper og varsler.

  3. Velg Se alle appene. Rull ned og trykk på Messenger. (Appen er i alfabetisk rekkefølge)

  4. Trykk på Lagring og hurtigbuffer.

  5. Trykk på Fjern lagring.

  6. Bekreft med OK. Du kan nå lukke Innstillinger-appen din og gå tilbake til Messenger-appen for å bekrefte at det fungerte.


Logg ut fra Messenger via Facebook-appen

Dessverre funger ikke den samme metoden som på Android for iOS-enheter som iPhone eller iPad. Til tross for å ha tilgang til iOS-enhetsinnstillinger, samt å kunne velge Messenger fra listen over apper på samme måte som Android, er det ingen lagringsinnstillinger som du kan endre i Messenger-appinnstillingene for iOS.

Som et resultat av dette er det eneste alternativet for å logge av Messenger fra en iOS-enhet å bruke den offisielle Facebook-appen. Hvis du bare bruker Messenger og ikke Facebook på enheten din, må du laste ned og installere Facebook-appen først.

Følgende metode fungerer også på Facebook Android-appen.

  1. Åpne Facebook-appen og logg på den tilsvarende kontoen du vil koble fra Messenger.
  2. Trykk på menyalternativ (representert ved hamburgerikonet nederst på skjermen fra hjemmefeed-fanen på iOS og øverst på skjermen på Android).

  3. Rull nedover og trykk Innstillinger og personvern > innstillinger.

  4. Trykk på Sikkerhet og innlogging.

  5. Under delen merket Når du er logget inn, vil du se en liste over alle enhetene og stedene der Facebook husker at din påloggingsinformasjon. Ditt enhetsnavn (som iPhone, iPad, Android, etc.) vil bli oppført i fet skrift med Messenger plattform merket under den.

  6. Hvis du ikke ser enhetsnavnet ditt med Messenger-etiketten under med en gang, må du kanskje trykke Se alle for å avsløre flere enheter og plattformer der du er logget inn.

  7. Trykk på de tre punktene til høyre for enheten du vil logge ut fra, og velg deretter Logg av. De vil forsvinne fra listen, og du vil kunne åpne Messenger-appen for å bekrefte at kontoen din er frakoblet / logget ut.


Logg ut fra Messenger via Facebook.Com

Hvis du ikke vil ta deg bryet med å laste ned Facebook-appen til Android- eller iOS-enheten din, kan du logge på Facebook.com fra en nettleser og koble kontoen din fra Messenger på denne måten. Trinnene er  veldig som å gjøre det via Facebook-mobilappen.

  1. Gå til Facebook.com og logg inn på den tilsvarende kontoen du vil koble fra Messenger.
  2. Klikk på pil ned øverst til høyre på siden og klikk Innstillinger og personvern > innstillinger fra rullegardinmenyen.

  3. Klikk Sikkerhet og innlogging fra sidefeltet-menyen.

  4. Under delen merket Hvor du er logget inn, se etter navnet på enheten din (iPhone, iPad, Android, etc.) og Messenger-etiketten under den.

  5. Trykk på tre prikker til høyre for en Messenger-liste og velg Logg av. Akkurat som på Facebook-appen, vil oppføringen din forsvinne, og du kan gå tilbake til enheten din for å bekrefte at du er koblet fra / logget ut av Messenger-appen.

For å bekrefte at du er logget ut av Messenger, åpner du bare Messenger-appen. I stedet for å se de siste meldingene dine, bør du se en skjerm som ber deg om å logge på med Facebook-påloggingsinformasjonen din.


En kommentar om “Hvordan logge ut av Facebook Messenger”

  1. (ANDROID) Jeg måtte lukke Messenger, følge oppskriften, åpne Messnger, og for at man ikke skal kunne å kunne gå rett inn igjen som min lagrede bruker, velge «logg på en annen bruker,» og gå videre, først da ble jeg logget ut. Jeg trengte ikke å gå videre og logge inn, utlogging skjer først.

    Svar

Legg igjen en kommentar