Hvordan få Netflix gratis

Netflix er en streamingtjeneste med massevis av flott innhold, inkludert originale show og filmer du ikke kan se andre steder. Mellom økende medlemsavgifter og tøffe økonomiske tider har ikke alle råd til å abonnere, men det er noen måter å se Netflix gratis på.

Lei av Netflix? Prøv disse alternativene


Del Netflix-kontoer med venner eller familie

Den grunnleggende Netflix-planen lar deg bare se ett show eller en film om gangen, men standard- og premiumplanene lar deg se flere ting på flere enheter. Med standardplanen kan du se opptil to ting på en gang, og premiumplanen lar deg streame opptil fire show eller filmer samtidig.

Den grunnleggende Netflix-planen støtter ikke HD-streaming, så hvis du kjenner noen med et Netflix-abonnement, er det en god sjanse for at de har standard- eller premiumplanen. Hvis de stoler på deg nok til å gi deg passordet ditt, kan du logge på og se hva du vil uten å forstyrre deres binge-watching.

Hvordan dele Netflix-kontoen din

Netflix lar deg lage opptil fem separate profiler, som hver kan ha sine egne overvåkningslister og anbefalinger. Dette lar deg dele kontoen din uten at venner eller familie tilstopper anbefalingene dine med show du ikke har interesse for.

Slik setter du opp en egen Netflix-profil:

  1. naviger til Netflix.com.

  2. Velg brukerikonet ditt i øvre høyre hjørne. Hvis du ser Hvem ser på? skjerm; hopp ned til trinn 3.

  3. Plukke ut Administrer profiler.

    â € <

  4. Plukke ut Legg til profil.

    â € <

  5. Skriv inn et navn på den nye profilen, og velg FORTSETT.

    â € <

  6. Plukke ut FERDIG.

Du kan ikke tilordne et annet passord til hver profil. Nye profiler logger på med samme e-postadresse og passord som du bruker. Del bare Netflix-kontoen din med familiemedlemmer og venner du stoler på. Som kontoinnehaver er du ansvarlig for handlingene som er utført av alle du tillater å bruke kontoen din.


Hvordan få flere gratis Netflix-prøver

Hvis du er tålmodig og ikke bryr deg om å gå lange strekninger uten Netflix, kan du faktisk få flere gratis prøveversjoner. Dette er ikke en garantert metode, og det er ingen måte å skynde seg med, men det er helt legitimt.

Noen ganger sender Netflix gratis prøveversjonstilbud måneder etter at prøveperioden er utløpt.</s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>

Når du registrerer deg for en gratis prøveperiode på Netflix, men avbryter før prøveperioden din avsluttes, vil Netflix til slutt nå ut for å prøve å sikre virksomheten din. Det vil vanligvis ta minst flere måneder før Netflix sender denne e-posten, og det kan potensielt være betydelig lenger.

Hvis du mottar en e-post som dette fra Netflix, er alt du trenger å gjøre å velge Start din gratis prøveperiode lenke de gir. Dette tar deg til en side på Netflix-siden der du kan fornye ditt gratis prøveperiode.


Hvordan registrere deg for ubegrenset Netflix gratis prøveversjoner

Under normale omstendigheter kan du bare registrere deg for en gratis Netflix-prøveperiode. Slik tenkte Netflix at gratisprøvesystemet skulle fungere, men det er faktisk mulig å registrere seg for mer enn en gratis prøveperiode hvis du bruker forskjellige faktureringsmetoder. Du kan til og med få en gratis Netflix-prøveperiode uten kredittkort, men å ha flere kredittkort klar til bruk hjelper mye.

For å registrere deg for en gratis prøveperiode på Netflix, trenger du et kredittkort, debetkort, PayPal-konto eller Netflix-gavekode. Du kan også bruke et belønningskort eller gavekort hvis det er utstedt av en kredittkortleverandør som Visa.

Slik registrerer du deg for en gratis Netflix-prøveperiode:

  1. naviger til Netflix.com.

  2. Plukke ut BLI MED GRATIS EN MÅNED.

    â € <

  3. Plukke ut SE PLANER.

    â € <

  4. Velg planen din, og velg deretter FORTSETT.

    â € <

  5. Skriv inn en e-postadresse og passord. (Dette må være en e-postadresse du aldri har brukt med Netflix før.)

    â € <

  6. Velg betalingsmåte.

    â € <

  7. Angi navn og faktureringsinformasjon, og velg deretter START MEDLEMSKAP.

Hver gang du vil registrere deg for en ny prøveperiode, må du gjenta denne prosessen med en annen e-post- og faktureringsmetode. Hvis du har tilgang til flere kredittkort, kan du bruke dem. Hvis du ikke gjør det, kan du hente et Visa-gavekort, legge penger på det og bruke det.

For å redusere antall kort du må gjennom for å fortsette å registrere deg for flere gratis prøveperioder, kan du også opprette en PayPal-konto, koble den til kredittkortet eller debetkortet ditt, og bruke det som betalingsmåte. Siden Netflix ikke ser kredittkortnummeret, kan du bruke det samme kortet mer enn en gang.

Ikke glem å avbryte gratis prøveversjoner

Hvis du bestemmer deg for å lage en ny Netflix-konto hver gang du vil dra nytte av den gratis prøveperioden, er det viktig å huske å avbryte før prøveperioden er over. Faktureringsmåten din blir belastet hvis du ikke avbryter Netflix-prøveperioden i tide.

Husk å kansellere din gratis Netflix-konto før prøveperioden er over.</s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>

Slik kansellerer du gratis Netflix-prøveperioden uten å bli belastet:

  1. naviger til Netflix.com, og logg inn.

  2. Velg brukerikonet ditt øverst til høyre på skjermen.

    â € <

  3. Plukke ut Konto.

    â € <

  4. Plukke ut Avbryt medlemskap.

    â € <

  5. Plukke ut Avslutt avbestilling.

Hvis du avbryter før prøveperioden er over, blir du ikke belastet. I de fleste tilfeller vil du fremdeles kunne bruke kontoen din til den gratis prøveperioden er over.


Hvordan få et gratis Netflix-abonnement fra telefonen eller kabelselskapet

Noen selskaper, inkludert mobiltelefonleverandører og kabelselskaper, tilbyr kampanjer som inkluderer en gratis Netflix-konto. Dette er ikke akkurat gratis siden du må kjøpe noe for å få det, men det er en gyldig måte å få Netflix uten å betale for det direkte.

Hvis du likevel er på utkikk etter en ny telefon- eller kabelleverandør, kan det være verdt å sjekke om dette vil være en god avtale. Og hvis du allerede er kunde i et selskap som tilbyr gratis Netflix, er det ingen ulemper ved å dra nytte av tilbudet.

For mer informasjon, kontakt telefon- eller kabelselskapet og spør om de tilbyr planer som gir gratis tilgang til tjenester som Netflix, Hulu eller HBO Go.

Hvordan få Netflix gratis med T-Mobile

T-Mobile kaster inn en Netflix-konto uten ekstra kostnad, men avtalen er ikke tilgjengelig for alle kunder. Hvis du velger en plan som ikke krever en kredittsjekk eller en forhåndsbetalt plan, er det gratis Netflix-tilbudet utenfor bordet.

â € <

Slik får du gratis Netflix fra T-Mobile:

  1. Registrer deg for en T-Mobile One-plan.

  2. Forsikre deg om at du ikke velger et forhåndsbetalt eller ingen kredittjekkplan.

  3. Legg til minst en ekstra linje i planen din. Det gratis Netflix-tilbudet er bare tilgjengelig hvis du har minst to linjer.

  4. Meld deg på Netflix On Us funksjonen.

  5. Vent på en tekstmelding fra T-Mobile, og følg instruksjonene.

T-Mobile kan når som helst endre tjenestevilkårene for Netflix.

Hvordan få Netflix gratis med Verizon

Verizon tilbyr også gratis Netflix, men det er ikke for mobilkunder. Den eneste måten å dra nytte av dette tilbudet er å registrere deg for Verizons FIOS TV, og den er ikke tilgjengelig med alle planer.

Du kan kanskje få gratis Netflix fra Verizon.</s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>

Slik får du gratis Netflix fra Verizon:

  1. Registrer deg for FIOS TV.

  2. Forsikre deg om at du velger en triple play-pakke som inkluderer TV, telefon og internett.

  3. Kontoen din må være aktiv i 31 dager før du kan kvalifisere deg, og du får en e-post fra Verizon når du kan løse inn Netflix-belønningen din.

  4. Når du er kvalifisert, logger du på Verizon-kontoen din og følger instruksjonene.

Verizon kan endre servicevilkårene for Netflix fra tid til annen.


Legg igjen en kommentar