Se Netflix på Google Nest Hub

Å få Netflix på Hub-skjermene dine gir en enorm mengde innhold til den smarte skjermen, noe Amazon-brukere ikke (ennå) kan gjøre.

Web / Rob LeFebvre

Hvis du er som mange Google Nest Hub-eiere, bruker du din Google Assistant-drevne smarte skjerm på kjøkkenet for å stille timere, se oppskrifter på YouTube, og kanskje til og med se litt Hulu mens du baker. Nå kunngjorde Google imidlertid at du kan se Netflix på Nest Hub og Nest Hub Max.

Se enda mer: Netflix er fremdeles den store spilleren i strømming av medier, og legger til enorme 16 millioner nye abonnenter under den siste pandemien. Den har også massevis av innhold, og utgav 371 nye originalserier og filmer bare i 2019. Det er mange ting du kan se mens du lager middag. Å legge til tjenesten i Nest Hub er også et kupp for Google, siden Amazons smarte skjermer ennå ikke kan streame Netflix.

Hvordan det fungerer: Google sier at når du kobler Netflix-kontoen din i Google Home-appen din, kan du be den om å spille hva som helst fra tjenesten du vil ha. "Hei Google, spill The Witcher", vil gi deg Geralts TV-eventyr, mens "OK Google, åpne Netflix", lar deg bla gjennom tilgjengelige videoer og se. Du kan stoppe, spille eller hoppe fremover med stemmen din, eller til og med bruke Quick Gestures på Hub Max for å pause og spille av videoen.

En rask advarsel: Vi klarte ikke å få Netflix til å fungere på den opprinnelige Google Home Hub (forrige generasjon Google-smartskjerm), så kjørelengden din kan variere hvis du ikke har en Nest-merket enhet.

Bunnlinjen: Flere show å se på kjøkkenet kan bare være en god ting når vi alle hiver oss ned og utforsker vår kulinariske side. Netflix bringer massevis av innhold til bordet, noe som gjør Googles smarte skjermer kanskje mer nyttige på kjøkkenet enn ekko.

Via: The Verge


Lær mer om Google Nest Hub

Google Nest Hub-gjennomgang Google Home Hub gir et ansikt til det tilkoblede hjemmet

Legg igjen en kommentar