Hvordan få tilgang til Yahoo Mail i Gmail

Det er mulig å få Yahoo Mail på Gmail ved hjelp av en tjeneste som heter Gmailify. Du kan til og med sende meldinger med Yahoo-e-postadressen din når du synkroniserer Yahoo Mail med Gmail.

Instruksjonene i denne artikkelen gjelder standard nettversjoner av Yahoo Mail og Gmail. Alle trinn er de samme i hvilken som helst nettleser.


Hvordan få Yahoo-e-post på Gmail

Slik konfigurerer du Gmail for å motta og sende meldinger fra Yahoo Mail-kontoen din:

  1. I Gmail velger du utstyr ikonet og velg innstillinger.

  2. Plukke ut Kontoer og import.

  3. Sjekk e-post fra andre kontoer seksjon, velg Legg til en e-postkonto.

  4. Epostadresse tekstboksen, skriv inn Yahoo Mail-adressen din, og velg deretter neste.

  5. Plukke ut Koble kontoer med Gmailify, Velg deretter neste.

    Det andre alternativet fjerner meldingene dine fra Yahoo Mail. Bruk Gmailify til å administrere Yahoo-kontoen din enten fra Yahoo Mail eller fra Gmail.

    Gmailify krever ikke et abonnement på Yahoo Mail Pro. Før Gmailify ble lansert i 2016, kunne du ikke sende eller motta Yahoo Mail-meldinger via Gmail-kontoen din uten å abonnere på Yahoos premium-tjeneste.

  6. I innloggingsskjermen til Yahoo Mail skriver du inn brukernavn og passord, justerer tillatelsene og velger deretter Enig.

  7. Du har blitt Gmailified vindu, velg Lukke.

  8. Gå til i Gmail innstillinger > Kontoer og import for å bekrefte at innstillingene er konfigurert som du hadde tenkt deg.

    Som standard svarer Gmail på alle meldinger fra Gmail-adressen din. For å endre denne innstillingen, gå til Send mail som delen og velg Svar fra samme adresse som meldingen ble sendt til.

  9. Gå tilbake til dette skjermbildet når som helst for å fjerne tilknytningen til Yahoo Mail-kontoen. Når du velger frakoble ved siden av Yahoo Mail-adressen din, kan du enten beholde eller slette den importerte e-posten fra Yahoo Mail-kontoen din.

    Det er også mulig å importere Yahoo-kontaktene dine til Gmail.


Legg igjen en kommentar