Hvordan få Minecraft Skins

Minecraft er et massivt populært sandkasse spill utviklet av Mojang. Selv om den først ble lansert på PC i 2011, har den fortsatt en stor fanbase, og den viser ikke tegn til å bremse ned, spesielt nå som den eies av Microsoft. En av de mer populære aspekter av spillet er skinn, som endrer utseendet på spillerens avatar. Slik får du nye skinn på alle plattformene som støttes av spillet.


Hvordan få Minecraft Skins på PC, Mac og Linux

I Minecrafts tidlige dager måtte du endre spillfiler for å bruke skinn. Nå må du laste dem opp direkte til Mojang-kontoen din. De blir automatisk brukt på avataren din når du logger på spillet. Dette er den samme kontoen du bruker for å logge på Minecraft-klienten.

Hvis du ikke har migrert premium-kontoen din til en Mojang-konto, må du gjøre det før du kan endre avatarens hud.

  1. Gå til Mojang-påloggingssiden, og logg inn på kontoen din.

     

  2. Du blir automatisk ført til Minecraft-profilen din. Siden har informasjon om kontoen din, inkludert e-postadressen din og fødselsdatoen.

    Hvis du ikke umiddelbart kommer på denne siden, velger din e-postadresse i øvre høyre hjørne av skjermen, og velg deretter Profil fra rullegardinmenyen for å komme til kontoprofilen din.

  3. Velg på venstre side av profilen din Skin. Du kan velge mellom den klassiske blokkerende modellen og en nyere slank modell for din avatar. Velg den du vil bruke.

  4. Velg et skinn du vil bruke. Det er tusenvis å velge mellom på nettet. Hvis du aldri har sett etter en før, sjekk ut Minecraft Skindex eller NameMC. Begge viser populære skinn i tillegg til at du kan søke gjennom deres omfattende databaser med brukeropplastede skinn. Når du har funnet en du liker, kan du laste den ned.

  5. Med den valgte Minecraft hud i hånden, gå tilbake til din profil og bla ned til Last opp egendefinert hud for å laste den inn på profilen din.

  6. Velg Velg en fil. Et nytt vindu åpnes. Bla til plasseringen til huden du nettopp lastet ned. Velg filen din for å åpne den.

  7. Skjermen endres for å vise huden du nettopp lastet opp. Hvis alt ser bra ut, velg Last opp. Siden oppdateres, og den nye nåværende hud vises nederst på skinn siden. Huden påføres når du logger deg på spillet.

  8. Når du vil oppdatere Minecraft-huden din igjen, følg samme fremgangsmåte.

    Mojang lagrer ikke de forrige skinnene dine, så det er lurt å lagre gamle favoritter i en mappe på datamaskinen.


Hvordan få skinn i Minecraft for Android og iOS

Søknadsprosessen tilpassede skins er litt annerledes for mobile Minecraft-spillere. Du kan bruke dem direkte i spillet.

De samme skinn som arbeidet for desktop-utgaven fungerer også på mobil-appen.

  1. Begynn med å finne en hud du vil bruke. Prøv Minecraft Skindex eller NameMC, da begge er veldig mobilvennlige. Når du finner huden du ønsker, kan du laste den ned direkte til mobilenheten.

  2. Med din nye hud i hånden, lanserer Minecraft app på enheten. Når du kommer til startskjermen, kan du se modellen til karakteren din til høyre for hovedmenyen. Trykk på kleshenger under tegnet for å åpne hudmenyen.

  3. Minecraft skin-menyen er delt inn i en serie med bokser. Det meste av skjermområdet er dedikert til å selge deg nye skinn. Øverst til venstre kan du se standardskinnene. Trykk på grå figur i den boksen.

  4. Skjermen skifter for å vise den grå figuren som din nåværende karakter. Plukke ut Velg New Skin rett over den.

  5. Enhetens filbehandler skal åpnes, og du kan bla til stedet der du lastet ned den nye huden. Finn og velg huden, og velg deretter hvilken modell du vil.

  6. Du kommer tilbake til hudmenyen. Nå er den valgte karaktermodellen din huden du nettopp lastet opp. Trykk på Bekrefte å bruke endringen permanent.

  7. Du blir ført tilbake til hovedmenyen. Du bør nå se din nye karakteravatar stå ved siden av menyen.

  8. Følg den samme prosessen hver gang du vil skifte hud. Du kan endre det så ofte du vil.


Hvordan få Minecraft Skins på konsoller

Den eneste måten å få nye skins på spillkonsoller er via nedlastbart innhold (DLC) fra Marketplace. Slik finner du det:

  1. Start Minecraft og velg Markedsplass fra listen over alternativer på hovedmenyen.

  2. Plukke ut Hudpakninger.

  3. Herfra kan du bla gjennom og kjøpe alle hudpakker som er tilgjengelige fra både Mojang og uavhengige skapere.

    Minecraft har også flere standard skins som følger med spillet gratis.

  4. Alternativt kan du finne kjøpes skins gjennom profilen din. Plukke ut Profil mens du er på hovedmenyskjermen, og velg deretter Rediger tegn.

  5. Bla over til Skins-vinduet, og du kan se en liste over skinn du eier og en liste over skinn som er tilgjengelige å kjøpe. Plukke det du ønsker fra listen, og følg instruksjonene på skjermen for å kjøpe den.


Legg igjen en kommentar