Hvordan installere Minecraft ressurs pakker

Det er tusenvis av Minecraft ressurs pakker å velge mellom, og gir nesten ubegrensede funksjoner, inkludert å gi spillets grafikk et mer realistisk utseende, skape et naturinspirert landskap eller en som vil gi deg en lunefull, middelaldersk stil. Slik finner du Minecraft ressurs pakker, og hvordan du installerer dem.


Hvor finner du Minecraft ressurs pakker

Ressurs pakker er laget av Minecraft-fans som vil dele dem med andre fans som har spesifikke ønsker og behov.

OCd-ressurs pakken eliminerer for eksempel Minecraft sine harde farger og støy. Hvis menyklikklyden plager deg, er det en ressurs pakke tilgjengelig som fjerner den. Du kan også legge til en ressurs pakke som gir deg Michael Scotts stemme og en annen som spiller Queen-sanger.

Du kan finne ressurs pakker via et raskt Google-søk etter din spesifikke forespørsel, eller fra Minecraft fansider, inkludert MinecraftTexturePacks og CurseForge. Her finner du trinnvise instruksjoner om hvordan du legger til en Minecraft ressurs pakke i spillet ditt.

Ressurs pakker ble en gang kalt tekstur pakker i utdaterte versjoner av Minecraft. Hvis du har en eldre tekstur pakke, kan du bare legge den til Minecraft hvis versjonen av tekstur pakken samsvarer med Minecraft-versjonen du spiller.


Hvilken versjon av Minecraft spiller du?

Ressurs pakken din må samsvare med versjonen av Minecraft du spiller. Det er to store utgaver av Minecraft, Java og Bedrock. Hvis du spiller med Java, vil ordene Java Edition vises på Minecraft-meny skjermen. Hvis det ikke er informasjon om versjonen, spiller du Bedrock. Det finnes også forskjellige versjoner innen hver utgave.

Uansett hvilken Minecraft-utgave eller versjon du spiller, er prosessen med å legge til ressurs pakker den samme. Nøkkelen er å sikre at ressurs pakken samsvarer med Minecraft-spillet ditt.

Klikk på for å bytte mellom Minecraft-versjoner Ny profil nederst til venstre i Minecraft Launcher, velg Minecraft-versjonen du vil bruke fra rullegardinmenyen under Bruk versjon kategorien, opprett et profilnavn og klikk deretter Lagre profil. Dette lar deg velge denne profilen når du vil spille et kart som ble laget i den aktuelle Minecraft-versjonen.


Hvordan legge til en ressurs pakke til Minecraft

Når du har funnet en ressurs pakke som samsvarer med utgaven og versjonen av Minecraft-spillet du har, kan du legge den til i spillet ditt.

  1. Last ned ressurs pakken til datamaskinen din.
  2. Ressurs pakken lastes ned til datamaskinen din som en ZIP-fil. Dobbeltklikk på filen for å utvide filene.

  3. Gå til Minecraft-meny skjermen alternativer > Ressurs pakker.

  4. Åpne ressurs pakker-området.
  5. Dra den utvidede filen du lastet ned fra datamaskinen din til Tilgjengelige ressurs pakker-filområdet i Minecraft.

  6. Den nye ressurs pakken skal vises i menyen. Klikk Åpne Ressurs Pakke-mappen for å aktivere pakken.

  7. Minecraft-skjermen gjenspeiler nå den nye ressursen. På bildet nedenfor ser dette slik spillet ut før OcD-ressurs pakken.

    Slik ser Minecraft ut etter at oCd-pakken er installert.

  8. Hvis ressurs pakken ikke vises i Minecraft-menyen, lukker du bare ressurs pakker-menyen og åpner menyen igjen. Dette vil oppdatere menyen Tilgjengelige ressurs pakker.

Striden om Minecraft X-Ray Resource Packs

Minecraft X-Ray-pakker er unike, ettersom de ikke er spesielt designet for å forbedre grafikken eller lydene, men i stedet brukes til å hjelpe spillerne lettere å finne diamanter og andre verdifulle blokker. Røntgen pakker gjør vanlige blokker som smuss og stein gjennomsiktige slik at spillerne kan se hvor verdisakene gjemmer seg.

Ved å gjøre gjennomsiktige blokker gjør X-Ray-pakker det også mulig for spillere å få øye på monstre og andre spillere. De fleste Minecraft-spillere mener at bruk av røntgen pakker på denne måten er en urettferdig strategi. Som et resultat har mange servere utestengt X-Ray Resource-pakker i et forsøk på å utjevne spillereglene.

Selv om det er vanskelig å oppdage om en spiller bruker røntgen pakker, kan serverens lagrings logger fortelle om en spiller bruker noen modifikasjoner for å spore en spillers gruvedrift. Gjennom disse mønstrene og indikatorene kan spillerne identifiseres hvis de bruker røntgen, noe som potensielt kan føre til at spilleren blir utestengt fra spillet.


Legg igjen en kommentar