Hvordan planlegge Uber på forhånd

Planlegger du en stor tur eller et viktig møte og trenger å vite hvordan du planlegger en Uber på forhånd? Du er på rett sted.

Uber-appen på både iOS og Android har en planlagt tur-funksjon som lar deg bestille en tur hvor som helst fra fem minutter til 30 dager i forveien.


Hvordan planlegge Uber på forhånd

  1. Start Uber-appen.

  2. Trykk på bil-og-klokke i Hvor å for å planlegge hentetid.

  3. Datoen fylles automatisk ut i dag med en henting planlagt i fem minutter fra gjeldende tid. Du kan endre disse feltene ved å bla opp og ned, justere dem til ønsket dato og klokkeslett for henting.

  4. Pek Still inn hentetid å bekrefte.

    Uber vil automatisk gi deg et 15-minutters hentevindu for turen din. Husk å ta hensyn til den ekstra reisetiden når du planlegger.

  5. I den følgende fanen ser du tid og dato for turen din, nåværende posisjon og hvor du skal.

    Nedenfor ser du Arbeid, Hjem, Lagrede steder og nylige destinasjoner fra søkeloggen din.

    Hvis du planlegger å forlate din nåværende posisjon, kan du bare trykke på destinasjonen din fra den foreslåtte listen eller skrive for å starte et søk.

  6. Hvis du skal reise fra en annen adresse, trykker du på Nåværende plassering og søk etter riktig hentested. Trykk på Hvor å felt, og søk deretter etter destinasjonen eller velg mellom lagrede og foreslåtte steder.

  7. Ruten din vises på et kart sammen med standard kjøretype og estimert pris.

  8. Du kan sveipe opp turopplysningene for å se mer informasjon om billettprisen og kjøretøyets kapasitet. For å se andre turalternativer, sveip bare til høyre.

    Du kan ikke forhåndsbestille UberPool-turer.

  9. Pek Ferdig eller sveip ned for å godta kjøretypen.

  10. Pek Planlegg... for å bekrefte bestillingen din.

  11. Du får se en oversikt som viser detaljene for den planlagte turen, inkludert prisoverslag.

  12. Turen din er booket! Trykk på Ferdig for å gå tilbake til Ubers startskjerm.


Hvordan vise og avbryte planlagte Uber-turer

Når en tur er bestilt, kan du sjekke detaljene eller avbryte den på forhånd i Uber-appen.

  1. Trykk på for å se detaljer om kommende turer innstillinger øverst til venstre på skjermen - representert som tre horisontale linjer.

  2. Pek Dine turer. Dette åpner en oversikt over tidligere reiser, kommende turer og familieprofil - tilknyttede kontoer som har samme betalingsdetaljer.

  3. Pek Kommende for å se de bestilte turene dine.

    Du ser en liste over planlagte turer sammen med tid, dato og destinasjon. Du kan også se hvilken type tur du har bestilt og prisoverslag.

    Fra denne siden kan du også velge å avbryte en kommende tur.

  4. Pek Avbryt turen hvis du vil avbryte den planlagte turen, eller trykk på Nei hvis du ikke vil avbryte den planlagte turen.

  5. Hvis du velger å avbryte en Uber, vil du være underlagt Ubers standard avbestillingsregler. Så hvis du har matchet en sjåfør og de har godtatt reisen, vil du sannsynligvis betale et gebyr.

Vanligvis vil du ikke bli matchet med en sjåfør før kort tid før planlagt tid for turen (vanligvis noen få minutter), så avbestilling før den perioden bør ikke medføre et gebyr. Imidlertid, hvis du avbestiller innen den tiden eller i løpet av det planlagte 15-minutters hentevinduet, vil du mest sannsynlig bli belastet med en straff. Uber spesifiserer ikke avbestillingsgebyret, men de er vanligvis rundt $ 5. Hvis du avbestiller en tur og blir belastet et gebyr du mener er feil, kan du utfordre det via Ubers gjennomgangsprosess.


Legg igjen en kommentar