Hvordan bestille en Uber-tur fra Google Maps

Google Maps er ikke standardnavigasjonsalternativet på iOS-drevne enheter, og Uber er ikke den eneste nedlastingen av turfordeling som er tilgjengelig for smarttelefonbrukere. Imidlertid er Google Maps og Uber installert på Android- og iPhone-smarttelefoner, og disse appene fungerer sammen. Du kan se pris og tid på Uber-alternativer sammen med transportvalg. Du kan også bestille en tur med Uber fra Google Maps-appen på telefonen din. Prosessen med å bestille skjer sømløst, uten å kreve mye manuelt arbeid på slutten.

Google


Hvordan bestille en Uber gjennom Google Apps

Denne integrasjonen mellom Google Maps og Uber barberer seg noen sekunder av prosessen med å bestille tur på forespørsel fra telefonen din.

Slik bestiller du en tur med Uber på din iPhone eller Android-telefon:

  1. Åpne Google Maps-appen.

  2. Skriv inn adressen eller navnet på ønsket destinasjon.

  3. Gå til kategorien ride-tjenester, hvor du vil se Uber-turalternativene oppført, muligens sammen med alternativer fra andre tjenester som Lyft.

  4. Trykk på hvis du vil bestille en Uber-tur Be under den spesifikke typen Uber-tur du liker. Etter at du har bedt om turen, vil du se om og når en sjåfør godtok det, og se bilens fremgang på vei til deg og på vei til det angitte målet.

Google Maps sammenligner hvor lang tid transportalternativene vil ta (sammen med å sammenligne prisene for tur-delingstjenester). Å bruke denne navigasjonsappen kan ikke føre til at du bestiller en Uber. En Lyft-tur eller T-banen kan for eksempel være raskere eller billigere.


Bestill en Uber ved hjelp av Facebook Messenger

I tillegg til å bestille en Uber-tur fra Google Maps-appen på smarttelefonen din, kan du bestille en tur gjennom Facebook Messenger-appen. Du kan bestille enten en Uber- eller en Lyft-tur med dette alternativet.

For å gjøre dette må du sørge for at du har lastet ned den nyeste versjonen av Facebook Messenger-appen på enheten din. Følg deretter disse trinnene:

  1. Åpne Facebook Messenger-appen på smarttelefonen din.

  2. Trykk på en samtaletråd.

  3. Trykk på ikonet nederst på telefonskjermen trepunktsikon for å vise flere alternativer.

  4. Pek Be om tur, velg deretter mellom Lyft eller Uber hvis begge alternativene er tilgjengelige.

  5. Følg instruksjonene på skjermen for å bestille en tur. Hvis du ikke har koblet Lyft- eller Uber-kontoen din til Facebook Messenger, kan du logge på. Eller registrer deg hvis du ikke har en konto med noen av tjenestene.

Når du ber om en tur gjennom Facebook Messenger, kan du dele fremgangen din med noen du vil møte, slik at de kan holde oversikt over planene dine. Du trenger heller ikke å forklare hvorfor du er sen; for de vet at det var dårlig trafikk.


Legg igjen en kommentar