Hvordan redigere et sted i Google Maps

Google Maps bruker detaljerte kart og sammensatte satellittbilder for å vise hus, gater og landemerker. Vanligvis fungerer dette rammeverket bra, men noen ganger kan en struktur synes å være på feil sted eller mangler helt, eller en adresse kan være oppført feil.

Google tilbyr en prosess for brukere å sende endringer til Google Maps. Alle kartendringene ble sendt inn gjennom det som ble kalt Map Maker-verktøyet, men nå gjør du det direkte via Google Maps.

Googles ansatte vurderer alle de foreslåtte endringene dine før de trer i kraft.


Hvordan redigere et Google Maps-sted

Rapporter en feilplassert stedsmarkør eller en unøyaktig gateadresse til Google ved å velge stedet og velge Foreslå en redigering kobling.

  1. Åpne Google Maps i en nettleser eller med den mobile Google Maps-appen.

    Søk etter stedet du vil rapportere ved å skrive en adresse i søkefeltet eller ved å klikke eller trykke på stedet på kartet.

  2. I beskrivelsen av stedet som vises i navigasjonspanelet, klikker du på lenken som leser Foreslå en redigering.

     Web

  3. Foreslå en redigering boksen som åpnes, velger du ett av to alternativer for redigering av stedet: Endre navn eller andre detaljer or Fjern dette stedet.

    Web 

  4. Når du klikker Endre navn eller andre detaljer, åpnes en redigeringsskjerm. Den inneholder stedsnavnet, kategorien, gateadressen, et kart som viser plassering, åpningstider, telefonnummer og nettadresse.

     Web

    • For å endre navn, kategori eller gateadresse, klikk på informasjonen som allerede er der, og skriv den over.
    • For å endre plasseringen på kartet, klikk på kartseksjonen og i skjermbildet som åpnes, flytt kartet under den stasjonære plasseringen til det er riktig plassert. Plukke ut Ferdig.
    • Endre timene ved å klikke på pilen i timer seksjon. Legg til et nærbilde som tydelig viser timene for Google å skanne eller velge individuelle dager og endre timene. Plukke ut Ferdig for å lagre endringene.
    • Skriv inn eller endre en nettadresse ved å skrive innholdet i delen Nettsted.

    Når du har gjort alle endringene, trykker du på Sende knapp.

  5. Hvis Google Maps-lokasjonen er permanent lukket, ikke-eksisterende, eller et duplikat, velger du Fjern dette stedet i Foreslå en redigering vindu.

    Web 

  6. Velg en grunn i rullegardinmenyen på skjermen som åpnes. Legg til et bilde hvis du har et og velg Sende.


Legger til en manglende plassering

For å rapportere et sted som helt mangler fra Google Maps, bruk Legg til et manglende sted alternativet.

  1. Når Google Maps er åpent, går du til stedet der det skal legges til et nytt sted.

  2. Høyreklikk eller trykk og hold nede der det nye stedet skal gå.

  3. Velg Legg til et manglende sted fra menyen.

  4. Fyll ut detaljene for det nye Google Maps-stedet, som navn, adresse og kategori. Du kan eventuelt legge til annen relevant informasjon som et telefonnummer, nettadresse og åpningstider.

  5. Klikk Send å be om at Google Maps-ansatte vurderer det nye stedet ditt og får det lagt til på kartet.


Map Maker avviklet 

Frem til våren 2017 brukte Google Map Maker - et redigeringsverktøy for kart - for redigering til steder til fordel for rapportering av nødvendige endringer direkte i Google Maps. Da Map Maker ble pensjonert på grunn av spamangrep og uanstendige redigeringer, ble redigeringsfunksjoner tilgjengelige direkte i Google Maps som en del av Local Guides-programmet for følgende formål:

  • Legg til et sted
  • Rediger informasjon om et sted
  • Flytt en stedsmarkør på kartet
  • Legg til en etikett

Alle endringer på Google Maps blir gjennomgått manuelt for å unngå en gjentakelse av Map Maker's spamproblemer, og forårsaker et betydelig etterslep i foreslåtte endringer.

Legg igjen en kommentar