Hvordan finne ‘Doctor Who’ TARDIS i Google Maps

Doctor Who-fans kan ikke få nok av den britiske TV-serien, som er den lengst utsendte science fiction-serien i verden. De kan heller ikke få nok av Doctor Who lore, som inkluderer TARDIS, den blå politiboksen - tenk telefonboks - som fungerer som showets Time and Relative Dimension in Space-enhet, derav TARDIS. Legen bruker TARDIS til å reise i rom og tid.

I dette påskeegget klarte Google Maps å fange TARDIS i en sjelden Street View i London. Du kan utforske TARDIS fra Google Maps Street View og se nøyaktig hvor mye større den er på innsiden enn utsiden.

Et påskeegg - som Google Maps TARDIS Street View - er en innvendig vits (eller melding eller hemmelig funksjon) som det med vilje er vanskelig å snuble over.

Legen er ikke i. Det er ingen leger, ingen ledsagere og ingen romvesener i TARDIS. Det er et tomt sett du kan utforske. Når det er sagt, er det fortsatt veldig, veldig kult.


Besøk TARDIS

For å besøke TARDIS, åpne Google Maps i en nettleser, sørg for at du er i Street View, og deretter:

  1. Skriv inn 238 Earl's Court Road, London, Storbritannia i Google Maps for å gå til stedet.

  2. Plukke ut Earl's Court Police Box i På dette stedet delen i venstre panel.

  3. Klikk på den blå politianropet øverst i venstre panel.

  4. Bla til bunnen av bildesamlingen i venstre panel og klikk på 3D-bilde på bunnen. Den viser TARDIS rett foran Earl's Court-stasjonen for London Underground. 

    Hvis du har problemer med å finne den, kan du bruke denne snarveien til politiets anropsboks for å gå rett til 3D-bildet.

  5. Klikk på TARDIS med riktig posisjonert pil for å gå inn, hvor du kan begynne å utforske interiøret ved hjelp av musen og rotasjonskontrollene på Google Maps.

  6. Når du er klar til å gå ut, går du mot de doble utgangsdørene (hvis du finner dem) og klikker på dem for å gå tilbake til gaten.

Kan du ikke komme inn? Her er en direkte lenke til innsiden. Det er mye morsommere å finne det ved å bruke Street View. Sjekk detaljnivået. Det er utrolig. Du kan ikke navigere inn i andre rom, men du kan zoome inn for å se detaljer om settet og vinklene du normalt ikke får se, for eksempel taket. Forhåpentligvis vil du ikke miste for mye tid på å utforske Time Lords skip.


Legg igjen en kommentar