Hva er Groupon, og hvordan fungerer det?

Groupon er en tjeneste som kan spare deg for penger ved bruk av virtuelle kuponger. I likhet med en fysisk kupongbok kan du bruke Groupon til å få tilbud på opptil 70% avslag på alle slags ting, fra mat og detaljhandel til reiser og tjenester.

Når du bruker Groupon, kan du se lokale tilbud så vel som tilbud fra hvilket som helst sted du søker etter. Du kan bruke Groupon på en datamaskin og fra en telefon eller nettbrett.

Web / Tim Liedtke


Hvordan få Groupon

Registrer deg for Groupon via deres hjemmeside på Groupon.com. Groupon er også tilgjengelig på mobile enheter. Du kan få Groupon for iOS eller ta tak i Groupon Android-appen.

Bruk e-postadressen din til å registrere deg for Groupon eller logg på med Facebook- eller Google-kontoen din for å få raskere påmeldingsprosess. Hvis du planlegger å bruke Groupon på telefonen og datamaskinen din, logger du på begge med samme konto. Hvis du for eksempel logger deg på Groupon med Facebook på telefonen din, gjør du det samme på datamaskinen din for å få tilgang til samme konto.


Hva du kan gjøre med Groupon

Mange typer kuponger er tilgjengelige med Groupon, og kuponger er enkle å finne på nettstedet og i appen.

Kuponger er delt inn i kategorier som elektronikk, leker, underholdning, mote, kjæledyrutstyr og mer, samt av selskaper som Amazon, Hotels.com, Target, Vistaprint, Nike, American Eagle, Walmart og Shutterfly. Gå til en hvilken som helst kategori for å se hvilke kuponger som er tilgjengelige for den kategoritypen eller fra det selskapet.

Hvis du er i nærheten av en butikk der Groupon kan hjelpe deg med å spare penger, varsler appen deg om avtalen slik at du kan få en virtuell kupong før du kjøper. Hvis du bruker en datamaskin, kan Groupon lede deg til selskapets kupongside der du kan skrive ut kuponger for å ta med deg butikken.

En annen måte å finne lokale tilbud fra telefonen din er å bla gjennom Groupon-appen fra den lokale delen. På denne måten er de eneste kupongene du ser for tilbud i nærheten. Du kan filtrere resultatene etter avstand fra plassering og pris.

Groupon har også en Deals of the Day-side som oppdateres hver 24. time med nye avtaler med begrenset tid. I tillegg til de daglige tilbudene, gir ferietilbud besparelser på reiseutgifter når du bestiller via Groupon. Du kan kjøpe disse tilbudene direkte fra Groupon fra telefonen eller datamaskinen.

Andre funksjoner du får med Groupon inkluderer:

  • E-postvarsler varsler deg om nye kuponger fra favorittbutikkene dine.
  • Groupon Bucks på kvalifiserte kjøp for å få flere rabatter i fremtiden.
  • Ting å gjøre for å finne begivenheter i nærheten som er billigere med Groupon, og filtrere resultatene etter kategori (som natteliv, billetter og begivenheter, sport og utendørs, og barnas aktiviteter) eller etter pris eller sted.
  • Groupon tilbyr på et interaktivt kart som viser tilbudene som vises i byen din for et lettere å se utvalg.
  • Legg til varer i ønskelisten din for å bestemme senere om du vil kjøpe disse varene.
  • Markedsfør virksomheten din på Groupon med Groupon Merchant.
  • Tjen penger tilbake på favorittrestaurantene dine med Groupon +.
  • Noen ganger er det ekstra 20% avslag på nettstedet der du kan finne flere rabatter. Disse tilbudene er vanligvis begrenset til noen få lokale avtaler og er bare gyldige sesongmessig.
  • Groupon gavebutikk er en enkel måte å finne gaver til menn, kvinner, barn og babyer som er priset spesielt.
  • Gavekort til bruk på Groupon.
  • Bli en Groupon-tilknyttet partner for å tjene penger ved å markedsføre avtaler.
  • En 30-dagers pengene-tilbake-garanti for varer kjøpt gjennom Groupon.
  • Studentene får 25% avslag på lokale tilbud i seks måneder, og deretter 15% rabatt så lenge de er studenter.

Groupons kjøpsalternativer

Når du bruker en kupongkode hos Groupon, er det ikke et kjøp du må gjøre gjennom Groupon-nettstedet, fordi alt du gjør er å kopiere kupongkoden og bruke den på det aktuelle nettstedet. Imidlertid, hvis du kjøper noe gjennom Groupon, er det flere måter å betale på.

Hvis du bruker Groupon gjennom iPhone-appen, er det tre måter å betale på: med debet- eller kredittkort, PayPal eller Apple Pay. Imidlertid, med noen tjenester du kjøper gjennom Groupon, er det eneste alternativet du har Apple Pay. Android-brukere kan betale med PayPal eller et kort.


Hvordan drar Groupon fordel av tilbud?

Siden Groupon er en mellommannstjeneste som markedsfører restauranter og butikker, tjener de en provisjon hver gang de med hell henviser en kunde, til gjengjeld fra selskapet de markedsfører.

Hvorfor er Groupon så populær?

Groupon er populært av to grunner. For det første er Groupon-brukere moderne forbrukere som elsker å bruke penger. De elsker spesielt å kjøpe når de får rabatt eller en oppfattet god handel. Groupon fungerer fordi det gir fristende valg for sin motiverte gruppe forbrukere.

For det andre kan Groupon lett bli viral, og de daglige rabattene sprer seg raskt via e-post. Groupon-abonnenter sender gjerne daglige avtaler til vennene sine, og i en verden med sosiale medier og personlige personlige forslag har et e-postforslag innflytelse.

Groupon-abonnenter får $ 10 insentiv til å henvise venner, så det er fornuftig for brukere å være motivert til å spre ordet om Groupon og oppfordre folk til å dra nytte av tilbudene.


Er det en fangst med Groupon?

Den eneste fangsten er den tidsbegrensede naturen til Groupon-rabattene. Med noen avtaler, når en avtale er kunngjort og lagt ut på nettstedet, er den relevant i 24 til 72 timer, hvoretter rabatten ikke lenger er tilgjengelig.

Kuponger er derimot vanligvis gyldige i seks til 12 måneder etter at du kjøper, så det er ingen hast med å løse inn kupongen samme dag. Kuponger utløper imidlertid på et tidspunkt, så kupongene du ser på Groupon vil ikke være der for alltid.

Som enhver form for salg, vil leverandøren gjøre det presserende for kunden å kjøpe, så når du ser en Groupon-avtale som interesserer deg, kan du hoppe på den innen et par dager.

Se Groupon-alternativer for andre måter å spare penger på.

Legg igjen en kommentar