Hva du kan gjøre med Snapseed-appen

Snapseed er en fotoredigeringsapp. Det er gratis. Det er ikke-ødeleggende. Det er kraftigere enn Instagram, og hvis du har plass på smarttelefonen eller nettbrettet, bør du laste ned Snapseed akkurat nå, selv om du er en profesjonell fotograf.

Snapseed er et oppkjøp fra Google som er kjøpt for å forbedre Googles fotomuligheter. Nå er det en Google-app med kraftige bilderedigeringsfiltre du kan bruke på smarttelefonen eller nettbrettet. Noen ser på Snapseed som et svar på Instagram, men det er ment å være en del av et kontinuerlig arbeid fra Google for å forbedre fotoredigeringen og dele programvare generelt. Nik Software - selskapet som opprinnelig laget Snapseed - utviklet et bredt utvalg av fotofiltre og plug-in-produkter, som spesialiserer seg på HDR-filtre (High Dynamic Range). Google har fortsatt å legge til verktøy i appen for å øke kapasiteten.


Hvor du kan finne Snapseed

Snapseed er en gratis app tilgjengelig for både Android- og iOS-mobilenheter. Ta bilder på mobilenheten din, bruk Snapseeds filtre, og del dem på sosiale medieplattformer. 

Snapseed er et kunstnerverktøy med avanserte funksjoner og anbefalt for seriøse fotografer, men de brukervennlige kontrollene gjør det egnet for alle som liker å leke med bildene sine. For proffene er det appen du bruker når du vil ta en stund å lage et avansert bilde.

Hva du kan gjøre med Snapseed

Velg et bilde fra bildebiblioteket ditt, eller ta et nytt bilde. Bruke utseende kategorien og velg et miniatyrbilde nederst på skjermen for å gjøre den første justeringen til metningen av bildet.

Det meste av redigeringsarbeidet gjøres i verktøy delen av appen. Der finner du en helbredende børste, vignett og glamourglødefiltre. Det er også kreative fotorammer, teksturer og grunge- og lyseffekter. Du kan rotere og beskjære bilder, fikse skjeve linjer med Perspective-filteret og justere hvitbalansen til bildene dine. Bruk Curves-filteret til å utøve presis kontroll over lysstyrkenivåer. Hver gang du trykker på et verktøy, åpner du alternativer du kan prøve ut på bildet ditt - klikk på hvert miniatyrbilde for å bruke effekten på bildet ditt og se hvordan det ser ut.

Andre verktøy inkluderer filtre for hodestillinger, portretter, uskarphet på objektivet, dobbel eksponering og tekst.

Når du er fornøyd med endringene du har gjort i bildet ditt, trykker du på Eksport. Fra eksportskjermen kan du dele det redigerte bildet, lagre det separat fra det enkelte bildet eller lage en kopi med permanente endringer.

Hele prosessen er enkel og selvforklarende. Det er også vanedannende. Du kan vandre fra verktøy til verktøy for å gjøre justeringer, og vite at ingenting er permanent før du gjør det permanent.

Snapseed er ikke en stasjonær versjon av Photoshop. Det Snapseed legger til Googles portefølje er bedre mobilkompetanse. Bilderedigering og filtre på Google+ er fine, men de sitter stort sett på skrivebordet ditt, mens Snapseeds filtre er på smarttelefonen din der du sannsynligvis tok bildet, og de er kraftige. 


Tekniske krav for Snapseed

den gratis Android App er tilgjengelig i Google Play-butikken: Android OS 4.4 eller nyere

den gratis iOS app er tilgjengelig på Apple App Store: OS 9.0 eller nyere

Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch

Legg igjen en kommentar