De 5 beste gratis kameraappene for Android i 2020

Etter hvert som smarttelefonkameraer blir mer sofistikerte, er det mange gratis kameraapper som gjør bildene dine enda bedre. De beste gratis kameraappene for Android er gode alternativer eller følgesvenner til lagerkameraet ditt.


Utforsk aksjekameraet ditt først

Aksjekameraet på telefonen din er verdt å prøve før du laster ned en tredjepartsapp. Pixel-telefoner har innebygd Google Camera, mens Samsung, LG og tilbyr alternative kameraer. Du vil kanskje finne at kameraet har alle funksjonene du trenger, inkludert filtre, redigeringsfunksjoner, en tidtakerfunksjon, opptaksmodus som panorama og andre.

Pixel-telefoner har et raskt kamera som kan oppnå bokeh-effekten (uskarp bakgrunnskvalitet) og har innebygd optisk bildestabilisering. Den støtter også 4K-video. Det fremovervendte kameraet har en portrettmodus for perfekte selfies. Pixel-brukere får også gratis ubegrenset lagring av bilder i full oppløsning i Google Photos, noe som er et stort pluss.

I mellomtiden har de nyeste Samsung Galaxy-smarttelefonene doble linser for å få uskarp bakgrunnseffekt og forbedret ytelse i svakt lys. LGs nyeste modeller er avhengige av kunstig intelligens (AI) for å identifisere en scene og velge den beste opptaksmodusen. Selv mange av Android-budsjettlinjene, for eksempel Asus Zenphones, HTC Androids og Huawei-modeller, har kameraer med to objektiv, selfie-forbedrende filtre og mer.

For å få mest mulig ut av det innebygde kameraet, må du sørge for at smarttelefonen din er oppdatert og ta en titt på innstillingene. det kan være funksjoner du ennå ikke har oppdaget. Likevel, hvis du finner ut at kameraet ditt mangler eller ikke har en flaggskip-smarttelefon, bør du vurdere en av følgende apper.


Candy Camera: Best for neste nivå selfies

Hva vi liker

  • Det tilbyr gratis redigeringsfunksjoner og filtre.

  • Du kan bruke filtre i videochatter aka Candy Call.

Det vi ikke liker

  • Slankingsfunksjonen er plagsom.

Candy Camera er en gratis kamera-app som får et redaktørvalg fra Google Play Store og fokuserer på selfies. Det har filtre ment å gjøre bilder mer smigrende, skjønnhetsfunksjoner, inkludert sminke, klistremerker og en collageskaper. Du kan se eksempler på hva Candy Camera kan gjøre på Facebook- og Instagram-sidene.


Cymera: Best for å fikse selfies

Hva vi liker

  • Tilbyr massevis av gratis filtre, klistremerker og andre effekter og verktøy.

  • Kan redigere bilder fra andre apper i tillegg til galleribildene dine.

Det vi ikke liker

  • Noe forvirrende grensesnitt.

Cymera av SK Communications inkluderer filtre, collager, hudkorreksjonsverktøy, klistremerker og en rekke redigeringsverktøy; redigere bilder fra andre apper, inkludert Camera360 og VSCO. Kameraappen er gratis å laste ned, og mens oppføringen nevner kjøp i appen, er alle filtre, effekter og andre verktøy i butikken i apper også gratis.


Åpne kamera: Best for tilpasning

Hva vi liker

  • Det er ingen kjøp i appen eller distraherende annonser.

  • Du kan konfigurere den for høyre- eller venstrehendt bruk.

  • Appen støtter RAW (ukomprimerte) bilder.

Det vi ikke liker

  • Noen ytelsesproblemer rapportert i Google Play-butikkanmeldelsene.

Open Camera-appen er gratis og er nesten det perfekte supplement til Android, da begge er åpen kildekode. Det tilbyr også mange funksjoner, for eksempel bildestabilisering, GPS-merking, en tidtaker og mer.

Photoshop Express: Best for fotoredigering og collager

Hva vi liker

  • Den har nyttige verktøy, som fjerning, eksponeringskontroll, metning og mer.

  • Appen inneholder mer enn 80 filtre.

  • Du kan legge til et vannmerke til bilder før du deler dem online.

Det vi ikke liker

  • Kan ta deg en stund å lære hvordan du bruker verktøyene.

Photoshop har lenge vært programvaren for fotografer, og mobilappen skuffer ikke. Den gratis Photoshop Express-appen inneholder alle slags redigeringsfunksjoner, inkludert beskjærings-, rotasjons-, snu-, vannmerke- og korrigeringsverktøy. Det lar deg også lage fotokollasjer og til og med skrive dem ut fra appen.

Camera360: Best for selfie-klistremerker

Hva vi liker

  • Kan legge til klistremerker og 3D-klistremerker til bildene dine.

  • Den har en innebygd fotoredigerer.

Det vi ikke liker

  • Annonser kan være påtrengende.

Camera360: Selfie Photo Editor (gratis ved kjøp i appen; $ 0.99 - $ 4.99) inkluderer linsefiltre som du kan bruke mens du tar et bilde, samt en fotoredigerer og et bibliotek med klistremerker. Den tjener et redaktørvalg i Google Play-butikken.


Legg igjen en kommentar