Google Flights: Hvordan bestille en flybillett

Google Flights søker på flypriser uten å forlate Googles søkemotor. Du kan se hvilke flyselskaper du kan velge mellom, velge en bestemt avgangs- og ankomstdato og se priser direkte i søkeresultatene.

En annen måte å få tilgang til Google Flights er å gå til Google Flights-nettstedet. Derfra kan du endre antall passasjerer som skal fly; plukke fra førsteklasses, økonomi osv .; se flyreiser innenfor en fleksibel tidsramme; filtrer resultatene etter mange forskjellige kriterier.


Hvordan få tilgang til Google Flights

Det er to måter å bruke Google Flights på: Søk etter flybilletter direkte fra søkemotoren, eller gå til Google Flights-nettstedet for å finne billetter.

Du kan for eksempel åpne et nytt Google-søk og skrive "flyreiser fra MCI til NYC i oktober" for å be Google finne fly som samsvarer med den spesifikasjonen. Eller, hvis nettleseren din har tilgang til din nåværende posisjon, skriver du bare inn "flyreiser til New York City" for flyinformasjon angående flyplassen nærmest der du er nå.

Hvis du bruker Google Flights-nettstedet, ser du ikke bare en liste over flyreiser, men også et kart over dem til høyre sammen med din nåværende posisjon. Google Flights-nettstedet har ekstra alternativer som ikke finnes på Googles søkeresultatside.


Slik filtrerer du Googles flyresultater

Google Flights bruker mange filtreringsalternativer slik at du kan finne den nøyaktige flyvningen du er interessert i å kjøpe. For eksempel, kanskje du har en bestemt pris i tankene når du søker etter billetter, eller kanskje du har en flyvarighet, ankomsttid eller et spesifikt belønningsnettverk i tankene.

Etter å ha valgt avgangsflyplassen (og returflyplass hvis du ønsker en tur-retur), velger du en dato for når du vil dra og en annen for returflyvningen. Når Google Flights kjenner til detaljene, kan det matche deg med alle slags flyreiser med disse filtreringsalternativene:

  • Vesker: Se bare fly som har tilgang til hyller.
  • Stopper: Behold standardalternativet "Et hvilket som helst antall stopp", eller velg mellom bare direkte, ett stopp eller færre, eller to stopp eller færre.
  • Flyselskaper: Dette lar deg kun Google-billetter for utvalgte flyselskaper, inkludert allianser som Star Alliance og SkyTeam.
  • Pris: Bruk dette filteret for å vise flybilletter under en bestemt pris. Avhengig av hvor du flyr, og hvor du reiser, kan du ha muligheten til å filtrere flybillettprisene til så lave som under $ 100.
  • Ganger: Velg hvilken som helst utgående eller returflyvningstid slik at flybilletter du ser på Google Flights, er begrenset til bare disse tider. For eksempel kan du velge mellom kl. 7 og 00 for avgangsfilteret, slik at du kan være sikker på å finne en flyreise som går før middagstid.
  • Kobler flyplasser: Fjern flyplassen fra denne listen hvis du ikke vil at flyet skal ha opphold der. Du kan også justere varigheten av oppholdet, for eksempel 1–3 timer, for å sikre at flyet ditt er raskt.
  • Flere : Dette området med Google Flights har to alternativer. Juster den totale flyvarigheten her for å holde lengre flyreiser utenfor listen. Du kan også få Google Flights til å vise eller skjule separate billetter, som er flyreiser du kan kjøpe individuelt for å forhåpentligvis få en samlet billigere pris for din kombinerte avgangs- og returflyvning.

Flere alternativer er tilgjengelige over filtreringsalternativene, like over stedene du har angitt. Du kan veksle mellom tur-retur og en vei og avgrense flyvningene med en helgetur eller en en- eller to-ukers tur, og velg hvilke måneder du vil reise.

Etter at resultatene vises, sorterer Google Flights dem etter beste flyreiser, pris, avgangstid, ankomsttid og varighet.

Hvis du ser på Google Flights fra Googles søkeresultatside, er det eneste alternativet du har å endre de opprinnelige flyplassene og destinasjonsflyplassene og velge datoer for flyvningene.


Hvordan kjøpe en flybillett fra Google Flights

Å få tilgang til Google Flights og filtrere resultatene for å finne de beste billettene for deg, er bare en del av prosessen. Det neste du må gjøre er å bestille flyreisen.

Klikk på en flyreise for å velge den som avgangsfly. Hvis dette er en tur-retur, velg også en returflyvning.

Gjennomgå flyinformasjonen din fra turoversikt-siden. Denne siden viser ikke bare flytid og pris, men også om flyet ditt har Wi-Fi eller ikke, hvor mye benplass du har, og om det er strøm i setet til å lade enhetene dine på flyet. Klikk Plukke ut.

Fullfør kjøpet på flyselskapets nettsider.

Legg igjen en kommentar