Hvordan vise menylinjen i Safari for Windows

I Safari for Windows, som Apple utviklet samtidig med Safari for Mac i flere år, er menylinjen skjult som standard for å gi mer eiendom for websider. Slik viser du menylinjen på Safari.

Apple støtter ikke lenger Safari-oppdateringer for Windows. Safari 5.1.7 for Windows var den siste versjonen som ble laget for Windows, og den er nå utdatert. Denne artikkelen forblir for arkivformål.


Hvordan vise Safari-menylinjen i Windows

Slik viser du Safari-menylinjen slik at du får tilgang til bokmerkene dine, nettleserloggen og mer.

  1. For å vise menylinjen i Safari for Windows, velg innstillinger utstyr i øvre høyre hjørne av nettleservinduet. Velg deretter Vis menylinje i rullegardinmenyen.

  2. Når menylinjen er aktivert, kan du finne alle undermenyene, inkludert filet, Rediger, Utsikt, Historie, bokmerker, Vinduog Hjelp. De Utvikle undermenyen vises mellom bokmerker og Vindu hvis du aktiverte utviklermodus i Safari avanserte innstillinger.

  3. Når du vil skjule menylinjen, velger du Utsikt i menylinjen og velg deretter Skjul menylinjen.

    Du kan også skjule menylinjen ved å velge innstillinger utstyr og valg Skjul menylinjen.


Hvordan laste ned Safari for Windows

Selv om Apple ikke lenger støtter Safari for Windows, kan du laste ned nettleseren for de fleste versjoner av Windows fra uoffisielle kilder som torrentnettsteder og offentlige fildelingsplattformer.

For å unngå skadelig programvare, bruk alltid antivirusprogramvare før du laster ned filer fra fildelingssider på nettet.

Legg igjen en kommentar