Hvordan lagre vedlegg til Google Disk fra Gmail

Hvis du mottar vedlegg med e-postene som leveres til Gmail-kontoen din, lagrer du de vedlagte filene på Google Disk. Når filvedlegg er lagret på Google Disk, kan du få tilgang til disse filene fra hvilken som helst enhet med internettforbindelse og enkelt dele disse filene med andre. Etter at du har lagret en fil på Google Disk fra Gmail, kan du raskt finne og åpne den i Gmail.

Denne prosedyren fungerer for Gmail på nettet.


Hvordan lagre vedlegg til Google Disk fra Gmail

Slik lagrer du filer som er knyttet til en e-post til Google Disk-kontoen din fra meldingen i Gmail:

  1. Åpne e-postmeldingen med vedlegget.

  2. Plasser musepekeren over vedlegget du vil lagre på Google Disk. To ikoner vises over vedlegget: ett for nedlasting og ett for Lagre på stasjon.

  3. Plukke ut Lagre på Drive på vedlegget for å sende det til Google Disk. Hvis du har flere mapper konfigurert på Google Disk, blir du bedt om å velge riktig mappe.

  4. Velg for å lagre alle filene som er knyttet til en e-post til Google Disk på en gang Lagre alt på Drive, som ligger nær listen over vedlegg. Du kan ikke flytte individuelle filer til bestemte mapper hvis du lagrer filer samtidig, men du kan flytte de lagrede dokumentene individuelt i Google Disk.


Slik åpner du et lagret Gmail-vedlegg i Drive

Slik åpner du et vedlegg du nettopp lagret i Google Disk:

  1. I Gmail-e-posten som inneholder vedleggsikonet, plasser musepekeren over vedlegget du lagret på Google Disk og vil åpne.

  2. Plukke ut Organiser i Drive.

  3. I menyen som vises velger du lenken til stedet der du lagret vedlegget. Når du velger det, åpnes Drive i et nytt vindu, med vedlegget valgt.

  4. Hvis du har mer enn én mappe konfigurert på Google Disk, kan det hende du ser det Organiser i Drive i stedet. Du kan velge å flytte filen til en annen Google Drive-mappe før du åpner den.

Legg igjen en kommentar