Feilsøkingstips for ringedørklokke

Ring Doorbell er en smart dørklokke som varsler telefonen eller mobilenheten din når noen er ved inngangsdøren, slik at du kan se gjester og snakke med dem uten å åpne døren. Mens ringedøren er ganske grei, er det ikke uvanlig at det dukker opp problemer. Her er noen feilsøkingstips for Ring Doorbell.

Smith Collection / Gado / Getty Images


Årsaker til at ringedøren er frakoblet eller ikke fungerer

Hvis Ring Doorbell er offline, kan den ikke koble til Ring-appen og utføre funksjoner som å bruke kameraet for å se hvem som er på døren. Ofte, hvis en ringedørklokke går frakoblet, skyldes det et Wi-Fi-problem. Andre vanlige årsaker til at en ringedørklokke kan gå offline er:

  • En kraftoverspenning har koblet fra ruteren.
  • En ledning er koblet fra ruteren.
  • Wi-Fi-nettverkspassordet er endret.
  • Batteriet er tomt.
  • Det har vært et midlertidig strømbrudd.

Hvorfor har Ring Doorbell Pro strømproblemer?

I motsetning til den originale Ring Doorbell eller Ring Doorbell 2, har ikke Ring Doorbell Pro et oppladbart batteri, og det mottar ikke strøm fra en Ethernet-tilkobling, slik Ring Doorbell Elite gjør.

Ring Doorbell Pro trenger en strømkilde som gir mellom 16 og 24 volt. Ring Doorbells er vanligvis koblet til trådstasjonen til en tradisjonell utendørs dørklokke. Avhengig av hvor ofte Ring Doorbell Pro brukes og hvilke funksjoner som utføres, kan det kreve mer strøm.

Åpne for å bekrefte at Ring Doorbell Pro har nok strøm Enhetshelse i Ring-appen og se etter spenningsinnstillingen. Hvis det står Flink i det minste 3,900mV når du velger spenningsalternativet, er det ikke noe strømproblem med Ring Doorbell Pro.

Hvis Ring Doorbell Pro fungerer i kort tid og deretter slutter å fungere, kan det være et strømproblem. Her er noen andre indikasjoner på at den ikke får nok strøm:

  • Kan ikke opprettholde en Wi-Fi-tilkobling.
  • Slår seg tilfeldig av.
  • Fryser under live video.
  • Nattesyn slutter å virke.
  • Den originale interne dørklokken ringer ikke ordentlig.

Hva du skal gjøre hvis ringedøren ikke fungerer

Følg disse feilsøkingstipsene:

  1. Sjekk dørklokkestatusen. Hvis dørklokken ikke kobles til automatisk, sjekk delen Enhetshelse i Ring-appen. Hvis ringedøren er oppført som Offline, sjekk Wi-Fi-maskinvaren for eventuelle problemer.

  2. Sett Ring Doorbell i oppsettmodus. Velg Oppsett knapp. Vent i 10 sekunder, og velg deretter Oppsett knappen igjen. Sjekk om dørklokken kobles til nettverket på nytt.

  3. Lad dørklokken. Forsikre deg om at ringedøren er riktig ladet.

  4. Sett inn batteriet igjen. Hvis du har en Ring Doorbell 2, tar du ut batteriet og setter det inn igjen, og kontrollerer om dørklokken kobles til nettverket på nytt.

  5. Gi Doorbell Pro mer kraft. Installer et Ring Pro Power Kit eller Pro Power Kit V2 på den originale dørklokken. Førstnevnte krever at du kobler ledninger fra den interne dørklokken til Power Kit, men V2s ledninger er koblet til settet, så du trenger bare å koble den andre enden til front- og transformatorstasjonene på den interne dørklokken.

    Hvis du ikke er komfortabel med å håndtere ledninger, kan du kontakte en autorisert elektriker for å installere Ring Doorbell Pro Power Kit.


Legg igjen en kommentar