The Elder Scrolls IV: Oblivion Hints and Tips – Set 2


Tips og tips om glemsel

Følgende tips og hint er sendt inn fra forskjellige Oblivion-spillere fra hele verden. Mange av dem er ganske nyttige og kan hjelpe deg på PC- eller Xbox 360-versjonen av spillet.

Dette er det andre settet med Oblivion-tips, se det første settet her.

Hvordan velge en lås den beste måten!

Dette er en FAQ for mange av våre venner, og et tips til de som trenger å vite den beste måten å velge en lås i Oblivions verden!

Nå, å velge en lås vellykket på egenhånd uten å bruke auto-pick-knappen, avhenger ikke av sikkerhetsferdigheten din! Det kommer an på hva du vet og hvor raske fingrene er.

BenBenW / Wikimedia CC 2.0

For å lykkes med å feste en tørketrommel på plass, fortsett å skyve tørketrommelen opp med låsemekanismen til tørketrommelen beveger seg oppover og deretter sakte ned, og deretter ned igjen. Etter at du har sett det, vil neste gang du skyver opp en sikker brann på plass, hvis fingrene selvfølgelig er raske nok. Bare trykk den en siste gang og klikk på venstre museknapp så snart som mulig, så klikker den på plass. Dette lar deg unngå å stole på lydmønstrene hele tiden, noe som også kommer godt med.

Et siste tips, IKKE BLI UTGÅENDE! Hvis du er utålmodig, vil du bryte MANGE låsepinner på bare en 2 eller 3 tumblerlås. Du kan imidlertid forvente å bryte rundt 1-3 låsepinner på låser som kvalifiserer som gjennomsnitt eller høyere, normalt har kistene du låser opp 1 eller 2 låsepinner i alle fall, så du er god å gå. Vi håper dette hjelper alle tyvene dine!
Sendt inn av: Joshua Aldenburg


La NPCene beskytte deg tidlig

Når du er ferdig med Kvatch-oppdraget, følger du deg med å rydde byen nær begynnelsen av spillet. Ta ham til byen for å møte den andre presten / munken / bladmedlemmet. Når du ankommer må du kjempe mot noe Mythic Dawn. Etter angrepet følger bror Martin og en annen Preist deg for å skjule bror Martin i Blade HQ.

Disse karakterene kan ikke dø. La dem følge deg rundt, besøk hver hule og la dem drepe fiendene. De vil drepe hva som helst før du til og med kan svinge sverdet ditt. På denne måten kan du få alle godbitene i begynnelsen av spillet.
Sendt inn av: Michael Miller


Uendelig gull fra Dorian

Drep Dorian i den keiserlige byen etter å ha bestukket ham og fått ham til å mislike deg. Så bestikkelse mer ... dette kan ta et par minutter.

Nå drep ham, stille, for mye racket tiltrekker seg vakter. Når du går for å samle gullet hans, forsvinner det ikke - uendelig gull!
Sendt inn av: Johann Fultz

Prøv å inkludere friidrett som hovedferdighet

Når du velger hovedferdigheter, uansett hvilken spesialisering du har, prøv alltid å inkludere friidrettsferdighetene, for du vil absolutt løpe for et flertall av fotturene dine. Selv om mestring av denne ferdigheten ikke har størst fordel for alle klasser, gir den en ferdighet som lett kan nivelleres - slik at karakteren din vil nivåere seg raskere også.
Sendt inn av: Mitchell J.


University Tricks

Hvis du kan gå inn på Arcane University (hvis du har alle anbefalingene fra alle guildhalls of the mages guild), kan du kjøpe en Frenzy Spell (hvor som helst) slik at du kan oppgradere den til en bedre mens du er på universitetet.

Mens du er på universitetet, må du bare målrette en Mage-lærling for å se ham angripe andre og ikke deg. Han vil helt sikkert dø, men ikke bekymre deg, han vil gi tilbake i løpet av noen dager. Han vil ha en fin dolk festet til seg (eller den blir kastet ut av hendene hans, slik at du kanskje trenger å søke etter den).

Du vil imidlertid ikke tjene penger, og hvis du gjør det på dagtid når lærlingene møtes, vil vaktene blande seg hvis du bare åpner dørene. De vil ikke angripe deg, og du har en sjanse til å få et veldig godt oppløsningsvåpen hvis vaktene får sjansen til å kjempe mot en lærd. Selg disse varene og motta mye gull for det eller bruk dem som våpen.

Glemsom påskeegg

 • I Anvil har en kvinne med et påfallende lik navn til en av Morrowinds unike karakterer (en viss rotte dame) et hus fullt av rotter som hun elsker, rett overfor fetteren.
 • Etter å ha fullført alle Daedra-oppdragene, vil du bli kontaktet av en annen Daedra-herre. Denne herren vil tilby deg et oppdrag for å motta et leksikon som gir store ferdighetsbonuser
 • St. Jiub (Jiub fra MWs fengselsskip) kjørte klippekjørerne fra Morrowind, som hørt rundt Tamriel.
 • Med jevne mellomrom vil NPC-er bryte inn i ti på ti slagsmål på grunn av en viss AI-feil der angrep på en vakt er en forbrytelse, selv om vakten begikk forbrytelsen.
 • M'aiq the Liar er tilbake, og snakker nå om fishy pinner (forum ting på det offisielle forumet), drager, montert kamp og mange andre veldig morsomme ting. M'aiq løper mellom byene, så ta ham hvis du ser ham.
 • I Skingrad spør jenta i alkymibutikken om den straffbare straffen for Necrophilia ... ikke sikker på hvorfor - kan være involvert i en lite kjent søken.
 • Glarthiir i Skingrad er faktisk ikke så paranoid, i motsetning til alles tro.
 • Etter søken med Dark Brotherhood som har å gjøre med Allectus, kan du ta fingeren tilbake når du får belønningen (Vi bærer den overalt).
 • Den eneste enhjørningen i spillet liker ikke folk med trukkede våpen. (Daedra Lord Hircine's Quest)
 • Den unge imperialisten på festen i DB-oppdragslinjen er sønn av Frostmoths East Empire-koordinator.

Sjeldne varesteder Azuras stjerne: Quest in Shrine of Azura (minimum 1 nivå).

 • Umbras sverd: Fort øst for Imperial City, på Umbra.
 • Personalet på Worms (Necromancer's Staff): Arch Mage-belønning.
 • Bloodworm Helm: Dissent in the Council Quests for mages guild.
 • Necromancer's Amulet: Samme mage-oppdrag som ovenfor.
 • Curaiss of the Saviour's Hide: Molag Bal's Quest (We think).

Ovennevnte påskeegg og sjeldne varesteder sendt inn av Lord Nekulor Dyrr

Bruk Gray Fox 'Cowl of Nocturnal uten å bli arrestert

(Dette gjelder bare de som har fullført Thieves guild quest line)

Når du har fullført Thieves guild quest line, vil du motta Gray Cowl of Nocturnal som gir deg virkelig søte krefter.

Disse kreftene inkluderer: livsdeteksjon på 120 fot, fjæring av beholdningen din med 200 eller at du kan bære 200 flere enheter med ting, legg til 25 poeng til snikpoengene dine, gi deg en annen identitet som du kan fullføre oppdrag for, slik at du kan bruke en annen identitet for å myrde mennesker i rent dagslys eller begå en hvilken som helst forbrytelse og deretter ta den av, og bare Gray Fox vil ha bounty, ikke deg, og lede Thieves-guildet.

Høres ganske bra ut - men den dårlige tingen med denne kappen er at den automatisk gir deg en 500 gullpremie som får vaktene til å jage etter deg uansett hvor du går i en by.

Å skaffe kreftene til Gray Fox og bruke hans nattklokke i byene uten å bli arrestert av vaktene - og å få usynlighetens kraft til å gjemme seg for monstre og angrep uten å miste den fulle effekten. Det er flere trinn for å gjøre dette, listet opp nedenfor.

 1. Bli med i Mages Guild i hvilken som helst større by.
 2. Gå til hver Mages 'gilde i hver av de større byene og fullfør oppgavene de har tildelt deg.
 3. Når du har fullført anbefalingene for byene Bruma, Cheydinhal, Skingrad, Anvil, Leyawin og Bravil, får du tilgang til Arcane University i den keiserlige byen.
 4. Fortsett til Arcane University i Imperial City.
 5. Innenfor Arcane University finner du bygningen kalt Praxographical Center.
 6. Gå til en av staver som lager staver (du må kjenne en livsoppdagelsesformulering), velg effekten av lys og velg den laveste magiske bruken og pengekostnaden som er tilgjengelig for å lage magi og lage den.
 7. Utstyr stavemåten for lav magicka og endre inngangsinnstillingen på TV-en slik at du kan se på TV mens du gjør dette. (hvis du bruker en datamaskin, kommer du til å kjede deg veldig.)
 8. Fortsett å klikke ned på høyre støtfanger eller staveavstøpningsnøkkel flere ganger i omtrent en halv time.
 9. Endre inngangsinnstillingen tilbake til spillet ditt og observer illusjonsnivået ditt gå opp. Når illusjonsnivået ditt er minst 50, kan du fortsette med neste trinn.
 10. Du vil nå kunne kaste Journeyman nivå staver og bruke Journeyman nivå påvirker som Kameleon.
 11. Kjøp en trylleformular fra en av Mages 'guildhaller som har en effekt av en kameleon, og med ditt hevede illusjonsnivå vil du kunne kaste den.
 12. Skaff deg 5 store sjelperler med et storslått nivå fra Mystic Emporium i markedsdistriktet i den keiserlige byen.
 13. Gå til en hvilken som helst rustningsbutikk i de mange byene, og få 5 rustninger som er lette rustninger, som inkluderer en ring, pelsskinn, en pelskuass, pelsstøvler og lette pansergrever. (ingen hjelmer eller tung rustning)
 14. Gå til Arcane University og fortsett til Chrinousium-bygningen.
 15. Gå til et fortryllende alter og bruk hver grand soul-perle og en av rustningstykkene du skaffet deg. Velg effekten av en kameleon, hvis du ikke har denne effekten, må du enten sjekke illusjonsnivået ditt og sørge for at det er 50 eller sørge for at du har kjøpt en magi med en kameleon som effekt.
 16. Fortryll hvert element med en kameleoneffekt som skal gi hvert element en effekt på 20% kameleon.
 17. Gjenta for alle elementene til alle 5 elementene har fortryllet.
 18. Ta på deg alle rustningstykker og gratulerer! Du er nå helt usynlig og i stand til å omgå mennesker, vakter og monstre.
 19. Hvis du har Gray Cowl of Nocturnal, ta den på og bruk den stolt, da ingen vakter vil jage deg, og hvis du angriper mennesker mens de er usynlige, vil de ikke angripe tilbake, eller de vil bare løpe bort.

Ovenstående Oblivion-juks ble sendt av John Bugnacki.

Oblivion Survival Guide

Vil du vite de ti beste generelle spilltipsene for å komme deg gjennom Oblivion, ta en titt på Oblivion Survival Guide.
Sendt inn av: Jared Duncan

Spellcasting Trick for Super High Jump

Her er et spellcasting-triks for å lage superhøye hopp og slikt. Du kan se verdenskartet fra fugleperspektiv, og det er bare moro.

Stave nr. 1

 • Svakhet ved å fyre% 3 i 1 sek på deg selv
 • Svakhet til Magika% 100 i 1 sek på deg selv
 • Fortify Acrobatics 25 poeng i 20 sekunder på deg selv
 • Forsterk Magika 25 poeng i 20 sekunder på seg selv

Stave nr. 2:

 • Svakhet ved å fyre% 3 i 1 sek på deg selv
 • Svakhet til Magika% 100 i 1 sek på deg selv
 • Fortify Acrobatics 50 poeng i 10 sekunder på deg selv
 • Forsterk Magika 50 poeng i 10 sekunder på seg selv

Kast disse 2 trylleformlene av og på, du trenger kanskje noen potions for å komme deg gjennom den første delen for å gjenopprette Magika etter en stund, men Magikaen din vil være veldig veldig høy. Cast omtrent 30 ganger, Acrobatics-ferdighetene dine vil være rundt 150k +, Hopp .. ha det gøy.

Du kan gjøre dette med ALLE ferdigheter, og fremdeles ha forskjellige effekter, men når du testes med hastighet, ender du med å løpe over bymurene, og spillet gjengir aldri grafikken utenfor, det er gøy å løpe rundt, men til slutt fryser spillet.
Lagre først - Høsten kan lett drepe deg med mindre du også kaster magi på vei ned.

Sendt inn av: David Cain

Økende tale med høy berømmelse

La oss si at du er ferdig med hovedoppdraget i Oblivion. Alle du møter kommer til å være 100% disposisjon eller i nærheten av det. Likevel vil du nivå opp til den ultra uber L40 + (vi avsluttet spillet på L39).

For å øke talespråket når berømmelsen din er så høy, liker alle deg, bare finn en kjøpmann med en ekspert på mercantile ferdigheter (chorrol våpenforhandler), sett din prute til 100%, og hun vil nekte nesten hver gang. (eller prøv å selge en bunke med varer for mer enn selgeren har råd til noe annet sted).

Dette driver ned deres disposisjon, og gir deg en sjanse til å smøre dem opp igjen. Det kan gjøres gjentatte ganger så lenge deres disposisjon er lavere enn din dyktighet / personlighet maks, og du ikke har prøvd tale på dem for mange "ganger" i løpet av den "dagen".
Sendt inn av: Nathaniel McIntyre

Pågrepet? Ikke noe problem!

Når du er i ferd med å bli arrestert, gå til varelageret og slipp alt stjålet gods. Så får du gå tilbake etterpå og hente dem.
Sendt inn av: Logan Jarrell

Boots of Springheel Jak Trick

Først må du ha fullført Thieves Guild-oppdragene uten å ødelegge Boots of Springheel Jak. For å gjøre det må du ganske enkelt overleve et lite fall nær slutten av den siste oppdraget med støvlene uten utstyr.

Etter det går du til Sanguine-helligdommen og får oppdraget dit. Følg hva oppdraget ber deg om å gjøre, og når du gir magi, vil vaktene prøve å arrestere deg. Bli arrestert. (Ikke bekymre deg, alt utstyret ditt ligger i en kiste ved Sanguine-helligdommen, så du bør ikke miste noe.)

Når du har tjent tiden din, bør du ha Boots of Springheel Jak i varelageret ditt. Hvis du prøver å utstyre dem, vil det stå "Du kan ikke utstyre dette fortryllede elementet på dette tidspunktet." Men hvis du sjekker Active Effects-siden din under Fortify Acrobatics, bør det stå at du fortsatt har boost fra støvlene. Du kan også gjerne utstyre andre støvler også.
Sendt inn av: Stephen Collum, Gary Walsh

Trenger du piler?

Når du er i Arena Bloodworks skyter Blue Team Gladiator pilene mot treningsmålet. Så hvis du står ved siden av treningsmålet, kan du samle alle pilene hans (jern). Etter en halv times stående der fikk jeg 20 XNUMX piler! Det er bra hvis du er en bueskytter.
Sendt inn av: Connor B.

Mr. Invisible 360

Først må du samle så mange "kameleon" Sigil Stones eller Enchanted items som mulig. Noen veldig gode er Chrystaline Cuirass og Grand Ring of Chameleon. Deres totale prosenteffekt finner du på fanen for konstante effekter under Magic. Bruk den nødvendige mengden for å bringe totalen opp til eller over 100.

Nå kan du fullføre ethvert oppdrag uten å bli sett, iverksette tiltak uten å snike, og aldri få en dusør (unntatt å angripe vakter). Du kan gå helt opp til Daedra og slå dem i hjel så sakte du vil. Dette jukset er eksepsjonelt for å øke statistikken din i ferdigheter ganske raskt. Også bra for å ta på sjefer på høyt nivå eller tyveri.

For at dette jukset skal være effektivt, må du ikke fullføre hovedoppdraget. Testet på Xbox 360.
Sendt inn av: Clark C.

Fortify Security for Lock-picking

Når du er ferdig med Mage Guild Initiation og kan besøke universitetet, fortell en fortryllelse som styrker sikkerhetsferdighetene dine. Selv om det øker ferdigheten med 100 poeng, vil det fortsatt koste under 50 mana (ikke sikker på nøyaktig antall). Fortryllelsen må bare vare i 1 sekund ettersom spillet stopper når du er i låseplukkmenyen.

Så du ender opp med en mani på 50 mana for å ha en sikkerhet på 100 ... og ingen av tumblerne faller når du bryter et valg.
Sendt inn av: AS.Legion

Kom i nærheten og bruk et raskt blad

Som en snikmorder er det noen åpenbare taktikker, bruk gift, bli god i Alchemy, og finn de skyggene.

Mitt tips er å bruke det raskeste bladet du kan finne når du kommer i nærheten. Skaden på to raske kritiske treff oppveier langt den skadeøkningen et større våpen gir.

For eksempel en dolk med 8 skader og et langord med 12 skader.
Dolk på 6x to ganger = 32 skader
Longsword 6x en gang = 24 skader

For ikke å nevne om du faktisk forgifter begge treffene.
Sendt inn av: Rich S.

Usynlighetsmetode - Kameleon 100%

Denne juksen ble oppdaget med en PC, da PC er plattformen som Oblivion ble designet for.

Det første trinnet er å skaffe seg en betydelig mengde kontanter (rundt 10000 gull, tror jeg). Jeg anbefaler å selge høykvalitetsutstyr som Daedric-gjenstander til dette formålet.

Deretter besøk Red Diamond Jewelry i Market District of the Imperial City. Kjøp Spectre Ring (merk: av en eller annen grunn kan ringen være utilgjengelig. Jeg tror at i mitt tilfelle en NPC stjal den fra butikken.

Gå nå til Arcane University (du må ha fullført Anbefalingsoppdragene.) Ta med to Soul Gems som inneholder sjeler på høyt nivå (dvs. fra en Lich, Xivilai eller annen skapning på høyt nivå.) Enchant en amulett eller halskjede med 20 Kameleon. Fortryll et annet element med kameleon, men ikke en ring eller amulett. Du trenger plassen til amuletten du har laget, og for en annen ring, trenger du. Jeg anbefaler å bruke sko eller hodeplagg til det andre elementet.

Hvis du utstyrer varene dine (Spectre Ring og de to kameleoneartiklene), bør du ha en fin 65% konstant effekt kameleon. Men jeg stopper ikke der.

Når du har nådd nivå 17 eller høyere, går du til Meridia's Shrine (vest for Skingrad). Ta med litt bonemeal ELLER ektoplasma. Gjør oppdraget. Du vil motta Khajiiti-ringen. Utstyr det. Kameleonten din er nå 100%, som vil fungere som usynlighet som aldri forsvinner før du pakker ut gjenstandene.

Dette bør forhindre at de fleste fiender noensinne treffer deg.
Sendt inn av: Hircine C.

Bundet disse støvlene for akrobatikk

Etter at du har mottatt Boots of Springheel Jack fra et av de senere Thieves Guild-oppdragene. Bruk skoene og bruk magi for å binde støvlene dine. Du vil få permanent 50 poeng for din Acrobatics-ferdighet.
Sendt inn av: Nawaf A.

Flere glemseltips

Trenger du flere tips og tips for Oblivion? Vi har dem. Se det tredje settet med Oblivion Tips her: Oblivion Hints 3


Legg igjen en kommentar