Costco-datamaskiner: Fordeler og ulemper ved å kjøpe PCer fra Costco

Mens Costco er best kjent for å selge matvarer i bulk, kan selskapet også skryte av en stor elektronikkavdeling. Costco Concierge-programmet tilbyr til og med utvidede garantier og teknisk støtte for Costco-medlemmer. Hvis du ønsker å kjøpe en ny bærbar eller stasjonær PC, bør du vurdere fordeler og ulemper eller handle på datamaskiner hos Costco.


Costco-medlemskap kreves

Web / Miguel Co.

Du må kjøpe et medlemskap med en årlig avgift før du kan kjøpe fra Costco. Denne tilnærmingen hjelper selskapet med å kompensere for noen av rabattene det tilbyr og administrere antall personer som handler i butikken. Det grunnleggende medlemskapet er rimelig til $ 60 per år.

Hvis du handler regelmessig hos Costco, får du raskt tilbake medlemskostnadene gjennom besparelser på kjøp. Men hvis du bare har tenkt å kjøpe en datamaskin gjennom dem, er det en sjanse for at medlemskostnadene kan overstige besparelsene på datamaskinens pris. Når du sammenligner priser mellom Costco og andre forhandlere, må du huske å ta med i den medlemskostnaden.

Ikke-medlemmer kan kjøpe noen datamaskiner fra Costcos nettsted, men de fleste oppføringer krever at du logger på med medlemskapet ditt for å se prisen og kjøpe varen.


Begrenset utvalg av Costco-datamaskiner

En av de viktigste måtene Costco holder kostnadene nede på er å begrense antall varer selskapet selger. Ved å tilby et begrenset utvalg tjener Costco en større bulkrabatt fra produsenter. Dette inkluderer datamaskiner selskapet tilbyr.

Nettbutikken tilbyr omtrent fem ganger så mange produkter som de fysiske butikkene, men noen varer som er tilgjengelige i Costco-butikker kan ikke kjøpes online. Det er best å sjekke både de fysiske butikkene og på nettet før du velger en datamaskin. Datamaskiner, bærbare datamaskiner og nettbrett som er tilgjengelige, kan endres fra tid til annen, så ikke forvent å se de samme tilbudene hver gang du besøker butikken eller nettstedet.


Costcos priser kan ikke alltid være de beste

Forbrukerne antar ofte at Costco-datamaskiner vil være billigere enn de samme maskinene hos andre forhandlere, men det er ikke alltid sant. For eksempel kan en nettbrett ha en identisk eller lignende pris sammenlignet med konkurrenter, og noen stasjonære modeller tilgjengelig på nettet er ikke forskjellige i pris enn å bestille dem direkte fra produsentene. Mange budsjettorienterte ting, som bærbare bærbare datamaskiner, har så tynne fortjenestemarginer at produsentene ikke klarer å tilby mye rabatt til Costco.


Kun produkter og pakker med kun kostnad

Noen produkter og produktpakker finner du bare på Costco. For eksempel selger Google Wi-Fi-nettverksprodukter vanligvis som enkeltenheter eller i sett med tre enheter i de fleste butikker, men Costco tilbyr en fireenhetspakke til en pris litt mer enn trepakken.

For datamaskiner, sjekk Costco for pakker som inkluderer tilbehør. Se også på spesifikasjonene på datamaskiner, som lagringsplass, minne og CPU-hastighet for å se om det kan være variasjoner mellom bare Costco-modeller og modellene som finnes hos andre forhandlere.

Retningslinjer for Costco Electronics

Costco har alltid vært kjent for sin utrolig lette returpolicy. Inntil for noen år siden var medlemmene i stand til å returnere produkter år etter kjøpet hvis de ikke var fornøyd med produktet av nesten hvilken som helst grunn.

Costcos nåværende returpolicy tillater retur av elektronikk innen 90 dager for full refusjon, inkludert frakt for onlinebestillinger returnert til butikkene. Selv om denne standarden er langt mer restriktiv enn selskapets opprinnelige policy, er den fortsatt ekstremt gunstig i elektronikkmarkedet.

I tillegg til returpolitikken, tilbyr Costco også å utvide garantien for de fleste elektronikk utover de grunnleggende garantiene fra produsenten. Denne fordelen er en del av Costco Concierge-programmet som blir gitt til medlemmene. Det inkluderer utvidelse av garantier til hele to år fra kjøpsdatoen og en spesiell teknisk supporttjeneste som medlemmene kan ringe for å få hjelp med oppsett og feilsøking.

Endelige dommen

Costco har ikke alltid de beste prisene for datamaskiner, men selskapet er konkurransedyktig, og du kan noen ganger finne en fantastisk avtale. Det som virkelig skiller Costco fra andre steder som annonserer utrolig lave priser, er tilliten du vil vite at Costco vil stå ved produktene den selger gjennom returpolitikken, utvidede garantier og gratis teknisk support.


Legg igjen en kommentar