Hvordan finne en Amazon-ønskeliste eller et register

Mange Amazon Prime-abonnenter kuraterer ønskelisten, slik at folk enkelt kan velge en perfekt gave. Noen kan bruke ønskelisten som et sted å samle drømmeartikler de ikke ville kjøpe for seg selv. Å få tilgang til noens Amazon-ønskeliste er en enkel oppgave, forutsatt at de delte den med deg.

Amazon har fjernet det offentlige søke for generelle ønskelister. Ønskelister for bryllup og baby shower er tilgjengelig. For personlige ønskelister må vennen din eller familiemedlemmet dele sin ønskeliste med deg.


Hvordan finne en venns Amazon Ønskeliste

For å be om tilgang til vennens ønskeliste:

  1. Hold markøren over Konto og lister og velg Ønskeliste.

  2. Plukke ut Dine venner. Venner som delte listene sine med deg, vises på denne skjermen.

  3. For å be om tilgang til en venns liste, skriv et notat eller bruk det som er gitt, og velg deretter Send denne meldingen via e-post. Når vennen din godtar å dele listen sin, ser du den i denne delen.

    Hvis e-postmeldingen går til et standard e-postprogram du vanligvis ikke bruker, velger du Kopier melding. Lim inn meldingen i e-postprogrammet, legg til mottakerens e-postadresse og velg Sende.


Hvordan finne en Amazon bryllup eller baby registret

For å finne et bryllup eller en baby shower Amazon-ønskeliste og kjøpe varer fra den:

  1. Hold markøren over Konto og lister og velg Bryllupsregister or Babyregister fra rullegardinlisten.

  2. Skriv din vennens navn og velg Søk. Babyregisteret viser et lignende søkefelt for navn.

  3. Velg vennens profil og se listen. For å avgrense søket, bruk søkeboksen på denne siden.

Det kan være mange mennesker med vennens navn. Vær sikker på at du velger riktig person.


Hvordan kjøpe et element fra en venns Amazon-ønskeliste eller -register

Verdien av disse delte lister og registre er å sikre at gavemottakeren mottar det de trenger eller vil ha, samtidig som duplikat av gavegivningen elimineres. Det er best å handle fra listen eller registeret og ikke bruke den som en ideeliste som du oppfyller fra kontoen din eller gjennom innkjøp i butikken i ditt lokale varehus.

  1. Velg en gave og velg deretter Legg til i handlevogn. Bekreft valget ditt i popup-vinduet ved å velge Legg til i handlevogn knappen igjen, og velg deretter Fortsett til kassen.

  2. Bruk kasse-funksjonen som du vanligvis ville gjort. Hvis vennen din tilknyttet en leveringsadresse til listen eller registeret, velger du adressen på kassen siden under Andre adresser. Send bare til denne adressen hvis du har tenkt å få gaven levert av Amazon.

    Du kan sende til vennen din selv om vennen din ikke inkluderte en adresse på listen. Hvis dette er tilfelle, skriv inn adressen selv.

  3. Plukke ut Gavealternativer for å legge til en melding til gaven og fjerne prisdetaljer fra kvitteringen.

  4. Bekreft betalingsinformasjonen, og velg Legg bestillingen din.

    Hvis du kan sende pakken med leveringsadressen på filen, vil varen du kjøper, bli fjernet fra ønskelisten når bestillingen er fullført. Hvis du velger å få gaven sendt til deg, fjernes den ikke automatisk fra listen deres.

  5. Bestillingen vil bli behandlet og sendt. Du vil motta leveringsoppdateringer om pakken til e-posten din, akkurat som om du kjøpte en vare for deg selv. Din venn vet ikke om pakken før den kommer.

    Noen bruker en generell liste for deres ønsker og shopping. Eieren av listen er gratis å kjøpe fra listen. I slike situasjoner vil Amazon foreslå at noen kan ha kjøpt varen, og vil - hvis personen ber om å få vite - avsløre at varen ble kjøpt.


Legg igjen en kommentar