Lockpick Item Code Cheat for The Elder Scrolls IV på PC

The Elder Scrolls IV: Oblivion er et rollespill-videospill i åpen verden som først kom ut på Windows PC og Xbox 360 i 2006. En PlayStation 3-port ble utgitt året etter. Som mange videospill har PC-versjonen juksekoder som lar deg nivåere raskere, øyeblikkelig fullføre oppdrag og mer. Player.additem-koden lar deg øyeblikkelig legge til et bestemt element i varelageret ditt hvis du kjenner ID-koden. Bruk dette trikset for å få uendelige lockpicks slik at du kan åpne hver dør og bryst i spillet. Vi viser deg hvordan du gjør det.

Player.additem cheat fungerer bare med PC-versjonen av The Elder Scrolls IV: Oblivion.


Hvordan bruke Lockpick Cheat i The Elder Scrolls IV: Oblivion

Artikkel-ID-koden for lockpick er som følger:

0000000A

Trykk på tilde-tasten (~) mens du spiller for å få opp juksekonsollen. Type player.additem etterfulgt av varekoden og et antall, trykk deretter på Enter. Hvis du for eksempel vil legge til 99 lockpicks i beholdningen din, skriver du inn følgende:

spiller. tillegg 0000000A 99

Inkluder mellomrom mellom hver del av koden.

Hvordan velge lås i Elder Scrolls IV: Glemsel

Alle låser har opptil fem glass som må stilles i "opp" posisjon. Flytt låsehaken med musen, klikk på en tumbler, og klikk deretter museknappen igjen før den når toppen av låsen for å låse den på plass. Tumblene beveger seg i forskjellige hastigheter, så det vil nok ta noen få forsøk.

Forbedre sikkerhetsferdigheten for å gjøre det lettere å plukke låser.


Legg igjen en kommentar