Programvare : Adobe : Adobe Reader

Adobe Reader

Versjon
DC 2018
Plattforms
Lisens Freeware

Programvare gjennomgang

Hovedfunksjoner

  • Gratis PDF-dokumentleser
  • Lette å bruke lese- og navigasjonsverktøy
  • Merk, digitalt signere og skriv ut dokumenter
  • Implementering av sikkerhets- og innholdsbegrensning

Hovedfunksjoner

Adobe Acrobat Reader er et gratis program som lar brukere se, søke , kommentere og skrive ut PDF-dokumenter. I motsetning til Adobe Acrobat DC, som er den kommersielle versjonen av Adobe Acrobat Reader, kan programmet ikke brukes til å opprette eller redigere PDF-filer. Acrobat Reader ble tidligere kjent som Adobe Reader.

Acrobat Reader brukes først og fremst til å vise PDF-filer, men leveres også med flere nyttige verktøy for å jobbe med PDF-filer. Du kan annotere dokumenter ved å legge til eller markere tekst, tegne former og legge til notater eller frimerker. Du kan også signere dokumenter ved å skrive eller tegne, måle avstanden og arealet av objekter i dokumenter, og dele dokumenter som skal vises eller vurderes av andre brukere. Acrobat Reader lar deg også legge til verktøy som ikke er inkludert i programvaren direkte fra Verktøy-vinduet i programmet.

Acrobat Reader kan brukes til å implementere begrensninger på PDF-filer. Begrensninger tillater eller tillater ikke tillatelser som utskrift, innholdskopiering, sideutvinning, kommentering, fylling av skjemafelter og signering. Acrobat Reader-brukere får bare tillatelser hvis de er angitt av dokumentoppretteren. Programmet implementerer også passordbeskyttelse for PDF-filer som krever et passord før du ser på et dokument.

Acrobat Reader er et veldig nyttig program for visning av PDF-dokumenter. Den er tilgjengelig på over tjue plattformer og på over tjuefem språk, og over 500 millioner eksemplarer er distribuert til dags dato. Enten det er for personlig eller profesjonell bruk, er Adobe Acrobat Reader et godt alternativ for visning av alle slags dokumenter som er publisert i PDF-format.

Oppdatert: 13. november 2018

▶ Primær filutvidelse

.pdf – Portable Document Format File

▶ Andre filutvidelser brukt Adobe Reader DC 2018

Støttede filtyper
.AI Adobe Illustrator File
.XDP XML Data Package
.RMF Adobe Rights Management Document
.ETD Adobe Reader EBX Transfer Data File
.XFDF Adobe Acrobat XFDF File
Ekstra relaterte filformater
.API Acrobat Plug-in
.EDN Adobe eBook Activation File
.XFD FormFlow 99 Form Data File
.PFX PKCS #12 Certificate File
.P7B PKCS #7 Certificate File
.JP1 Japanese (Romaji) Text File
.P7C PKCS #7 Certificate File
.CER Internet Security Certificate
.P12 Personal Information Exchange File
.WWF World Wide Fund Non-Printable Document