Hoved : Filutvidelser : .cer Fil

.cer Filutvidelse

Filtype Internet Security Certificate

Utvikleren N/A
Kategori Web Files
Format Binary

.CER alternativnummer

En CER-fil er en sikkerhetsfil levert av en tredjeparts sertifiseringsinstans, for eksempel VeriSign eller Thwate, som bekrefter autentisiteten til et nettsted. Det er installert på en webserver for å etablere gyldigheten av et bestemt nettsted som er vert på serveren.

Mer informasjon

CER-filer kan vises ved å klikke på låseikonet nær kanten av et nettleservindu når du får tilgang til et sikkert nettsted (sikre nettsteder bruker SSL-kryptering som vist av prefixet "https: //" i nettadressen).

Sikker sertifikatinformasjon kan vises i Internet Explorer og Firefox ved å dobbeltklikke på låsikonet nær nederste høyre hjørne av nettleservinduet. Hvis du vil vise sertifikatet i Safari, klikker du på låsikonet nær øverste høyre hjørne av nettleservinduet.

Programmer som åpnes CER filer
Windows
Adobe Acrobat
Microsoft Internet Explorer
Mozilla Firefox
Adobe Reader
Microsoft Edge
Linux
Adobe Acrobat
Mozilla Firefox
Adobe Reader
Macintosh
Adobe Acrobat
Mozilla Firefox
Apple Safari
Adobe Reader
Apple Keychain Access
iOS
Apple Safari

Om CER filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .cer er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Internet Security Certificate Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.