Hoved : Filutvidelser : .wwf Fil

.wwf Filutvidelse

Filtype World Wide Fund Non-Printable Document

Utvikleren WWF International
Kategori Page Layout Files
Format Binary

.WWF alternativnummer

En WWF-fil er et dokument opprettet av SAVE AS WWF, et program som brukes til å lage .PDF dokumenter som ikke kan skrives ut. Det kan inneholde innholdet i ethvert elektronisk utskrivbart dokument. WWF-filer brukes til å distribuere "grønn-vennlige" dokumenter.

Mer informasjon

World Wide Fund for Nature (WWF) opprettet WWF-filformatet for å stoppe unødvendig utskrift og øke bevisstheten om bruk av papir. Organisasjonen har brukt slagord som "Tenk før du skriver ut" og "Lagre som WWF, Lagre et tre."

WWF-filer opprettes ved hjelp av alternativet for utskriftdialogboksen "SAVE AS WWF." WWF-filer forhindrer også brukerutskrift ved å låse dokumentutskriftsrettigheter med et passord.

Lagre som WWF kan brukes til å opprette og åpne WWF-filer. Programmet ble opprinnelig utviklet for Mac OS X, men det er nå tilgjengelig for Windows også. WWF-filer kan også ses med noen Windows og Linux PDF-dokumentlesere, inkludert Adobe Acrobat. Apple Preview kan åpne WWF-filer hvis du først omdøper utvidelsen til ".pdf."

MERK: SAVE AS WWF har blitt utgått og ikke lenger tilgjengelig for nedlasting.

Programmer som åpnes WWF filer
Windows
Adobe Acrobat
KDE Okular
Adobe Reader
WWF International SAVE AS WWF
Linux
Adobe Acrobat
KDE Okular
Adobe Reader
Macintosh
Adobe Acrobat
KDE Okular
Skim
Apple Preview
Adobe Reader
WWF International SAVE AS WWF

Om WWF filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .wwf er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype World Wide Fund Non-Printable Document Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.