Hoved : Filutvidelser : .ai Fil

.ai Filutvidelse

Filtype 1Adobe Illustrator File

Utvikleren Adobe Systems
Kategori Vector Image Files
Format Binary

Hva er en AI fil?

En AI-fil er en tegning opprettet med Adobe Illustrator, et vektorgrafikredigeringsprogram. Den består av stier som er forbundet med punkter, i stedet for bitmap-bildedata. AI-filer brukes vanligvis til logoer og utskriftsmedier.

Mer informasjon

AI-fil åpnes i Adobe Illustrator CC 2019

Siden Illustrator-bildefiler er lagret i et vektorformat, kan de forstørres uten å miste noen bildekvalitet. Noen tredjepartsprogrammer kan åpne AI-filer, men de kan rasterisere bildet, noe som betyr at vektordataene blir konvertert til et bitmapformat.

For å åpne et Illustrator-dokument i Photoshop må filen først ha PDF Innhold lagret i filen. Hvis det ikke inneholder PDF-innholdet, kan ikke grafikken åpnes og vil vise en standardmelding, som sier: "Dette er en Adobe Illustrator-fil som ble lagret uten PDF-innhold. Hvis du vil plassere eller åpne denne filen i andre programmer, bør den lagres på nytt fra Adobe Illustrator med alternativet "Opprett PDF-kompatibel fil slått på."

Programmer som åpnes AI filer
Windows
IMSI TurboCAD Pro
Adobe Acrobat
Adobe Photoshop
GIMP
Google Drive
XnViewMP
Serif DrawPlus
Adobe Illustrator
Corel PaintShop Pro
Inkscape
ACD Systems Canvas
CorelDRAW
Autodesk 3ds Max
QuarkXPress
Adobe Flash
Linux
Adobe Acrobat
GIMP
Google Drive
XnViewMP
Inkscape
vhf interservice Cenon
sK1
Adobe Reader
Scribus
Macintosh
IMSI TurboCAD for Mac
Adobe Acrobat
Adobe Photoshop
GIMP
Google Drive
XnViewMP
Adobe Illustrator
Inkscape
QuarkXPress
Apple Preview
Adobe Flash
Dassault Systemes SolidWorks
vhf interservice Cenon
Corel Painter
Adobe InDesign

Filtype 2Battlefield 2 Artificial Intelligence File

Utvikleren Electronic Arts
Kategori Spillfiler
Format Text

.AI alternativnummer 2

Spillfilen som brukes av Battlefield 2, en moderne krigføring første person shooter; lagrer egenskapene og instruksjonene for hvordan datamaskinen og enhetene beveger seg og fungerer under et spill; lagret i et vanlig tekstformat og noen ganger endret for å justere spillinnstillinger.

Programmer som åpnes AI filer

Om AI filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .ai er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Battlefield 2 Artificial Intelligence File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.

Nylige kommentarer

Anonim skrev 10.05.2020:
Jeg elsker .ai-filer! Som ekspert på Adobe Illustrator har jeg jobbet med dem en stund nå. Jeg elsket virkelig artikkelen din fordi den beskriver de viktige egenskapene som disse filene har. Deres evne til å lage logoer og trykte medier gjør dem til et viktig verktøy i det moderne århundre der alt er internettbasert. Det er synd at bare Illustrator er i stand til å åpne dem uten å miste vektorformatet, men det er det som gjør dem så spesielle. Videre var det morsomt å lære at .ai-formatet også fungerer for å lagre preferansene til kunstig intelligens fra videospill som Battlefield. Fortsett det gode arbeidet!