Hoved : Filutvidelser : .xfd Fil

.xfd Filutvidelse

Filtype 1XFD File

Utvikleren UWI
Kategori Data Files
Format Text

Hva er en XFD fil?

Fil som bruker XFDL-standard (Extensible Forms Description Language) for å representere et strukturert, juridisk bindende forretningsskjema; inneholder informasjon om forretningsformularer, inkludert layout, digitale signaturer, inline-uttrykk og forretningstransaksjonsdetaljer; adresserer forretningstransaksjonsbehov for revisjonsevne, ikke-avvisning, bevaring av kontekst og sikkerhet.

Mer informasjon

XFD-filer er de samme som .XFDL filer. De ble designet for å skape standardiserte forretningsformer og brukes i offentlige og forretningstransaksjoner.

MERK: United States Airforce avsluttet bruken av IBM PureEdge Viewer. Du bør bruke Lotus Forms Viewer i stedet.

Programmer som åpnes XFD filer

Filtype 2FormFlow 99 Form Data File

Utvikleren JetForm
Kategori Data Files
Format N/A

.XFD alternativnummer 2

Fil opprettet i FormFlow 99-formatet, som ble utviklet av JetForm; inneholder informasjon om sideformularelementer, for eksempel navnene og verdiene til tekstfeltene; brukes til lagring av skjemadata som kan importeres til et PDF-dokument.

Mer informasjon

XFD-filer ligner .XFDF filer, bortsett fra at XFDF-filer er vanligere og har et nyere format som bruker XML-formatering.

MERK: FormFlow 99 XFD-filer bør ikke forveksles med Extensible Forms Description Language (XFDL) -filer, som også bruker utvidelsen ".xfd".

Programmer som åpnes XFD filer
Windows
Adobe Acrobat
Adobe Reader
Linux
Adobe Acrobat
Adobe Reader
Macintosh
Adobe Acrobat
Adobe Reader

Om XFD filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .xfd er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype FormFlow 99 Form Data File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.