Hjem > E > Er Det Lov Å Ha Flodsvin I Norge?

Er det lov å ha flodsvin i Norge?

I Norge er det forbudt å innføre, omsette og holde eksotiske pattedyr, reptiler og amfibier.

Les mer

Hvilken gnager skal jeg velge?

Vil du ha noe som ikke krever så mye kan du vurdere mus, hamster, degus eller ørkenrotte. Om du vil legge mer innsats i holdet, men få mer igjen i form av tette bånd med dyret, mye kos og mye glede, så kan du vurdere mer krevende gnagere som marsvin, chinchilla eller rotte. Dessuten, hvilket dyr passer til barn? Hamster, ørkenrotte, kanin og marsvin passer for de som er fra sju-åtte år. Barn under denne alderen er for små til å ha egne kjæledyr, sier Per Arild Evjeberg. Men legger til at de gjerne må være deleiere i et kjæledyr dersom de har større søsken. Uansett så er det foreldrenes ansvar.

Folk spør også hvor i norge lever beveren?

Leveområder: Beveren lever i ferskvannsområder i de store løvskogene. I Norge er beveren mest utbredt i Sør-Norge, Trøndelag og Nordland. Beveren forandrer landskapet ved å bygge demninger, hytter og ved å drive hogst. Man kan også spørre hvor bor rottene? Vi finner brunrotta (Rattus norvegicus) over hele verden, og den er også meget vanlig i store deler av Norge. Den lever spesielt i tilknytning til mennesker. Brunrotta kommer sannsynligvis fra området rundt Det kaspiske hav i Asia. I Norge finner vi den inne i hus, frittlevende ute, samt nede i kloakksystemene.

Hvor mange rotter er det i Oslo?

Det finnes studier fra kloakken i Danmark som gir pålitelige tall, ifølge skadedyrforskeren, men ikke her i landet. Ifølge tu.no, kan det være 88 000 rotter i Oslo – bare i kloakksystemet – hvis tallene fra København kan brukes til å si noe om hvor mange som finnes hos oss. Også, hvor mange rotter er det i norge? De profesjonelle skadedyrselskapene anslår at det kravler alt fra 500 000 til en million hårete krabater rundt i kloakken og avløpssystemet vårt. Det er gårdeiers eget ansvar å fjerne rotter fra sin egen tomt, og det finnes ingen sentral registrering.

Og et annet spørsmål, hvordan skremme bort rotter?

En av de kommersielle alternativene for fjerning av rotter og mus i hjemmet er bruk av ultralyd, en elektronisk enhet som kobles i stikkontakten for å skremme bort gnagerne. Du kan også spørre hvordan holde rotter unna? Fjern matkilder. Plasseting av matvarer i tette beholdere som plast og glassbokser vil hindre skadedyrene tilgang på næring. Et rent kjøkken uten brødsmuler, stekefett og andre matrester vil også begrense muligheten for skadedyrangrep. Vær oppmerksom på at rotter og mus elsker dyrefôr.

Man kan også spørre hva er beste åte i rottefelle?

Bruk riktig åte

Noen rotter finner peanøttsmør uimotståelig. Andre rotter fristes med en stinkende ost. Uansett er mat med sterk lukt – nøtter, fisk eller muggost – imidlertid best til å lokke rotter til fellene.

By Ilowell Tidwellii

Hvilke kort støtter Apple Pay? :: Hvor mange gnagere finnes det?
Nyttige lenker