Hjem > H > Hvem Støtter Esim I Norge?

Hvem støtter eSIM i Norge?

Ice har nå åpnet for bruk av data med eSIM, og blir dermed den tredje operatøren i Norge som gjør dette, bak Telenor og Telia. I motsetning til de to andre operatørene er Ice-abonnementet utelukkende for data, og er ment for mobilen din.

Les mer

Og et annet spørsmål, hvor mye koster det å kjøpe sim-kort?

TypePris
Nytt SIM-kort i butikk199,-
Nytt SIM-kort via kundeservice / Min Side99,-
Kopi av faktura50,-
Purregebyr***35,-
Så, kan man ha to sim-kort? Med tjenesten Tvilling kan du ha 2 SIM-kort med samme abonnement. Tvilling er tjenesten for deg som bruker flere mobiltelefoner. Du får et ekstra SIM-kort og kan bruke telefonene med samme abonnement og samme nummer.

Derav, er det forskjell på sim-kort?

Det finnes fire typer fysiske SIM-kort med forskjellig størrelse: Fullstørrelse SIM-kort – 85,6 mm x 53,98 mm (originalt kort i kredittkortstørrelse, ikke i bruk lenger) Mini-SIM – 25 mm x 15 mm. Micro-SIM – 15 mm x 12 mm. Kan man ha to SIM-kort i iPhone? På iPhone 12-modeller, iPhone 11-modeller, iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR kan du bruke et fysisk nano-SIM-kort for et mobilabonnement og en eSIM for ett eller flere andre mobilabonnementer. Hvis operatøren din støtter dette, kan du velge å ha kun ett mobilabonnement med en eSIM hvis du ikke har et nano-SIM-kort.

Hva er ekstra data-SIM?

Data-SIM er et ekstra SIM-kort som gir deg muligheten til å surfe på flere enheter, og benytter seg av datamengden som er inkludert i mobilabonnementet ditt. Data-SIM kan ikke brukes til tale, men støtter SMS og MMS. Ønsker du et ekstra SIM-kort til kommunikasjonstjenester anbefaler vi heller Tvilling-SIM. Folk spør også hvilket sim-kort til viltkamera? På våre MMS/GSM-viltkamera benyttes det vanlig standard SIM-kort (ikke micro eller nano-sim). De fleste operatørene er testet ok på våre Norhunt-kameraer og LTL acorn med MMS-varsling. Dette gjelder blant annet Telenor, telia, Onecall etc.

Man kan også spørre hvor mye koster kontantkort?

kosterkontantkortkoster

mye

Oppstart30 x 0,99= 29,70 kr
Ringeminutter60 x 0,69= 41,40 kr
SMS50 x 0,59= 29,50 kr
Data150 x 0,99= 148,50 kr
Totalt per måned= 249,10 kr
Hvor mye koster eSIM? Man kan ha eSIM som både hoved SIM-kort og tvilling SIM-kort. Skal du ha det som et tvilling SIM-kort koster det 29 kr/mnd. Vårt eSIM støtter foreløpig ikke Apple Watch. Prisen er 29 kr/mnd.

Hvor mye koster eSIM Telia?

For at Samsung Galaxy Watch skal fungere sammen med Telia-abonnementet ditt, må du ha en tjeneste for å koble klokken til 4G-nettet vårt. Tjenesten kalles Tvilling, og koster 30,- i måneden for eSIM til bruk i Galaxy Watch. Den kan bestilles for alle mobilabonnement unntatt BARN og kontantkort.

By Sabino Brownrigg

Hva koster en skoleplass i Norge? :: Hvor mye har jeg på Trumf?
Nyttige lenker