Hjem > H > Hvor Mye Har Jeg På Trumf?

Hvor mye har jeg på Trumf?

Alle som er Trumf- og KIWI PLUSS-kunde kan logge inn på «din side» for å sjekke hvordan det går med bonussparingen. Klikk her for å komme direkte til din oversikt!

Les mer

Angående dette, kan man ta ut trumf-bonus i butikk?

Bruk din Trumf-bonus. Du bestemmer selv når og hvordan du vil bruke din Trumf-bonus! Bruk bonusen som betaling i butikk, la den bli til en reise, doner den til veldedighet eller overfør den til bankkonto og bruk den på det du vil - Ka-ching! Hva er ViaTrumf? ViaTrumf gir Trumf-bonus på netthandel, og er et tilbud til alle Trumf-medlemmer. Å bruke ViaTrumf koster ingenting og er helt uforpliktende. Det er kun en mulighet for deg som Trumf-medlem til å spare enda mer bonus. Handler du med ViaTrumf, får nettbutikken beskjed om at du er Trumf-medlem.

Hva er et trumfkort?

Trumf er et bonuskort, eller såkalt lojalitetsprogram som drives av Trumf AS (976 912 047 i enhetsregisteret) og som er rettet mot kunder i NorgesGruppen og Shell. Tilsvarende, hvem er med i trumf? Trumf er NorgesGruppens fordelsprogram, som lar kunder tjene Trumf-bonus ved handel i butikker som Meny, Kiwi, Joker og Spar. Bonusen kan konverteres til penger som overføres til kundens brukskonto, eller de kan konverteres til EuroBonus-poeng eller benyttes i Trumf-systemet.

Og et annet spørsmål, hvordan bruke kiwi pluss?

Det er enkelt å spare bonus. Registrerer du bankkontonummeret i din profil vil du spare bonus hver gang du betaler med bankkortet ditt. Bonusen samles opp på din Trumf-konto og kan når som helst disponeres. Du kan bruke bonusen til å betale for varene i butikken eller overføre den til din bankkonto. Folk spør også hvor ofte er det trippel trumf?

ÅrMånedDato
2018Juni14
2018August23
2018September20
2018Oktober25

Tilsvarende, hva er kiwi pluss bonus?

Med KIWI PLUSS får du 15 % Trumf-bonus på all ferskpakket fisk og all fersk frukt og grønt, og 1 % Trumf-bonus på alle andre dagligvarer du handler hos KIWI og Trumf sine partnere. Ei krone her og ei krone der – slikt blir det penger av. Kan man bruke Amex på KIWI? Betalingsformer i NorgesGruppens butikker i dag

American Express og Diners kan det også betales med i de fleste butikker. Du kan benytte mobilbetaling (Apple Pay og Google Pay) eller du kan betale med oppspart Trumf-bonus som du har aktivert i profilen din.

Folk spør også hva er forskjell på kiwi pluss og trumf?

Med KIWI PLUSS får du de samme fordelene som som Trumf, men i tillegg 15% prosent på frukt og grønt. Andre fordeler er Kiwi bleieavtale, Kiwi huskeliste appen og Kiwi Bursdagsklubb. Det er helt gratis å være både Trumf og Kiwi Pluss medlem.

By Urbano

Hvem støtter eSIM i Norge? :: Hvordan skaffe trumfkort?
Nyttige lenker