Hjem > H > Hva Er Det Største Sentre I Norge?

Hva er det største sentre i Norge?

Lagunen Storsenter i Bergen holdt posisjonen som Norges største kjøpesenter i 2021. Tett på følger Sandvika Storsenter og Strømmen Storsenter.

Les mer

Man kan også spørre hvor stort er moa?

Senteret er fordelt på tre sammenhengende bygningsmasser kalt Nord, Syd og Øst. I 2018 ble Amfi Moa utvidet fra ca 107.000 kvadratmeter til ca 140.000 kvadrameter. Det ble investert ca 600 millioner kroner for å få det ferdigstilt. Kjøpesenteret ligger på et tidligere landbruksområde, hvor mellom annet Moa gård lå. Hva er Norges største kjøpesenter areal? Skandinavias største kjøpesenter med et totalt areal på hele 172 000 kvadratmeter!

Deretter, hva er nordens største kjøpesenter?

I tillegg til de 243 sentrene på listen må spesielt Nordby Shoppingcenter i Strömstad i Sverige nevnes. Etter den siste utbyggingen er senteret nå Nordens største målt i omsetning, og det er anslått at nordmenn står for omtrent 90 % av senterets omsetning på fire milliarder kroner i året. I forhold til dette, hva er norges største kjøpesenter 2022? Naturkompaniet valgte Sørlandssenteret for første etablering i Norge. Vi er Norges største kjøpesenter i areal og av den grunn er det flere ledige lokaler som vi trenger å fylle opp med aktivitet. Nå i 2022 kommer blant annet et nytt lekeland og ny, oppgradert gokartbane.

Så, hvor stort er strømmen storsenter?

Etter en rekke utvidelser består kjøpesenteret i 2020 av 195 butikker, spisesteder og servicefunksjoner, fordelt på 70 000 kvadratmeter shoppingareal. Over 6,4 mill besøkende var innom Strømmen Storsenter i 2020. Senteret har i dag ca. Også, hvem eier amfi kjeden? Amfi Drift er et 100 %-eid datterselskap av Olav Thon Eiendomsselskap.

Man kan også spørre hvor mange butikker på moa?

AMFI Moa utenfor Ålesund er Norges 4. største kjøpesenter målt i omsetning. Kjøpesenteret har kinosenter, bibliotek og rundt 200 butikker og spisesteder. Man kan også spørre når ble moa bygd? I oktober 1972 åpnet Moa varehus i lokalene til Spjelkavik skofabrikk. Dette er bygget som i dag huset både Peppez Pizza og McDonalds. Den store forvandlingen skjedde 1. september 1983.

Er Sørlandssenteret Norges største kjøpesenter?

Sørlandssenteret er et av Norges største kjøpesentre i areal med 148 butikker på hele 112 000 kvm. Vi har en rekke spennende forretninger innen alle bransjer. Flere av disse er internasjonale handelskonsepter som har valgt Sørlandssenteret som første etablering i regionen.

By Carmelia

Er alti og amfi det samme? :: Hvem er verdensmester i Minecraft?
Nyttige lenker