Hjem > N > Når Kommer Ios 14 Til Norge?

Når kommer iOS 14 til Norge?

Widgets på hjemskjermen, appbibliotek og bilde i bilde-visning på iPhone er blant de mange nyhetene i høstens store iOS-oppdatering. På sin årlige september-lansering overrasket Apple alle ved å kunngjøre at den store iOS 14-oppdateringen slippes for nedlasting i dag, onsdag 16. september.

Les mer

I forhold til dette, når kommer ios 14.5 ut?

Den nye iOS-versjonen rulles ut verden over fra og med 26. april, og bringer med seg en rekke større og mindre endringer. Når kommer ny iOS oppdatering? Tilgjengelig for iPhone til høsten 2021

Det kommer også nyheter i iOS 15-oppdateringen til blant annet Siri, iCloud og mange av de innebygde appene i iOS, og som vanlig tilbyr Apple noen ekstra sikkerhetsfunksjoner.

Tilsvarende, når kommer ios 15 på iphone?

Mandag 20. september slippes iOS 15 til iPhoner helt tilbake til iPhone 6S (2015), og det er veldig mye å bite merke i. Når kom iPhone 13 til Norge? iPhone 13 ble lansert 14. september 2021.

Deretter, når kommer det ny iphone 2022?

Når kommer det ny iPhone? – Det er noe mange lurer på, og svaret kom 8. mars 2022, da iPhone SE (3. generation) ble lansert, sammen med nye farger til iPhone 13 og iPhone 13 Pro-seriene. Tilsvarende, hvor lang tid tar det å oppdatere iphone? Tiden det tar, er avhengig av antallet filer på enheten og om du renser, oppdaterer eller oppgraderer iOS eller iPadOS. Denne prosessen kan ta så lite som ett minutt hvis enheten har få eller ingen filer eller du er i ferd med å rense den.

Deretter, hvor lenge oppdateres iphone 6?

iOShvor lengeiPhone

iPhoneiOS

VersjoniPhone 6S / 6SPlus
Utgitt25 september 2015
Utgåtte12 september 2018
StøttesJa - Inntil 2022
15 kolonner til Ta dette i betraktning, hvordan få den nye oppdateringen på iphone? Oppdater til iOS 15 eller iPadOS 15
  1. Gå til Innstillinger > Generelt > Oppdatering.
  2. Du ser kanskje to tilgjengelige programvareoppdateringer. Du kan velge å beholde iOS og iPadOS 14 og likevel motta viktige sikkerhetsoppdateringer.
  3. Trykk på Installer nå.

I forhold til dette, hvilken ios er den nyeste?

Hvordan sjekke om du har den nyeste versjonen

Du kan sjekke hvilken versjon av iOS du har på iPhone, iPad eller iPod touch via Innstillinger-appen. For å gjøre det, naviger til Innstillinger> Generelt> Om. Du ser versjonsnummeret til høyre for oppføringen "Versjon" på siden Om.

By Sochor Cradduck

Når kan man laste ned iOS 15? :: Når kom Google Home?
Nyttige lenker