Hjem > N > Når Kommer Hbo Max Til Norge?

Når kommer HBO Max til Norge?

26. oktober lanseres HBO Max i Norge, og erstatter den nåværende strømmetjenesten HBO Nordic.

Les mer

Kan ikke spille tittel HBO Max?

Prøv å spille av serien eller filmen som ikke kan spilles av på en annen støttet enhet. Hvis du får den samme feilen, kan du fortelle oss hvilken episode eller film du ikke kan spille av. Bruk Kontakt oss-skjemat til dette (velg et emne og så e-post). I forhold til dette, hvordan fjerne se på nytt på netflix? Gå til Konto-siden i en nettleser. Åpne Profil og foreldrekontroll for profilen du vil oppdatere. Åpne Strømmehistorikken for den aktuelle profilen. På Aktivitet-siden klikker du på skjul-ikonet ved siden av episoden eller tittelen du vil skjule.

Deretter, hvordan slette strim bruker?

Du kan si opp abonnementet på Strim når som helst. Gå til Min konto for å avslutte abonnementet. Hvor kan jeg se Walking Dead Sesong 11? The Walking Dead er tilgjengelig for streaming med Star på Disney+. Det betyr at du kan se alle de 153 episodene, alt på ett sted. Du vil også kunne streame den etterlengtede sesong 11 -premieren og hver nye episode hver uke når de kommer ut.

Ta dette i betraktning, når kommer walking dead på disney?

1. mars: The Walking Dead, sesong 10 (fra og med episode 17), Disney+: Se alle de nye episodene fra sesong 10, der en ny episode blir tilgjengelig hver uke! Man kan også spørre hvilken kanal går the walking dead på?

The Walking Dead
Prod.selskapAMC Networks
Sending
Periode
TV-kanalAMC (TV-kanal)

Når kommer Fenris?

Hovedrollen bekles av Ida Elise Broch (kjent fra Netflix-suksessen Hjem til jul, sesong 1 og 2), og vil være et drama som går for seg i de norsksvenske skogene, sentrert rundt forsvinningen av en ung gutt. Tittelen blir Fenris, og serien får premiere på Viaplay i løpet av 2022. Også, hva kommer på tv 2021?

DatoTittelPlattform
21. januarRådebankNRK TV
24. januarPetter Uteligger: Idretten skaper sjanserTV 2 og TV 2 Sumo
1. februarCamp KulinarisTV3 og Viaplay
4. februarKongen befalerTVNorge og Discovery+

Dessuten, hvordan få hbo max til halv pris?

Enda mer imponerende er det at om man starter et abonnement innen den 30. november 2021, så får man permanent halv pris. HBO Max kaller dette «50% Off for Life». Det innebærer at man får tjenesten for 44,50 kroner i måneden, så lenge man fortsetter å abonnere på tjenesten.

By Nina Wallbank

Hvordan finne gode filmer på Netflix? :: Hva er tilgjengelig på HBO Max?
Nyttige lenker