Hjem > N > Når Kommer Homepod Mini Til Norge?

Når kommer HomePod Mini til Norge?

Den begeistringen vi hadde for den første høyttaleren ble bare fornyet når det nyeste tilskuddet til HomePod-familien, HomePod mini, ble lansert i begynnelsen av november 2020. Den leverer samme funksjoner som den første HomePod (17,2 cm), men er en noe mindre høyttaler (7,6 cm).

Les mer

Og et annet spørsmål, kan siri snakke norsk?

Slik aktiverer du norsk Siri

Åpne innstillinger. Gå til Generelt. Åpne opp Siris valgmeny. Velg «norsk» under språk.
Hva er HomePod? HomePod er først og fremst laget for å spille musikk og være en utmerket høyttaler. Derfor er store deler av brukeropplevelsen til HomePod sentrert rundt det å spille og administrere musikk.

Hvordan finner jeg Siri på iPhone?

Siri

Slik bruker du Siri på iPhone

  1. Hvis iPhonen har en Hjem-knapp, trykker du på denne og sier deretter forespørselen din.
  2. Hvis iPhonen ikke har en Hjem-knapp, trykker du på sideknappen og sier deretter forespørselen din.
Er Siri norsk? Apples taleassistent «Siri» har fått norsk tale, og kan hjelpe med alt fra å sende meldinger til å svare på spørsmål om meningen med livet. Se hvordan det gikk da God morgen Norge testet funksjonen sammen med teknologiekspert Magnus Brøyn.

Hvem er Siri på norsk?

Norske Harald Mæle har vært dem alle. 71-åringen er kanskje landets mest rutinerte stemmeskuespillere og hans vennlige og klare røst er for mange synonymt med Disney-klassikere. Hvem er den norske Siri stemmen? Et tilfeldig møte med en norskamerikaner førte til at Siri Kalvigs navn er blitt kjent for millioner av mobilbrukere. SEOGHØR.NO: Den populære iPhone-appen «Siri» er en talestyrt personlig assistent, som reagerer på den menneskelige stemmen.

Tilsvarende, kommer homepod til norge?

HomePod Mini er en liten smarthøyttaler med innebygd Siri-støtte. Nå testes den ut på norsk, og lanseringen her i landet er trolig ikke langt unna. Mandag morgen skrev vi at HomePod Mini testes ut i Sverige, og nå viser det seg at det samme gjelder Norge. Hvordan tilkalle Siri? Kontroller at «Hei, Siri» står på

  1. Gå til Innstillinger.
  2. Trykk på Siri og søk.
  3. Her sjekker du at følgende innstillinger er slått på: Lytt etter «Hei, Siri» Tillat Siri på låst skjerm.

Tilsvarende, hva heter siri på android?

Kunstig intelligens, ofte forkortet til KI eller AI, spås å være én av teknologiene som virkelig kan endre hverdagen vår. Men intelligensen er her allerede, blant annet i lomma di: iPhone har sin Siri, og Android-telefoner har Google Now.

By Ankney Cunninghan

Hvordan lage en Apple-ID for barn? :: Hvor mange iPhone er solgt?
Nyttige lenker