Hjem > K > Kan Vannmelon Vokse I Norge?

Kan vannmelon vokse i Norge?

I Afrika, hvor vannmelonen opprinnelig kommer fra, vokser den fortsatt vilt. Mens mesteparten av det som fortæres i Norge er nå dyrket i Sør-Europa.

Les mer

Deretter, kan man dyrke vannmelon i norge?

Både i hagen og på altanen kan du og jeg dyrke vannmeloner. Det krever bare litt planlegging. Det første du må gjøre er å velge en potte som er stor nok til at vannmelonene kommer til å trives. Er melon slankende? Slankemat. Til tross for at noen av melonene er ganske søte, er de kalorifattige og sunne. Ikke mange desserter kan skimte med kun 32 kalorier per 100 gram. Inneholder også A- og C-vitamin i tillegg til kalsium.

Hvilken frukt er det minst sukker i?

Det beste valget er pære. En pære inneholder nemlig mer fiber enn de andre, og nest minst sukker. Legg merke til at druer og bananer inneholder veldig mye sukker, og at det overraskende nok er slik at blå druer inneholder en god del mindre sukker enn grønne. Er en banan en frukt? Banan er frukten av den dyrkede bananplanten, Musa x paradisiaca og andre arter i bananslekten. Banan er en av verdens mest produserte spisefrukter i vekt.

Hva slags grønnsaker er grønne?

Grønne grønnsaker

  • Grønnkål. Grønnkål er rik på mineraler, antioksidanter og vitaminer, spesielt vitamin A, C og K.
  • Collard. Collard har tykke blader og er bitre i smaken.
  • Spinat. Spinat er en populær bladgrønn grønnsak som kan brukes på en rekke måter.
  • Kål. FÅ TILBUDENE!
  • Blader på rødbeter.
  • Brønnkarse.
  • Romaine salat.
  • Arugula.
Så, hva inneholder vannmelon? En servering vannmelon, ca. 150g, inneholder kun 46 kalorier og står for om lag 20% av det daglige vitamin C og 17% av vitamin A inntaket. Den inneholder også fiber og kalium som hjelper til med å regulere blodsukkeret.

Hvilken melon er best?

Honningmelon. Honningmelonen har et fast fruktkjøtt med god tyggemotstand, og en litt mildere smak enn andre sukkermeloner. Smaken er best og melonen friskest om den er litt avkjølt. Du kan også spørre hva er cantaloupe på norsk? Cantaloupemelon er en velkjent sukkermelon og har sitt navn fra byen syd for Roma der den ble oppdaget. Denne melonen kjennes best igjen ved at den er helt rund i formen, skallet er stripete og nettingformet. Cantaloupe er en velkjent sukkermelon og har sitt navn fra byen syd for Roma der den ble oppdaget.

Også, når er honningmelon i sesong?

Men egentlig kan honningmelon spises hele året! Prøv den også en sen vinterkveld, foran peisen og med noen gode skiver spekeskinke til. Honningmelon passer godt til desserter, alene eller sammen med spekemat. Smaken er søt og mild, med honningaromer.

By Kampmeier Reitsma

Er VAT mva? :: Er meloner frukt?
Nyttige lenker