Candy Crush Saga-juksekoder, tips, triks og strategier

Candy Crush Saga er like søtt som de deilige godbitene det har, og er dobbelt så vanedannende. Det som startet som en grunnleggende Bejeweled-klon som du kunne spille rett i nettleseren din, kjemper nå for din oppmerksomhet, og pengene dine, på internett, Facebook, nettbrettet og til og med på telefonen din.

Selv om Candy Crush er helt gratis å spille, kan det faktisk bli en av de dyreste vanene du noen gang har. Utvikleren, King, er i stand til å støtte et gratis spill som dette ved å selge kjøp i appen som ekstra liv og boostere.

Hvis du vil klatre helt opp til topplistene uten å bruke mye penger, er det viktig å dra nytte av alle Candy Crush-juksene, tipsene, triksene og avanserte strategiene som er tilgjengelige, og vi har samlet dem alle sammen her.


Juksekoder i Candy Crush

Selv om det er noen måter å jukse systemet i Candy Crush, er det ekstremt viktig å merke seg at tjenester og programmer som lover å hacke Candy Crush-spillet ditt eller gir deg gratis liv, boostere, gull eller noe annet, nesten alltid er svindel.

Du må aldri laste ned noe, eller registrere deg for noen tjeneste, fra en kilde du ikke stoler på, selv om det lover å gi deg gratis liv eller å tillate deg å hoppe over Candy Crush-nivåer. Selv om en av disse tjenestene fungerte, kunne King utestenge kontoen din hvis den ble oppdaget, og du ville miste alt ditt harde arbeid.


Candy Crush Saga Tips og triks

Natalya Danko / EyeEm / Getty

Candy Crush Saga blir straffende vanskelig når du beveger deg høyere og høyere inn i nivåene, og å kjøpe boostere kan bli ekstremt kostbart. Hvis du ønsker å få mest mulig ut av livet ditt eller få noen gratis liv i en klype, har vi samlet noen av de beste Candy Crush-tipsene og triksene for å hjelpe deg med å øke poengsummen din.

  1. Start candy crushing i bunnen. Når du oppretter fyrstikker nær bunnen av nivået, kan du enkelt lage kjedereaksjoner for å ødelegge flere brikker og få en haug med poeng. Det er lite sannsynlig at det å oprette kamper på toppen vil ha denne effekten.

  2. Ikke følg forslag blindt. Hvis du ikke gjør noe på en stund, vil spillet lete etter en kamp og deretter vise deg den ved å få godteriene til å riste. Dette er nyttig, spesielt for yngre og nyere spillere, men ikke bruk disse kampene automatisk. Ofte vil du kunne finne en bedre kamp på egen hånd.

  3. Prøv å tenke fremover når det er mulig. Hvis du bare opretter hver kamp du kan se uten å tenke, vil du mislykkes på de hardere nivåene. Se på hvordan godteriene er lagt ut og tenk på bevegelsene du kan gjøre for å skape en situasjon der du kan lage en fargebombe eller få brikker på plass for å fjerne gelé eller andre trusler.

  4. Lær hvordan du lager, og bruker spesielle godterier. Å matche tre godterier sammen rydder bare disse godteriene, men å matche fire eller fem skaper et spesielt godteri. Disse spesielle godteriene er nøkkelen til å slå hardere nivåer.

  5. Se etter kombinasjoner, og bruk de beste. Combos, som å sveipe en fargebombe i et stripete godteri, er ekstremt kraftige. Hvis du kan manøvrere spesifikke godterier sammen, gjør de mye mer bra sammen enn de ville gjort alene.

  6. Bruke stripete sukkertøy på riktig måte. Stripet godteri kan ha horisontale eller vertikale striper. Retningen du sveiper fingeren for å lage godteriet samsvarer med retningene til stripene, og godteriet vil fjerne en linje horisontalt eller vertikalt som samsvarer med stripene.

  7. Prioriter spesifikke trusler på hvert nivå. Unngå og opprette en gammel kamp du kan fra før. Hvis et nivå har spesifikke trusler, som lakris eller gelé, så ta vare på dem først. Hvis du ikke gjør det, kan det hende at du går tom for trekk før du kan fjerne nivået. Hvis nivået har sjokolade, gå etter det først.

  8. Fokuser på kantgelé. Det er vanskeligere å lage fyrstikker på kantene, så hvis du har trusler som gelé på kanten av brettet, prøv å fjerne dem først.

  9. Ikke flytt ingrediensene til kantene. Siden det er vanskeligere å lage fyrstikker på kantene, bør du også unngå å flytte ingredienser til kantene. La alltid eller flytte ingredienser i en kolonne hvor du kan slippe dem på en grønn pil.

  10. Forstå hvordan sjokolade fungerer, og takle dette først. Sjokolade er en krypende trussel som utvides til å ta over flere firkanter hver gang du opretter en kamp hvor som helst på brettet som ikke rydder sjokolade. For å rydde sjokolade, oprett en kamp som inneholder et av de fire godteriene rett over, under, til venstre eller til høyre for sjokoladen. Bruk spesielle godterier, som fargebomber, hvis du trenger det.

  11. Se etter godteri for ekstra tid. Hvis du ser godteri med et +5-ikon, kan du prøve å inkludere dem i en kamp. Dette er godteri med ekstra tid, og de vises i tidsbestemte nivåer. Hvis du kan bruke en i en kamp, ​​får du fem ekstra sekunder.

  12. Bruk boosters sparsomt. Du vil tjene boostere mens du spiller, og du kan også betale penger for dem. Lagre disse kraftige verktøyene for tøffe nivåer, ellers har du dem ikke når du trenger dem.

  13. Bland nye vanskelige nivåer på nytt. Mens utformingen og målene for et nivå er satt i stein, er posisjonene til de enkelte godteriene helt tilfeldige. Hvis du starter et nivå og ikke liker utformingen av godteriene, kan du gå ut uten å miste et liv hvis du ikke har gjort noen trekk. Start nivået igjen, og du kan ha bedre posisjonering.

  14. Avslutt nivåene med ekstra trekk igjen for flere poeng. Hvis du fremdeles har trekk igjen når du er ferdig med et nivå, dukker det opp geléfisk eller stripete godterier og gir deg flere poeng. Jo flere trekk, jo større er sjansen for at dette vil utløse en massiv kaskade av ekstrapoeng.

  15. Sett datoen videre på mobilenheten din for å få gratis liv. Hvis du har problemer og mister livet ditt, og du spiller på en mobilenhet, kan du stille datoen på enheten din én dag for å få fem liv til.


Knus det grunnleggende om Candy Crush Saga

Web

Candy Crush er et tre-kamp i sitt hjerte, noe som betyr at du spiller ved å matche sett med minst tre lignende godterier for å ødelegge dem og tjene poeng. Det er ekstremt enkelt å hente, men Candy Crush Saga kaster mange ekstra søte ting i blandingen, så det er viktig å få det grunnleggende ned hvis du vil slå de hardere nivåene.

I tillegg til den grunnleggende ideen om å matche tre godterier, er det ganske pent å matche mer enn tre godterier i spesifikke kombinasjoner. I stedet for å ødelegge godteriene fullstendig, etterlater de seg én av tre typer kraftige spesialgodterier som kan hjelpe deg med å komme deg ut av noen klebrig situasjoner.

Stripet godteri

Stripet godteri er det enkleste ettertaktede godteriet å få.

  • Hva det gjør: Tømmer en hel loddrett eller horisontal linje.
  • Hvordan du får det: Match fire godterier i en vannrett eller loddrett linje.
  • Hvordan bruke det: Opprett en kamp med stripete godteri.

Innpakket godteri

Innpakket godteri er flott for å kvitte seg med plagsom lakris.

  • Hva det gjør: Ødelegger alle de åtte godteriene rundt den.
  • Hvordan du får det: Match fem godterier i en L- eller T-form.
  • Hvordan bruke det: Lag en fyrstikk ved å bruke det innpakkede godteriet.

Color Bomb Candy

Fargebombe-godteri kan fjerne en stor del av nivået.

  • Hva det gjør: Ødelegger hvert eneste godteristykke i én farge.
  • Hvordan du får det: Matche fem konfekter i en horisontal eller vertikal linje.
  • Hvordan bruke det: Sveip den på et godteri av hvilken som helst farge for å ødelegge alle godteriene som samsvarer med den fargen.

Hold øye med måter å lage disse mønstrene på, og du det blir mye lettere å slå vanskelige nivåer.


Ta kontroll over Cool Candy Crushing Combos

Web

Spesielle godterier er gode for å hjelpe til med å fjerne tøffe nivåer, men du kan kombinere dem sammen for å oppnå enda kraftigere effekter. En av de viktigste hemmelighetene for å lære Candy Crush er å lære hva hver kombinasjon gjør, slik at du kan manøvrere dine spesielle godterier på plass og slippe løs massive kombinasjoner.

Her er de beste kombinasjonene i Candy Crush, og hva de gjør:

  • Stripet godteri + innpakket godteri: I stedet for å fjerne en enkelt loddrett eller horisontal linje, eller bare rydde de åtte godteriene rundt, denne kombinasjonen fjerner tre linjer både horisontalt og vertikalt.
  • Stripet godteri + fargebombe: Den nest kraftigste kombinasjonen, dette gjør hvert eneste godteri som matcher fargen på det stripete godteriet ditt til et nytt stripete godteri, og de aktiveres alle samtidig.
  • Fargebombe + Fargebombe: Den kraftigste kombinasjonen i spillet, dette fjerner bokstavelig talt hvert av eneste element i nivået.

Disse kombinasjonene er ikke like kraftige, men du kan fremdeles finne dem nyttige:

  • Fargebombe + innpakket godteri: Alle geléene som samsvarer med fargen på det innpakkede godteriet, blir til innpakket godteri og eksploderer på en gang. Dette er den svakeste fargebombkombinasjonen, men den er fortsatt kraftigere enn en fargebombe i seg selv.
  • Innpakket godteri + innpakket godteri: Ødelegger de åtte godteriene rundt, og gjør det igjen etter at nye godterier har lagt seg på plass.
  • Striped Candy + Striped Candy: Rydder alt i både en horisontal og vertikal linje.

Nå som du vet hva alle de spesifikke godteriene og kombinasjonene kan gjøre, la oss se nærmere på å lage de spesifikke godteriene.


Hvordan lage fargebomber

Fargebomber er enormt kraftige, så det er viktig å alltid være på utkikk etter måter å lage dem på. De er ikke så vaneklige å lage, men de dukker vanligvis ikke bare opp fra intet.

  1. Se etter fire godterier i en farge som er atskilt med ett godteri i en annen farge.
  2. Manøvrer et femte godteri av den opprinnelige fargen på plass.
  3. Sveip det femte godteriet på plass for å bygge bro over gapet, og lag en match med fem godterier.

    Godteriene kan være enten vertikale eller horisontale. Dette er den største matchen du kan lage, og det er derfor det gir et så kraftig resultat.

Hvordan lage stripete godterier

Stripete godterier er de enkleste å lage, og de kan fortsatt være ekstremt nyttige. Du kan også kontrollere egenskapene til et stripete godteri avhengig av hvordan du lager det, noe som gjør det unikt.

Godteriene kan være enten horisontale eller vertikale. Hvis du lager en fyrstikk i en horisontal linje, vil det stripete godteriet ha loddrette linjer. Hvis du lager en fyrstikk i en loddrett linje, vil godteriet ha horisontale linjer. Hvis du har problemer med å huske det, kan du tenke på det slik: Retningen på linjene vil matche retningen du sveiper fingeren for å lage matchen.

  1. Se etter et sett med to godteri med samme farge ved siden av hverandre med en tredjedel av samme farge, atskilt med et enkelt godteri i en annen farge.
  2. Manøvrer et fjerde godteri av den opprinnelige fargen på plass.
  3. Sveip det fjerde godteriet på plass for å bygge bro over gapet, og lag en match med fire godterier.

Hvordan lage innpakket godteri

Innpakket godteri kan være vanskelig å lage fordi du må se etter bestemte mønstre. Disse godteriene lages ved å matche fem godterier, som fargebomber, men de må være i enten en T- eller L-formasjon.

  1. Se etter fire godterier i en T- eller L-formasjon med et enkelt godteri i en annen farge som avbryter kampen.
  2. Manøvrer et femte godteri av den opprinnelige fargen på plass.
  3. Sveip det femte godteriet på plass for å lage både en horisontal og vertikal kamp, ​​med tre godterier hver på en gang.

Hvordan jukse tid for ekstra liv i Candy Crush Saga

Candy Crush Saga gir deg bare fem liv å jobbe med. Det betyr at hvis du taper fem ganger, kan du ikke spille lenger. Du kan kjøpe ekstra liv, betale ubegrenset liv i en begrenset periode, eller til og med tigge vennene dine om liv. Men hvis du ikke vil betale, og du allerede har spurt vennene dine, er det eneste alternativet å legge spillet ned og vente på litt tid.

Hvis du spiller på Android- eller iOS-versjonen av Candy Crush Saga, kan du jukse litt og lure spillet til å tro at tiden har gått når det virkelig ikke har gjort det. Dette innebærer å endre tiden på telefonen din, men du trenger ikke å rote, jailbreak eller til og med installere noe.

De nøyaktige trinnene vil være litt forskjellige, avhengig av hvilken enhet du bruker til å spille spillet, men den grunnleggende ideen er at du må stille tiden frem én dag.

Slik får du gratis liv i Candy Crush Saga:

  1. Spill Candy Crush, og gå tom for liv.
  2. Åpne innstillinger På telefonen din.

  3. Naviger til Dato og tid.

  4. Sett tiden frem en dag.

    Web

    Hvis du innstiller datoen på enheten din midlertidig, kan det påvirke andre apper og spill. Husk det når du bruker denne juksen.

  5. Åpne Candy Crush, og kontroller at du har fem gratis liv.
  6. Lukk Candy Crush uten å spille.
  7. Åpne din Tidsinnstillinger igjen, og sett dagen tilbake til normal.

  8. Åpne Candy Crush igjen, og du bør fortsatt ha de fem gratis livene dine.

Legg igjen en kommentar