The Elder Scrolls IV: Oblivion Annotated and Interactive Maps

The Elder Scrolls IV: Oblivion er et åpent rollespill utviklet av Bethesda Game Studios og utgitt av Bethesda Softworks i 2006. Denne delen av den populære serien finner sted i den fiktive provinsen Cyrodiil, hvor en fanatisk kult planlegger å åpne portaler til et demonisk rike. Som andre oppføringer i serien, har Oblivion en stor fantasiverden som lar spilleren utforske den fritt. De kan spille gjennom hovedhistorien eller utsette den på ubestemt tid.

Cyrodiil er så enorm at selv veteraner fra The Elder Scrolls IV: Oblivion noen ganger blir snudd. Heldigvis har spillerne laget merkede og interaktive kart for å hjelpe hverandre.

Informasjonen i denne artikkelen gjelder versjoner av Oblivion på alle plattformer, inkludert Windows, PS3 og Xbox 360.


The Annotated Oblivion Game Map

Oblivion-kartet nedenfor ble kommentert av Jonathan D. Wells. Den viser den generelle utformingen av landet sammen med markører for campingplasser, Deadra-helligdommer, Doomstones, Oblivion-porter, bosetninger, naturlige landemerker, helligdommer og mer.

Jonathan D. Wells

For å laste ned det merkede Oblivion-kartet, høyreklikker du bildet og velger Lagre som.


Elder Scroll IV: Shivering Isles Annotated Game Map

Kartet nedenfor dekker innholdet som er lagt til i utvidelsespakken til Shivering Isles.

Jonathan D. Wells

Interactive Oblivion Game Maps

Det er også et nettsted som bruker Google Maps-teknologi for å lage et interaktivt Oblivion-kart. Dette kartet kan ikke lastes ned. For å se og bruke det interaktive Oblivion-kartet, besøk tamrielma.ps

oblivionmap.net

Klikk på boksene under Markører for å vise plasseringene til leirer, vertshus, bosetninger og mer.


Legg igjen en kommentar