Hvordan lage Yahoo ditt standard e-postprogram i Windows

Hvis Yahoo Mail er din primære eller favoritt e-posttjeneste, kan du sette den opp som standard du bruker for å åpne e-postkoblinger. På den måten, når du klikker på en e-postkobling som "kontakt oss" eller en e-postadresse som [email protected], blir du automatisk sendt til Yahoo-kontoen din.

For å angi Yahoo Mail som standard e-post på Windows-datamaskinen din, må du først konfigurere en e-postklient for å få tilgang til Yahoo Mail-kontoen. Når e-postprogrammet har fått lov til å laste ned meldingene dine og sende e-post via kontoen din, kan du be Windows om å gjøre det til ditt standard e-postprogram.


Sett opp Yahoo Mail i e-postprogrammet ditt

Før du konfigurerer Yahoo som standard e-posttjeneste på datamaskinen din, må du konfigurere kontoen i et Windows-kompatibelt e-postprogram.

Instruksjonene i denne artikkelen gjelder Windows 10, 8 og 7.

Hvis du bruker Windows 8 eller en eldre versjon av Windows, kan et annet e-postprogram brukes, og mens de nøyaktige trinnene nedenfor ikke fungerer for å konfigurere Yahoo Mail, vil de være noe like i programmet ditt.

Yahoo Mail-appen for Windows ble avviklet i 2018.

 1. Åpen Post og velg innstillinger tannhjulikon nederst til venstre.

 2. Plukke ut Administrer kontoer på høyre side.

 3. Plukke ut Legg til konto.

 4. Plukke ut Yahoo! fra listen.

 5. Følg instruksjonene på skjermen for å logge på Yahoo Mail. du må oppgi brukernavn og passord.

 6. Plukke ut Enig for å gi programmet tilgang til Yahoo-kontoen din.

 7. Plukke ut Ja når du blir spurt om Windows skal huske Yahoo Mail-passordet ditt.

 8. Plukke ut Ferdig å lukke.


Endre standard e-postprogram i Windows

Nå som Yahoo Mail er konfigurert i e-postprogrammet ditt, må du fortelle Windows at Yahoo Mail skal være din standard e-postapp. Trinnene for å gjøre det er forskjellige i hver versjon av Windows, så vær nøye med alle tekstboksene nedenfor.

 1. Åpne Kontrollpanel.

  Den raskeste måten å komme til Kontrollpanel i hvilken som helst versjon av Windows er gjennom Kjør dialogboks; Skriv inn kontroll kommando via VINN + R hurtigtast.

 2. Plukke ut programmer, eller hopp over dette trinnet hvis du ikke ser det alternativet.

 3. Plukke ut standard~~POS=TRUNC.

 4. Plukke ut Knytt en filtype eller protokoll til en tidsplan.

 5. I Windows 10 velger du ikonet under E-post.

  i Windows 8 og Windows 7, velg MAILTO fra listen og velg Bytt program.

  Den raskeste måten å finne dette alternativet i listen er å velge en av oppføringene og deretter trykke på M nøkkel på tastaturet.

 6. Velg e-postprogrammet som bruker Yahoo Mail.

Du kan også gjøre Yahoo til ditt standard e-postalternativ i Firefox for å velge e-postkoblinger online. For å gjøre det, velg menyen, gå til alternativer, bla ned til applikasjoner, plukke ut mailto, og velg Bruk Yahoo! Post fra rullegardinmenyen.


Legg igjen en kommentar