Slik installerer du en widget på Samsung-telefoner

Når det gjelder å tilpasse skjermen på enheten, gir Samsung Galaxy-telefoner og nettbrett deg mange muligheter for å installere widgets. Hvis du for eksempel vet hvordan du installerer en widget på Samsung-telefoner, kan du legge til en nedtellingskalender på startskjermen som minner deg på når en viktig dato nærmer seg.

Instruksjonene i denne artikkelen gjelder alle Samsung-smarttelefoner og nettbrett.


Hva er widgets?

Når du ser på telefonen din og ser været eller klokkeslettet som vises midt på skjermen, ser du på en widget. Med widgets kan du tilpasse det som vises på skjermen, slik at du bare får den informasjonen du trenger med et øyeblikk. Mange spesifikke widgets, som 1Weather eller Calendar, er tilgjengelige i Play Store som frittstående apper. Noen er tilgjengelige i forskjellige størrelser, slik at du kan bestemme hvor mye av skjermen du vil at de skal fylle.

Slik legger du til småprogram på en Samsung-telefon eller nettbrett

Slik legger du til en kalenderwidget som teller ned til en viktig hendelse:

  1. Trykk og hold på startskjermen, og trykk deretter på widgets nederst på skjermen. 

  2. Pek Kalender

  3. Trykk og hold nede Countdown.

  4. Dra og slipp widgeten der du vil at den skal vises på skjermen.

  5. Velg hendelsen i kalenderen du vil telle ned til.

  6. Velg Bakgrunnsfarge og Gjennomsiktighet i bakgrunnen, og trykk deretter på venstre pil (<) ved siden av Innstillinger for widget i øverste venstre hjørne.

    Du kan omorganisere småprogram ved å berøre og dra dem rundt på skjermen. For å fjerne moduler, trykk og hold på modulen du vil slette, og trykk deretter på fjerne.


Legg igjen en kommentar